Ontdek het boerderijleven bij Avonturenboerderij Molenwaard!

€ 13,00 € 7,50

Ontdek het boerderijleven bij Avonturenboerderij Molenwaard!

Ontdek bij Avonturenboerderij Molenwaard het altijd sfeervolle boerderijleven. Kom samen met Fien & Teun de Hollandse natuur verkennen en de liefste dieren knuffelen!

42% Korting
Je bespaart
€ 5,50
Verkocht
Verkocht
5790+
Tickets scanbaar vanaf je smartphone

Tickets scanbaar vanaf je smartphone

Wat te verwachten

 • Entreeticket voor Avonturenboerderij Molenwaard (t.w.v. €13,-)
 • Door de ANWB uitgeroepen tot het leukste uitje van Zuid-Holland 2019!
 • Een perfect uitje voor gezinnen met kinderen tussen de 2 en 10 jaar
 • Geniet samen met Fien & Teun van de leukste shows en het boerderijleven! 
 • Beleef het Hollandse landleven 
 • Knuffel de liefste geitjes, schapen en konijnen
 • In mei is het ‘Onderwater Maand’ op de boerderij. Vaar met de schipper in het bootje en laat je verwonderen over alle dieren en planten die in het water leven en groeien. Op hoogseizoendagen komt Kikker op bezoek en neemt hij je samen met Eend en Haas in de voorstelling mee op een muzikale reis in zijn onderwaterwereld

Voorwaarden

 • De voucher is geldig t/m 15 juli 2019
 • De tickets zijn geldig op laag- en hoogseizoendagen
 • Reserveren is niet nodig
 • De voucher is je entreebewijs, toon de tickets op je smartphone
 • Gratis toegang voor kinderen t/m 1 jaar
 • Kijk voor actuele openingstijden op de website van Avonturenboerderij Molenwaard 
 • Vragen over de deal? Stuur een Whatsapp-bericht naar 06 15344103

Locatie

Locatie
wilgenweg 3,
2964 AM Groot-Ammers
Routebeschrijving

Meer informatie

Kom bij avonturenboerderij Molenwaard samen met Fien & Teun de leukste avonturen beleven. De leukste boerderij van Nederland is niet alleen onwijs gezellig, tijdens een bezoekje aan de boerderij kan je ook nog eens een hele hoop leren! Op de boerderij kan je verschillende karren vinden waar bijvoorbeeld een echte imker je alles uit kan leggen over bijen! Weet jij waarom er gaten is kaas zitten? De kaasboer kan je bij zijn kar alles vertellen over kaas. Bij de karren kunnen zelfs de kleinste bezoekers op interactieve wijze alles leren over het boerderijleven. 

Bij Avonturenboerderij Molenwaard staat 'spelen is ontdekken' centraal. Dit wordt waargemaakt voor de leuke activiteiten die je op de boerderij kan doen. Knuffelen met geitjes in de knuffelweide, bloemkool kweken in de kas of een ponyritje maken, je kan er een hoop beleven en ontdekken! 

Op de boerderij staat iedere maand een ander thema centraal. In de maanden februari, maart en april kun je genieten van de lammetjes maanden op de boerderij! Hoe bereiden de dieren en de boerderij zich voor op de lente? Krijgen de planten en dieren het koud tijdens de winter? Ontdek het allemaal op de boerderij! 

Fien & Teun 

Ontmoet Fien en Teun, het vrolijke boertje en boerinnetje! De verhaaltjes van de twee boerenkinderen dienen als rode draad voor de humorvolle, speelse wijze van de educatieve activiteiten bij Avonturenboerderij Molenwaard. Op hoogseizoendagen komen Fien en Teun zelf ook langs voor een dikke knuffel, een leuke foto én een optreden in hun eigen theater met de interactieve, vrolijke minishow over het leven op de boerderij. 

Kijk voor meer informatie over openingstijden, en activiteiten op de website van Avonturenboerderij Molenwaard. 

Bezoekersinformatie

Avonturenboerderij Molenwaard is gelegen in Groot-Ammers. Reis je met de auto? Toets als adres 'Wilgenweg 3, 2964 AM Groot-Ammers' in op je navigatiesysteem. Het is mogelijk op betaald te parkeren naast de boerderij, je kan een uitrijmunt kopen bij de kassa van het park voor €5,-. Reis je met het openbaar vervoer? Plan je reis op 9292.nl.

Deal opties

5790+ verkocht

Entreeticket voor Avonturenboerderij Molenwaard

€ 13,00
€ 7,50
Koop de deal!

Reviews

Sjoerd - mei 2018

Super gastvrij, te gek gethematiseerd en erg vermakelijk voor jonge kinderen. Een tip: trek je kids oude kleren aan.

Annemiek - juni 2018

Wat een leuk educatief park in een mooie groene omgeving. Genoeg leerzame elementen afgewisseld met fun elementen. Personeel erg vriendelijk en gemotiveerd.

Veelgestelde vragen

Na betaling vind je de vouchers terug onder 'mijn vouchers' in je profiel.

Ja, nadat je de deal hebt betaald, ontvang je van ons een e-mail met daarin een bevestiging. Daarnaast is de deal zichtbaar onder 'mijn vouchers'. Hier heb je de mogelijkheid de tickets te downloaden en uit te printen.

We accepteren betalingen met iDeal, Bancontact, MasterCard, Visa, American Express en PayPal.

Het is niet mogelijk om meerdere deals van verschillende aanbieders in 1 keer te kopen. Hiervoor verzoeken wij je om meermaals een transactie te doen. Het doen van een transactie is gratis.

Let op: je kunt wel meerdere tickets kopen van 1 deal, dit is geen probleem.