www.tripper.nl

Ijsselstein

IJsselstein is een prachtige stad in de provincie Utrecht, gelegen aan de Hollandse IJssel. Deze stad heeft veel te bieden op het gebied van uitjes en restaurants. Of je nu een dagje uit wilt met vrienden of familie, of gewoon een gezellige avond uit wilt hebben, IJsselstein heeft voor ieder wat wils.  bespreken.

Uitjes in IJsselstein

Er zijn veel leuke uitjes te vinden in IJsselstein. Hieronder hebben we er een aantal op een rijtje gezet:

Dit museum is gevestigd in het historische stadhuis van IJsselstein en heeft een collectie die zich richt op hedendaagse kunst, design en erfgoed. Het museum organiseert regelmatig interessante tentoonstellingen en activiteiten. De Kasteeltoren is een prachtig middeleeuws gebouw en een van de belangrijkste bezienswaardigheden van IJsselstein. Je kunt de toren beklimmen en genieten van een adembenemend uitzicht over de stad. IJsselstein heeft een aantal mooie buitenplaatsen, zoals de buitenplaats Mariënstein en de buitenplaats Nieuwpoort. Deze buitenplaatsen zijn zeker een bezoekje waard.

Restaurants in Ijsselstein:

Eetcafé de Stee: Dit eetcafé heeft een gezellige en informele sfeer en serveert heerlijke gerechten tegen een betaalbare prijs. Het menu is gevarieerd en biedt voor ieder wat wils. Restaurant de Kloostertuin: Dit restaurant is gevestigd in een voormalig klooster en heeft een prachtige ambiance. Het menu biedt gerechten van hoge kwaliteit en er wordt gewerkt met lokale producten. Bites & Nights: Dit restaurant is gespecialiseerd in tapas en heeft een uitgebreide kaart met lekkere en gevarieerde gerechten. Het restaurant heeft een gezellige sfeer en is perfect voor een avondje uit met vrienden of familie. Grand Café de Viersprong: Dit grand café is gevestigd in het hart van IJsselstein en heeft een terras met uitzicht op de historische binnenstad. Het menu biedt een combinatie van Nederlandse en internationale gerechten en er is voor ieder wat wils.

IJsselstein is een stad met veel leuke uitjes en restaurants. Of je nu een dagje uit wilt met vrienden of familie, of gewoon een gezellige avond uit wilt hebben, IJsselstein heeft voor ieder wat wils.

Via Tripper vind jij de beste deals in Ijsselstein voor o.a. pretparken, dierentuinen, restaurants en wellness & beauty met kortingen tot wel 70%. Bezoek samen met het gezin KidZcity in Utrecht of Dierenpark Amersfoort.