Kom spelen en ontdekken bij Avonturenboerderij Molenwaard!

€ 14,75 € 11
Nu geopend!

Kom spelen en ontdekken bij Avonturenboerderij Molenwaard!

Beleef het Hollandse landleven bij Avonturenboerderij Molenwaard! Kinderen kunnen zelf aan de slag in de moestuin, een ritje maken op de pony, koe melken en nog veel meer. Leuk en leerzaam uitje!

25% Korting
Je bespaart
€ 3,75
Verkocht
Verkocht
21.480+
Tickets direct beschikbaar

Tickets direct beschikbaar

Tickets scanbaar vanaf je smartphone

Tickets scanbaar vanaf je smartphone

Wat te verwachten

 • Entreeticket voor Avonturenboerderij Molenwaard (t.w.v. €14,75) 
 • Gratis toegang voor kinderen t/m 1 jaar
 • Door de ANWB uitgeroepen tot het leukste uitje van Zuid-Holland 2019!
 • Een perfect uitje voor gezinnen met kinderen tussen de 2 en 10 jaar
 • Knuffel de liefste geitjes, schapen en konijnen
 • Ontmoet het vrolijke duo Fien & Teun! 
 • Van 15 mei t/m 28 juni 2020 is het thema 'Onderwater' bij Avonturenboerderij Molenwaard 

Voorwaarden

 • De voucher is geldig t/m 3 januari 2021
 • Let op! Reserveren is verplicht. Je dient na aankoop op de website van Avonturenboerderij Molenwaard een datum te reserveren. Meer informatie vind je op de voucher
 • Tijdens een bezoek aan Avonturenboerderij Molenwaard gelden regels i.v.m. het coronavirus. Kijk hier voor meer informatie
 • De vouchers en de reserveringsmail zijn je entreebewijzen. Toon de vouchers en reserveringsmail op je smartphone of neem ze geprint mee
 • Kijk hier voor actuele openingstijden

Locatie

Locatie
wilgenweg 3,
2964 AM Groot-Ammers
Routebeschrijving

Meer informatie

Kom bij Avonturenboerderij Molenwaard samen met Fien & Teun de leukste avonturen beleven. Avonturenboerderij Molenwaard is niet alleen onwijs gezellig, tijdens een bezoekje aan deze boerderij kan je ook nog eens een hele hoop leren! Bij Avonturenboerderij Molenwaard staat 'spelen is ontdekken' centraal. Dit wordt waargemaakt voor de leuke activiteiten die je op de boerderij kan doen. Knuffelen met geitjes in de knuffelweide, bloemkool kweken in de kas of een ponyritje maken, je kan er een hoop beleven en ontdekken! 

Themamaand: Onderwater met Kikker

Van 15 mei t/m 28 juni 2020 is het thema 'Onderwater' bij Avonturenboerderij Molenwaard. Vaar met de schipper in het bootje over de grote sloot en verwonder je over alle planten en dieren die in én rond het water leven en groeien. In juni kun je genieten van de voorstelling 'Kikker is Verliefd' en ga mee op avontuur met Eend en Haas. Kikker is aanwezig op 1, 6, 7, 13, 14, 20, 21, 27 en 28 juni 2020.

Kijk voor meer informatie over openingstijden en alle activiteiten op de website van Avonturenboerderij Molenwaard. 

Bereikbaarheid

Avonturenboerderij Molenwaard is gelegen in Groot-Ammers. Reis je met de auto? Toets als adres 'Wilgenweg 3, 2964 AM Groot-Ammers' in op je navigatiesysteem. Het is mogelijk op betaald te parkeren naast de boerderij, je kan een uitrijmunt kopen bij de kassa van het park voor €5,-. Reis je met het openbaar vervoer? Plan je reis op 9292.nl.

Deal opties

21.480+ verkocht

Entreeticket voor Avonturenboerderij Molenwaard

€ 14,75
€ 11
Koop de deal!

Reviews

Sjoerd - mei 2018

Super gastvrij, te gek gethematiseerd en erg vermakelijk voor jonge kinderen. Een tip: trek je kids oude kleren aan.

Annemiek - juni 2018

Wat een leuk educatief park in een mooie groene omgeving. Genoeg leerzame elementen afgewisseld met fun elementen. Personeel erg vriendelijk en gemotiveerd.

Tinie - april 2019

Wat een geweldig park, lieve medewerkers, uniek concept en helemaal van deze tijd. Schoon, netjes, educatief, hier kunnen heel veel parken nog iets van leren.

Michael - april 2019

Wat een prachtig park, wat een fantastisch personeel! Echt een aanrader met de kinderen, ze leren er veel, ze kunnen spelen er zijn heel veel shows.

Veelgestelde vragen

Na betaling vind je de vouchers terug onder 'mijn vouchers' in je profiel.

Ja, nadat je de deal hebt betaald, ontvang je van ons een e-mail met daarin een bevestiging. Daarnaast is de deal zichtbaar onder 'mijn vouchers'. Hier heb je de mogelijkheid de tickets te downloaden en uit te printen.

We accepteren betalingen met iDeal, Bancontact, MasterCard, Visa, American Express en PayPal.

Het is niet mogelijk om meerdere deals van verschillende aanbieders in 1 keer te kopen. Hiervoor verzoeken wij je om meermaals een transactie te doen. Het doen van een transactie is gratis.

Let op: je kunt wel meerdere tickets kopen van 1 deal, dit is geen probleem.