www.tripper.nl

Wageningen

Wageningen is een prachtige stad in de provincie Gelderland en heeft tal van leuke uitjes en restaurants om te ontdekken. Of je nu op zoek bent naar een gezellige avond uit of een dagje vol avontuur, er is voor ieder wat wils in deze levendige stad.

Uitjes in Wageningen

Wageningen is een stad vol verrassingen en heeft veel te bieden op het gebied van uitjes en activiteiten. Zo is de stad omringd door prachtige natuurgebieden, waaronder de Veluwe, waar je eindeloos kunt wandelen en fietsen. Ook zijn er in Wageningen verschillende musea te vinden, zoals het Museum De Casteelse Poort en het Nationaal Bomenmuseum. Voor de avontuurlijke types is er het klimbos van Klimbos Veluwe, waar je door de bomen kunt klimmen en slingeren op verschillende hoogtes.

Restaurants in Wageningen

Wageningen staat ook bekend om zijn bruisende restaurant scene. Er zijn tal van leuke restaurants te vinden waar je kunt genieten van heerlijk eten en drinken. Zo is er bijvoorbeeld Eetcafé Buurman & Buurman, waar je kunt genieten van een gezellige avond met lekker eten en drinken. Het restaurant heeft een uitgebreide menukaart met verschillende gerechten voor elk wat wils. Ook is er het restaurant Eatery waar je kunt genieten van culinaire hoogstandjes in een moderne en sfeervolle ambiance. Voor de liefhebbers van de Japanse keuken is er het populaire restaurant Tokyoto, waar je kunt genieten van heerlijke sushi en andere Japanse gerechten.

Naast de restaurants heeft Wageningen ook een bruisend nachtleven met diverse cafés en bars. Zo is er bijvoorbeeld Café De Vlaamsche Reus, waar je kunt genieten van een heerlijk biertje op het terras. Voor de liefhebbers van cocktails is er cocktailbar The Doctor's Order, waar je kunt genieten van de lekkerste cocktails in een trendy setting. Ook is er café Loburg, waar regelmatig live muziek en andere evenementen worden georganiseerd.

Wageningen is een stad vol verrassingen en heeft veel te bieden op het gebied van uitjes, restaurants en cafés. Of je nu op zoek bent naar een gezellige avond uit of een dag vol avontuur, er is voor ieder wat wils in deze levendige stad. De diverse musea, natuurgebieden en het bruisende nachtleven maken Wageningen een unieke bestemming voor een dagje uit of een langere vakantie. Ontdek deze mooie stad en geniet van alles wat Wageningen te bieden heeft!

Via Tripper vind jij de beste deals in Wageningen voor o.a. pretparken, dierentuinen, restaurants en wellness & beauty met kortingen tot wel 70%. Versla je vrienden of partner tijdens diverse spellen bij The Game Box. Kijk je ogen uit terwijl je diverse diersoorten bewonderd bij Burgers'Zoo. Geniet van het prachtige uitzicht met onbeperkt pannenkoeken tijdens een rondvaart op De Pannenkoekenboot.