www.tripper.nl

Woerden

Woerden is een prachtige stad met een rijke geschiedenis en een bruisend centrum. Er is hier genoeg te zien en te doen, zowel voor de lokale bevolking als voor toeristen.

Uitjes in Woerden

Er zijn verschillende leuke uitjes in Woerden, waaronder een bezoek aan de historische binnenstad. Hier kun je genieten van de prachtige oude gebouwen en de gezellige sfeer. Ook de Woerdense kaasmarkt is een absolute must-see. Hier kun je zien hoe kaas gemaakt wordt en kun je natuurlijk ook verschillende soorten kaas proeven.

Daarnaast is een bezoek aan het Kasteel Woerden ook zeker de moeite waard. Dit prachtige kasteel dateert uit de 15e eeuw en is nog altijd in een uitstekende staat. Hier kun je genieten van een rondleiding en meer te weten komen over de geschiedenis van dit mooie bouwwerk.

Voor degenen die van de natuur houden, is een bezoek aan het Brediuspark een aanrader. Dit mooie park is gelegen aan de rand van Woerden en biedt veel groen en rust. Je kunt hier heerlijk wandelen of picknicken en genieten van de mooie omgeving.

 

Restaurants in Woerden

Als je lekker wilt eten in Woerden, dan heb je genoeg keuze. Er zijn verschillende restaurants waar je kunt genieten van heerlijke gerechten en gezelligheid. Hieronder vind je een aantal van onze favorieten:

De Kloosterhoeve is gevestigd in een voormalig klooster en biedt een prachtige ambiance. Hier kun je genieten van heerlijke gerechten die met veel liefde zijn bereid.

Bistronoom is gelegen aan het Kerkplein en biedt een gezellige sfeer en heerlijke gerechten. De menukaart is gevarieerd en biedt voor ieder wat wil

Als je zin hebt in tapas, dan moet je zeker bij El Rey zijn. Hier kun je genieten van authentieke Spaanse tapas en een gezellige sfeer.

Bij Petrus is gevestigd in een oude kerk en biedt een prachtige ambiance. Hier kun je genieten van heerlijke gerechten die met veel passie zijn bereid.

Of je nu houdt van cultuur, natuur of lekker eten, Woerden heeft voor ieder wat wils. De historische binnenstad, de kaasmarkt, het Kasteel Woerden en het Brediuspark zijn allemaal mooie plekken om te bezoeken. En als je lekker wilt eten, dan zijn er genoeg restaurants waar je van heerlijke gerechten kunt genieten. Kortom, Woerden is absoluut de moeite waard om te bezoeken!

Via Tripper vind jij de beste deals in Woerden voor o.a. pretparken, dierentuinen, restaurants en wellness & beauty met kortingen tot wel 70%. Bezoek het Italië Evenement Smaak & Stijl bij Kasteel de Haar. Leef je uit in het indoor pretpark en binnenspeeltuin KidZcity Utrecht. Reis terug in de tijd tijdens jouw bezoek aan het Archeon.