www.tripper.nl

GameCity Zoetermeer

GameCity Zoetermeer

Bij GameCity in Zoetermeer beleef je gegarandeerd plezier! Speel een potje Urban Minigolf of daag je vrienden, familie of collega's uit voor een potje lasergemen!

Urban Minigolf
Ontdek Urban Minigolf bij GameCity Zoetermeer! In GameCity vind je niet alleen het vermaak dat hoort bij midgetgolf, maar val je ook van de ene verbazing in de ander om de creatieve holes, de unieke uitdagingen en de overweldigende omgeving van ons minigolfbaan. Het parcours is verdeeld over 2 verdiepingen, echt “glow in the dark” midgetgolf! In hoeveel slagen tik jij het balletje door de golfbaan heen? Midgetgolf wordt steeds populairder. Dat is niet zo gek, want het is ook hartstikke leuk en spannend. De Urban midgetgolfbaan is ondertussen de zesde attractie van GameCity Zoetermeer. Daag jouw vrienden of familie uit en beleef een superleuke middag of avond! 

Lasergamen
Zin in een leuk en uitdagend uitje? Ontdek de gave futuristische lasergame area bij GameCity Zoetermeer. In een donkere, door blacklight verlichte ruimte, neem je het in twee of meerdere teams tegen elkaar op. Een potje Lasergamen duurt 12 minuten. Je krijgt een vest en een lasergun. Hierop wordt bijgehouden hoe vaak je geraakt bent en hoeveel tegenstanders je zelf hebt weten uit te schakelen. Aan het einde van elke heat lasergamen ontvang je ook een uitdraai met daarop jouw individuele scores en die van je team. Een spannend teamspel voor alle leeftijden!

Kijk voor meer informatie en de actuele openingstijden op de website van GameCity.

Adres en routebeschrijving

Locatie
GameCity Zoetermeer
Wattstraat 20
2723 RC Zoetermeer
Routebeschrijving