www.tripper.nl

Hardenberg

Op zoek naar de leukste uitjes en restaurants in en om Hardenberg? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Of je nu op zoek bent naar een gezellige dag met vrienden of familie, een romantisch diner voor twee of gewoon een leuke activiteit om te ondernemen, in Hardenberg en omgeving is er genoeg te beleven.

Uitjes in Hardenberg

Als je op zoek bent naar een leuke activiteit om te ondernemen, dan hoef je in Hardenberg niet ver te zoeken. Wat dacht je bijvoorbeeld van een bezoek aan het Nationaal Tinnen Figuren Museum? Hier vind je de mooiste tinnen figuren van over de hele wereld. Of wat dacht je van een dagje naar Avonturenpark Hellendoorn? Hier kun je genieten van diverse attracties en shows voor jong en oud.

Ook voor een gezellig dagje uit met vrienden of familie kun je terecht in Hardenberg en omgeving. Zo kun je bijvoorbeeld een bezoek brengen aan het Vechtgenotenhuis, een inloophuis voor mensen met kanker en hun naasten. Hier kun je genieten van diverse activiteiten en workshops. Of wat dacht je van een gezellige wandeling door de prachtige natuur van het Vechtdal?

 

Restaurants in Hardenberg

Ben je op zoek naar een leuk restaurant om te dineren? Ook dan zit je goed in Hardenberg en omgeving. Zo kun je bijvoorbeeld terecht bij De Rheezerbelten, een gezellig restaurant in Rheeze waar je kunt genieten van heerlijke gerechten en een prachtig uitzicht over de omgeving.

Ook Restaurant De Bokkepruik is een echte aanrader. Dit restaurant is gevestigd in het nabijgelegen Hardenberg en is bekroond met een Michelinster. Hier kun je genieten van de meest verfijnde gerechten en een uitstekende service.

Wil je graag wat meer informeel dineren? Dan is het gezellige Grand Café de Troubadour een echte aanrader. Hier kun je terecht voor een heerlijke lunch, diner of gewoon een gezellige borrel.

Of je nu op zoek bent naar een leuk uitje of een gezellig restaurant in en om Hardenberg, er is genoeg te beleven. Met diverse activiteiten en restaurants is er voor ieder wat wils. Dus waar wacht je nog op? Breng snel een bezoek aan Hardenberg en ontdek het zelf!

Via Tripper vind jij de beste deals in Hardenberg voor o.a. pretparken, dierentuinen, restaurants en wellness & beauty met kortingen tot wel 70%. Bezoek het attractiepark de Waarbeek. Kijk je ogen uit tijdens jouw bezoek bij Burgers' Zoo. Reis met de kids af naar het wilde westen in het Cowboy & Indianen Speelreservaat.