www.tripper.nl

Entreeticket Robotland

€ 12,50 € 8,50

Entreeticket Robotland

4.5 / 5 (8 Beoordelingen)

In het gloednieuwe technologiepark Robotland maak je kennis met de meest innovatieve transport- en robottechnieken van dit moment. Interactief en fun uitje voor jong en oud!

Verkocht 4.420+
Korting 32%
Je bespaart € 4
Tickets direct beschikbaar

Tickets direct beschikbaar

Tickets scanbaar vanaf je smartphone

Tickets scanbaar vanaf je smartphone

Wat te verwachten

 • Dealoptie 1: Entreeticket Robotland, vanaf 120 cm (t.w.v. €32)
 • Dealoptie 2: Entreeticket Robotland, kleiner dan 120 cm (t.w.v. €12,50)
 • Gratis toegang voor kinderen t/m 3 jaar
 • Kruip in de cockpit van een vliegtuigsimulator, fiets in VR over de Grand Canyon of laat een drone acrobatische toeren in de lucht maken
 • Interactiviteit en fun staan centraal bij Robotland 
 • Ontdek zelf de technologie achter de exhibits aan de hand van zes thematische routes 
 • Gratis parkeren

Voorwaarden

 • De voucher is geldig op de door jou gekozen dag
 • De voucher is je entreebewijs. Toon deze vanaf je smartphone of neem hem geprint mee
 • Huisdieren zijn niet toegestaan
 • Bekijk hier de actuele openingstijden 

Locatie

Locatie
Hemelrijk 36
2910 Essen
Routebeschrijving

Meer informatie

In dit gloednieuwe technologiepark maak je kennis met de meest innovatieve transport- en robottechnieken van dit moment. En dit op een interactieve manier! Kruip in de cockpit van een vliegtuigsimulator, fiets in VR over de Grand Canyon, laat een drone acrobatische toeren in de lucht maken, bestuur zelf een compactlader, een grijpkraan of zet een robotarm in beweging... In Robotland ben jij aan zet!

Interactiviteit en fun staan hier centraal. Dus bewonder en ontdek vooral zelf de technologie achter de exhibits aan de hand van zes thematische routes. De reisgids zal je de nodige informatie geven bij elke opstelling. Handig om je bezoek zo optimaal mogelijk te beleven.

Sommige exhibits vragen wel om bepaalde veiligheidsvoorschriften, zoals het dragen van een veiligheidshelm of -schoenen. Wanneer dit nodig is, zijn deze voorzien aan de exhibit.

Zo ziet jouw dagje Robotland eruit:

Vervoer @ Robotland

Robotland heeft een ruime, gratis parking. Parkeer netjes naast elkaar en creëer voldoende plek voor iedereen. Controleer zeker of een bezoek met de trein mogelijk is. Het station van Essen bevindt zich op wandelafstand van Robotland.

Aankomst @ Robotland

Voordat jullie het park betreden, zien jullie aan de linkerkant onze Iron-Man Robot. Ideaal voor een coole selfie! Via de kleine trap komen jullie in Robotland. Als dit niet zo evident is voor u, druk dan op de bel en een begeleider helpt u met plezier verder. Robotland is volledig rolstoeltoegankelijk!

Start @ Robotland

Eens binnen neem je de lift die je brengt naar de wondere wereld van Robotland. Houd alvast jouw vouchers of tickets bij de hand. Dit ticket wordt, aan de kassa van de shop, gescand. In ruil voor de tickets ontvang je Robotland-bandjes. Let op! Om deze polsbandjes te activeren moet je eerst een veiligheidsfilmpje bekijken in de filmzaal. Nadien beantwoordt je de 5 veiligheidsvragen en is jouw bandje geactiveerd. Geen paniek! Je wordt met een glimlach verder geholpen. Vraag ook naar de gratis lockers!

Lunchen @ Robotland

Van al dat actief bezig zijn, krijgt iedereen wel een beetje honger of dorst. In het take-away restaurant vind je een ruime keuze aan verschillende lekkere zaken aan democratische prijzen. Eigen lunch meebrengen mag, maar enkel met een tasje soep, drankje of een snack van Robotland.

Gouden Tip! Tijdens de schoolvakanties is het er van 11u tot 12u en vanaf 13u30 meestal wat rustiger. De warme keuken sluit om 16h00.

Fun @ Robotland

Robotland is FUN en DOEN! De meer dan 70 exhibits mogen jullie allemaal bekijken en bedienen. Check zeker de planning van de dag! Zijn er vragen of is er een probleem? Aarzel dan zeker niet om onze begeleiders hierover aan te spreken.

Ga je naar huis, maar is jouw technologie honger nog niet gestild? Overweeg dan zeker een abonnement. Voor slechts €50 mag je een heel jaar genieten van Fun & Technology. Meer nog! Met een abonnement van Robotland geniet je zelfs van 50% korting bij de partners Technopolis en Hidrodoe.

Bereikbaarheid

Robotland beschikt over een ruim parkeerterrein, waar je gratis kunt parkeren. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden.

Kijk voor meer informatie op de website van Robotland. 

Deal opties

60+ verkocht

Entreeticket Robotland, kleiner dan 120 cm

€ 12,50
€8,50
Koop de deal!
200+ verkocht

Entreeticket Robotland, vanaf 120 cm

€ 28
€19,50
Koop de deal!

Beoordelingen

4.5
Gebaseerd op 8 Beoordelingen
5
4
3
2
1
4
4
0
0
0
M. Thielen
18 oktober 2022

Super leuk uitje met kinderen. Wij waren er met 5 kinderen tussen de 2 en 6 en ze hebben allemaal een top dag gehad inclusief de ouders.

B. Van De Putte
17 augustus 2022

Leuk én educatief park. Niet te groot, dus het blijft gezellig ook als er wat meer bezoekers zijn.

S. Muchall
15 juli 2022

Echt heel erg leuk! Alles is er netjes, heel vriendelijk personeel en hele interessante dingen en veel om te doen!

T. van der Zijden
7 juli 2022

Tripper tickets moesten met een speciale scanner worden gescand, maar het personeel kende ze en ze werkten. Robotland is een fantastisch pretpark waar je de hele dag bezig bent. Kinderen (en volwassenen) mogen rondkarren op echte graafmachines.

M. Ibrahim
22 april 2022
€ 8,50
€ 12,50
Verkocht 4.420+
Korting 32%
Je bespaart € 4

Video

Foto's

Deel deze deal:

Deals in de buurt van Robotland

Vergelijkbare deals

Zoek op categorie

Download de Tripper-app!

Laat je inspireren en ontdek de leukste uitjes met de nieuwe Tripper-app.

Tripper-app