www.tripper.nl

Hoogeveen

Hoogeveen is een gezellige stad in Drenthe waar genoeg te beleven valt. Of je nu op zoek bent naar leuke uitjes of smakelijke restaurants, Hoogeveen heeft het allemaal.

Uitjes in Hoogeveen

Als je op zoek bent naar een leuk dagje uit in Hoogeveen, dan zijn er genoeg opties. Zo kun je bijvoorbeeld een bezoek brengen aan het Nationaal Park Dwingelderveld. Dit prachtige natuurgebied ligt op slechts 20 minuten rijden van Hoogeveen en biedt tal van wandel- en fietsroutes. Ook kun je hier uitstekend vogels spotten of een bezoek brengen aan een van de schaapskooien.

Een andere aanrader is het Drents Museum in Assen. Dit museum ligt op zo'n 30 minuten rijden van Hoogeveen en biedt een indrukwekkende collectie archeologische vondsten en kunstwerken. Vergeet ook zeker niet een bezoek te brengen aan het Veenpark in Barger-Compascuum. Hier kun je een kijkje nemen in het leven van de veenarbeiders en genieten van een ritje met de stoomtrein.

Restaurants in Hoogeveen

Ook op culinair gebied valt er genoeg te beleven in Hoogeveen en omgeving. Zo kun je bijvoorbeeld heerlijk eten bij restaurant de Raket. Dit gezellige restaurant staat bekend om zijn uitstekende vleesgerechten en heeft een uitgebreide menukaart.

Ook restaurant de Gaffel in Valthe is een aanrader. Hier kun je genieten van culinaire hoogstandjes met een Frans-Nederlandse inslag. Het restaurant heeft een prachtig terras en een gezellige bar.

Ben je op zoek naar iets meer informeels, dan is De Steakerij in Hoogeveen een aanrader. Hier kun je terecht voor heerlijke burgers en steaks van de grill. Het restaurant heeft een gezellige, industriële uitstraling en is een populaire spot onder de lokale bevolking.

Hoogeveen is een gezellige stad met tal van leuke uitjes en smakelijke restaurants. Of je nu op zoek bent naar natuur, cultuur of culinaire hoogstandjes, Hoogeveen heeft het allemaal. Breng een bezoek aan het Nationaal Park Dwingelderveld of het Drents Museum, geniet van een heerlijk diner bij restaurant de Raket of de Gaffel, of ga voor een informele maaltijd bij De Steakerij. Er valt genoeg te beleven in en om Hoogeveen.

Via Tripper vind jij de beste deals in Hoogeveen voor o.a. pretparken, dierentuinen, restaurants en wellness & beauty met kortingen tot wel 70%. Geniet van een heerlijk luxe 5-gangen high tea/koffie bij De Pulle. Verwen jezelf en een vriend(in) met een duo ontspanningsarrangement + high tea bij Nail & Beautypoint. Beleef een onvergetelijke dag bij Attractiepark de Waarbeek.