www.tripper.nl

Eten & Drinken

Ben je op zoek naar een romantisch diner voor twee, een proeverij met vrienden of familie, of heb je trek in een snelle hap? Er is bij Tripper altijd iets te vinden dat aan jouw behoeften voldoet.

Een van de meest opvallende kenmerken van de Nederlandse culinaire scene is de invloed van verschillende keukens. Je kunt hier dan ook terecht voor smaakvolle gerechten uit alle hoeken van de wereld; geniet van een Italiaanse pizza proeverij bij Pazze e Pizze, de heerlijkste sushi bij Také Sushi, verschillende Griekse hapjes tijdens een proeverij bij Dimitri's en onbeperkt Hollandse pannenkoeken in combinatie met een rondvaart op De Pannenkoekenboot

Of je nu geïnteresseerd bent in de Nederlandse keuken, lokale restaurants, populaire gerechten, een uitgebreide proeverij of culinaire tradities, er is altijd wel iets te vinden wat aan jouw wensen voldoet.

Met invloeden uit verschillende culturen en regio's bieden de deals een breed scala aan gerechten en dranken die zeker je smaakpapillen zullen prikkelen. Of je nu een liefhebber bent van hartige snacks, traditionele maaltijden of zoete lekkernijen, er is voor ieder wat wils.