Sta versteld tijdens de magicshow Night of Illusions van Christian Farla

€ 34,70 € 25
Uitverkocht!

Sta versteld tijdens de magicshow Night of Illusions van Christian Farla

Vingervlugge magie, onnavolgbare snelle verschijningen en verdwijningen, zwevende dames en piano’s in deze magicshow. Van komische effecten tot super spannende ontsnappingsacts. Leuk voor iedereen!

28% Korting
Je bespaart
€ 9,70
Korting
Korting
28%

Wat te verwachten

  • Ticket (2e ring) voor de magicshow van Christian Farla; Night of Illusions in Ahoy Rotterdam, t.w.v. €34,70
  • De nr. 1 illusionist van dit moment!
  • Laat je verrassen door een grote verscheidenheid aan nog niet eerder vertoonde magicacts en spectaculaire illusiestunts tijdens deze splinternieuwe show voor jong en oud
  • Sta versteld van de spectaculaire, trendy en razendsnelle trucs 
  • Bewonder het schitterende gotische kasteeldecor die ondersteund wordt door state of art videoanimatie, high-tech sound en lichteffecten
  • Een show van 100 minuten

Voorwaarden

  • Het ticket is geldig op 3 oktober 2019
  • Let op! De voucher die je na aankoop ontvangt in je account is niet het officiële ticket. De officiële tickets ontvang je via Ticketmaster. Op de voucher vind je meer informatie over het activeren van jouw tickets
  • Zitplaatsen worden door Ticketmaster toegewezen. Wanneer tickets in één bestelling worden geplaatst, worden de zitplaatsen naast elkaar gereserveerd
  • Aanvang van de show 20:00 uur

Locatie

Locatie
Ahoyweg 10,
3084 BA Rotterdam
Routebeschrijving

Meer informatie

Illusionist Christian Farla

Spectaculair, trendy en razendsnel, dát is illusionist Christian Farla, de nummer 1 illusionist van dit moment. Onderscheiden met 2 Internationale IMS Merlins Awards voor “Magicians of the Year” & “Magicshow of the Year” , 5 internationale theatertournee’s, 3000 shows in Duitsland, 500 shows in Frankrijk & 10 miljoen YouTube views en zijn TV optredens met totaal 50 miljoen kijkers behoort hij tot de absolute wereldtop op het gebied van magic & illusieshows. Een performer van het allerhoogste niveau en een rasartiest uit een artiestenfamilie. 

Magicshow Night of Illusions

Vingervlugge magie, onnavolgbare snelle verschijningen en verdwijningen, zwevende dames, tafels en piano’s, van komische effecten tot super spannende ontsnappingsacts zoals werelds eerste Black Scorpion Escape, volgen elkaar razendsnel op tijdens deze magische show. Alles is omlijst in een schitterend gothisch kasteeldecor, ondersteund door state of the art videoanimatie en high-tech sound en lichteffecten. Samen met de technische crew wordt er gezorgd voor een perfecte mix die deze magische theatershow tot een waar spektakel maakt geschikt voor alle leeftijden.

Rotterdam Ahoy

De laatste jaren is Christian Farla veel in het buitenland geweest, maar nu vond hij het tijd worden voor een grootse show in zijn geboortestad Rotterdam. Rotterdam Ahoy is voor hem dé plek om zo'n grote voorstelling te geven zoals deze.

Bereikbaarheid

Rotterdam Ahoy is zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed te bereiken. Rotterdam Ahoy beschikt over een ruime parkeergelegenheid. Hier parkeren kost €13,- per personenauto. Kom je met het openbaar vervoer? Loop dan in 5 minuten vanaf bus- en metrostation Zuidplein naar Ahoy. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw woonplaats en de actuele vertrektijden.

Kijk voor meer informatie op de website van Christian Farla.

Foto's

Veelgestelde vragen

Na betaling vind je de vouchers terug onder 'mijn vouchers' in je profiel.

Ja, nadat je de deal hebt betaald, ontvang je van ons een e-mail met daarin een bevestiging. Daarnaast is de deal zichtbaar onder 'mijn vouchers'. Hier heb je de mogelijkheid de tickets te downloaden en uit te printen.

We accepteren betalingen met iDeal, Bancontact, MasterCard, Visa, American Express en PayPal.

Het is niet mogelijk om meerdere deals van verschillende aanbieders in 1 keer te kopen. Hiervoor verzoeken wij je om meermaals een transactie te doen. Het doen van een transactie is gratis.

Let op: je kunt wel meerdere tickets kopen van 1 deal, dit is geen probleem.