www.tripper.nl

Entreeticket Fun Forest

€ 28,95 € 17,50

Entreeticket Fun Forest

4.7 / 5 (3 Beoordelingen)

Zin in een actief uitje met vrienden, familie of collega’s? Kom klimmen en klauteren in het klimbos van Fun Forest! Ontdek de 3 klimbossen in Almere, Amsterdam en Venlo.

Verkocht 2.910+
Korting 40%
Je bespaart € 11,45

Wat te verwachten

 • Entreeticket Fun Forest (t.w.v. €17,95 - €28,95)
 • Beklim verschillende hindernissen op een hoogte van 2,5 tot wel 15 meter hoog
 • Professionele begeleiding van de kliminstructeurs
 • Trotseer bruggen, netten, ziplines - en zelfs een vrije val
 • Een actief uitje voor jong en oud!

Voorwaarden

 • De voucher is na aankoop 3 maanden geldig
 • Let op! Geldig voor Amsterdam, Almere en Venlo. Niet geldig voor Rotterdam
 • Reserveren is verplicht. Je dient online te reserveren via de website van Fun Forest. Meer informatie vind je op de voucher
 • Je ontvangt het officiële ticket na reservering bij Fun Forest
 • Let op! De minimale lengte is 110 cm
 • Adviesleeftijd: 6 jaar
 • Bekijk de verschillende locaties bij 'Meer informatie'

Locatie

Locatie
Fun Forest Venlo
Verlengde Trappistenweg 35
5932 ND Tegelen
Routebeschrijving
Locatie
Fun Forest Almere
Kemphaanlaan 4
1358 AG Almere
Routebeschrijving
Locatie
Fun Forest Amsterdam
Bosbaanweg 3
1182 DA Amstelveen
Routebeschrijving

Meer informatie

Klim, klauter en tokkel met je familie of vrienden door het klimbos! Kies jij voor het Fun Forest klimbos in Amsterdam, Almere of Venlo? Je kan al komen klimmen als je 110 cm bent of langer (adviesleeftijd: 6+). Met allerlei verschillende klimroutes van 2,5 tot 15 meter hoogte, is er voor iedereen een mooie uitdaging te vinden in het klimbos: van eenvoudige parcoursen voor degenen met hoogtevrees tot extreme routes voor de durfals. Je krijgt twee tot drie uur lang de tijd om alle parcoursen te verkennen en van boom naar boom te klimmen. In het klimbos beweeg je je via touwen, ladders, bruggen en tokkelbanen door de bomen. Je vindt in ieder parcours unieke obstakels! De instructeurs houden toezicht vanaf de grond en helpen wanneer dat nodig is. 

 • Kinderen vanaf 1.10m kunnen het klimmen onder de knie krijgen in de easy parcours, terwijl jongeren en volwassenen (vanaf 14 jaar) hun energie kwijt kunnen in meer uitdagende parcoursen, waaronder het extreme parcours met aan het eind een bungee jump en vrije sprong!
 • Kleine kinderen (vanaf 1.10m) krijgen 2 uur de tijd om te klimmen en klauteren. Zij klimmen zelfstandig of samen met een volwassene in de easy parcoursen. Deze twee parcoursen zijn ook heel geschikt voor iedereen met hoogtevrees. Ouders kunnen gemakkelijk meelopen onder de parcoursen of gezellig meeklimmen!
 • Kinderen vanaf 1.30m mogen drie uur klimmen in easy en medium parcoursen. Voor een enkel parcours moeten kinderen tot 1.50 m worden begeleid door een meeklimmende volwassene (18+), maar de rest van de parcoursen mogen ze helemaal zelf ontdekken.

Wist je dat Fun Forest een sociale onderneming is? Met jouw bezoek aan het klimbos draag je bij aan een inclusievere maatschappij! Zij creëren namelijk leer- en werkplekken voor jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt en geven in samenwerking met goede doelen gratis kaartjes aan kinderen voor wie een leuk dagje uit niet vanzelfsprekend is.

Fun Forest Almere

Fun Forest Almere is hèt zipline park van Nederland en een van de leukste uitjes in Almere. De routes in dit grootste klimpark van Nederland lopen op in moeilijkheidsgraad. Begin je in de easy parcoursen, dan klim je op 2,5 meter hoogte en kom je vooral bruggetjes en netten tegen. Durf jij het aan om de extreme parcours te klimmen? Dan mag je je klaarmaken voor een route op bijna 15 meter hoogte met een bungee jump en een vrije sprong! 

Fun Forest Amsterdam

Zoek je een actief uitje in de natuur net buiten de drukke hoofdstad? Met 10 klimroutes kan je je in het bos helemaal uitleven! Met routes van 2,5 tot 15 meter hoogte, is er voor iedere leeftijd een mooie uitdaging te vinden in het bos. Kinderen vanaf 6 jaar kunnen het klimmen onder de knie krijgen in de easy parcours, terwijl jongeren en volwassenen vanaf 14 jaar hun energie kwijt kunnen in de extreme parcours met bungee jump en vrije sprong!

Fun Forest Venlo

Als eerste klimbos van Nederland is Fun Forest Venlo natuurlijk heel speciaal! Maar dat is niet de enige reden dat dit bos zo bijzonder is.  Omdat Fun Forest Venlo al langer dan tien jaar bestaat, hebben zij een heleboel tijd gehad om geweldige klimonderdelen te bedenken. Zo bestaat het park niet alleen uit ziplines en bruggetjes, maar vind je hier ook een heleboel andere unieke onderdelen. Zo klim je bij Fun Forest Venlo zomaar dwars door een auto heen en maak je aan het einde van je avontuur zo een vrije sprong naar beneden!

Bereikbaarheid

De klimbossen in Amsterdam, Almere en Venlo zijn goed bereikbaar met OV en auto. Er is op elke locatie voldoende parkeergelegenheid.

Kijk voor meer informatie op de website van Fun Forest. 

Deal opties

2.910+ verkocht

Entreeticket Fun Forest

€ 28,95
€17,50
Koop de deal!

Beoordelingen

4.7
Gebaseerd op 3 Beoordelingen
5
4
3
2
1
2
1
0
0
0
W. van Leeuwen
8 juni 2024

Prima geregeld en mooi, leuk park! We misten eigenlijk wel een parcour met alleen ziplines.

C. Scharbaai
16 mei 2024

Ik heb Fun Forest bezocht met mijn dochter van 6. Aan het begin vond ze het eea spannend, maar heel snel schakelde dat om en kon ze echt genieten van het parcours. Ook te danken aan de instructeurs.

M. Westerhuis
1 mei 2024
€ 17,50
€ 28,95
Verkocht 2.910+
Korting 40%
Je bespaart € 11,45

Video

Deel deze deal:

Vergelijkbare deals

Zoek op categorie

Download de Tripper-app!

Laat je inspireren en ontdek de leukste uitjes met de nieuwe Tripper-app.

Tripper-app