www.tripper.nl

Apeldoorn

Apeldoorn is een prachtige stad in het hart van Nederland, met talloze uitjes en restaurants die de moeite waard zijn om te verkennen. Of je nu op zoek bent naar avontuurlijke buitenactiviteiten of een culinaire ervaring, Apeldoorn heeft voor ieder wat wils. Hier zijn enkele van de leukste uitjes en restaurants in en om Apeldoorn die je niet mag missen.

Uitjes in Apeldoorn

Paleis Het Loo is een van de bekendste bezienswaardigheden van Apeldoorn. Het paleis was ooit de zomerresidentie van de koninklijke familie en is nu een museum. Je kunt er wandelen door de prachtige tuinen en genieten van het uitzicht op het paleis. Het museum heeft ook een aantal tentoonstellingen die de geschiedenis van het paleis en de koninklijke familie laten zien.

Apenheul is een uniek dierenpark waar apen vrij rondlopen. Je kunt er de apen van dichtbij bekijken en zelfs voeren. Het park heeft ook een aantal educatieve tentoonstellingen die je meer leren over deze fascinerende dieren.

De Veluwe is een van de mooiste natuurgebieden van Nederland. Het is een uitgestrekt gebied met bossen, heidevelden en zandverstuivingen. Je kunt er wandelen, fietsen, paardrijden of zelfs een rondvlucht maken om het gebied van bovenaf te bekijken.

 

Restaurants in Apeldoorn

Klein Berlijn is een hip restaurant dat bekend staat om zijn heerlijke gerechten en gezellige sfeer. Het restaurant serveert voornamelijk Europese gerechten en heeft een uitgebreide selectie wijnen en cocktails.

De Bon Vivant is een klassiek Frans restaurant met een moderne twist. Het restaurant serveert heerlijke gerechten van hoge kwaliteit en heeft een uitgebreide wijnkaart.

De Boschvijver is een gezellig restaurant dat gelegen is in een prachtige groene omgeving. Het restaurant serveert voornamelijk Nederlandse gerechten en heeft een uitgebreide selectie bieren en wijnen.

Het Oude Kantongerecht is een historisch gebouw dat is omgebouwd tot een sfeervol restaurant. Het restaurant serveert voornamelijk lokale gerechten en heeft een uitgebreide selectie bieren en wijnen.

Of je nu op zoek bent naar een dag vol avontuur of een heerlijke culinaire ervaring, Apeldoorn heeft voor ieder wat wils. Paleis Het Loo, Apenheul en De Veluwe zijn enkele van de beste uitjes in de stad, terwijl Klein Berlijn, De Bon Vivant, De Boschvijver en Het Oude Kantongerecht enkele van de beste restaurants in de stad zijn. Ongeacht je voorkeur, zul je zeker een onvergetelijke tijd beleven in Apeldoorn.

Via Tripper vind jij de beste deals in Apeldoorn voor o.a. pretparken, dierentuinen, restaurants en wellness & beauty met kortingen tot wel 70%. Ontsnap uit 2 Mini Escape Rooms, ga op avontuur in Klimbos Nederland en ga de strijd aan tijdens Lasertag bij ZERO55. Geniet van het Super Sushi menu of Suprise Menu van Sushi Point of een heerlijke high tea bij het Fletcher Hotel.