www.tripper.nl

Entreeticket Fashion for Good Museum

€ 10 € 6

Entreeticket Fashion for Good Museum

Fashion for Good Museum in Amsterdam is een uniek en interactief museum over duurzame mode-innovaties. Het museum is gericht op modeliefhebbers van alle leeftijden!

Koop de deal!
Je bespaart € 4
Verkocht 30+
Korting 40%
Tickets direct beschikbaar

Tickets direct beschikbaar

Tickets scanbaar vanaf je smartphone

Tickets scanbaar vanaf je smartphone

Wat te verwachten

  • Entreeticket Fashion for Good Museum (t.w.v. €10)
  • Gratis toegang voor kinderen t/m 5 jaar 
  • Maak een persoonlijke digitale reis met de RFID-armband en kom meer te weten over de geschiedenis van de mode-industrie, duurzame producten en toekomstige mode-innovaties
  • Door het hele museum vind je interactieve activaties, maak bijvoorbeeld je eigen duurzame T-shirt!
  • Nieuw! Bezoek vanaf 7 oktober Expo "Knowing Cotton Otherwise"

Voorwaarden

  • De voucher is na aankoop 3 maanden geldig
  • Reserveren is niet nodig
  • De voucher is je entreebewijs. Toon deze vanaf je smartphone of neem hem geprint mee
  • Alle informatie over de tentoonstellingen worden in het Engels gepresenteerd 
  • Dagelijks geopend van 10:00 tot 18:00, behalve op dinsdag 

Locatie

Locatie
Rokin 102
1012 KZ Amsterdam
Routebeschrijving

Meer informatie

Het Fashion for Good Museum is een interactief modemuseum gericht op de toekomst van fashion. Het museum vertelt de verhalen achter de kleren die je draagt en hoe je met de juiste keuzes voor die kleren een positieve impact kan hebben op mensen en het milieu. Het Fashion for Good Museum gelooft dat de modeindustrie kan én moet veranderen, en helpt daarom om de juiste kennis hierover te verspreiden. Een must-visit voor iedereen die geïnteresseerd is in mode, duurzaamheid of innovatie.

Er is ook een museumwinkel genaamd "Good Shop" te vinden in het gebouw, waar je innovatieve en betaalbare duurzame kleding kunt vinden die zorgvuldig zijn samengesteld.

Knowing Cotton Otherwise
(vanaf 7 oktober 2022)

Katoen is een van de meest bekende stoffen ter wereld en heeft een ongekende, wereldwijde geschiedenis van meer dan 400 jaar. Echter zijn veel verhalen achter katoen minder bekend. Deze onbekende, soms onverwachte perspectieven zijn verzameld en samengebracht in de nieuwe tentoonstelling “Knowing Cotton Otherwise” van het Fashion for Good Museum. 

Knowing Cotton Otherwise is opgezet vanuit het raakvlak tussen mode, kunst en sociale verandering. De tentoonstelling die ontwikkeld is door een collectief van curatoren bestaande uit: Musoke Nalwoga naast de beiden vaste Fashion for Good curatoren Alyxandra Westwood en Sophie van Duren in samenwerking met kunstenaar Sophie Douale die de artistic direction, tentoonstellingsinrichting en storytelling voor haar rekening nam. De tentoonstelling belicht de relatie tussen katoen en de mode-industrie, de rol van katoen in een steeds nauwer verweven web van mondiale culturen en de duurzame innovaties die circulaire transformatie binnen de katoen-industrie aandrijven. Vanuit collectiviteit en gemeenschap zijn lokale kunstenaars uitgenodigd om werk te presenteren dat aansluit bij en verbindt met verschillende thema's die betrekking hebben op het verhaal van katoen, de impact op de planeet en de mensen, en een ervaring creëren die zowel de geest als de zintuigen stimuleert.

Bereikbaarheid

Het Fashion for Good Museum is gevestigd in het hart van Amsterdam. Het museum is gemakkelijk te voet te bereiken, maar ook met de fiets of het openbaar vervoer. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden. 

Kijk voor meer informatie op de website van het Fashion for Good Museum. 

Deal opties

30+ verkocht

Entreeticket Fashion for Good Museum

€ 10
€ 6
Koop de deal!

Video

Veelgestelde vragen

Na betaling vind je de vouchers terug onder 'mijn vouchers' in je profiel.

Ja, nadat je de deal hebt betaald, ontvang je van ons een e-mail met daarin een bevestiging. Daarnaast is de deal zichtbaar onder 'mijn vouchers'. Hier heb je de mogelijkheid de tickets te downloaden en uit te printen.

We accepteren betalingen met iDeal, Bancontact, MasterCard, Visa, American Express en PayPal.

Het is niet mogelijk om meerdere deals van verschillende aanbieders in 1 keer te kopen. Hiervoor verzoeken wij je om meermaals een transactie te doen. Het doen van een transactie is gratis.

Let op: je kunt wel meerdere tickets kopen van 1 deal, dit is geen probleem.

Deals in de buurt van Fashion for Good Museum