Entreeticket The Movie Symphony in World Forum Theater

€ 68 € 48
Uitverkocht!

Entreeticket The Movie Symphony in World Forum Theater

Geniet van het muzikale spektakel The Movie Symphony in World Forum Theater in Den Haag op 21 en 22 december 2021. Een ware sensatie voor zowel filmfans als liefhebbers van symfonische muziek.

Je bespaart € 20
Korting 29%

Wat te verwachten

 • 2e Rang entreeticket voor The Movie Symphony in World Forum Theater (t.w.v. €68)
 • Geniet van magische filmmuziek, groot spektakel en speciale effecten! 
 • 130 musici vertolken onder leiding van dirigent Raymond Janssen magische muziek uit onder meer The Lion King, James Bond, Batman, Gladiator en Star Wars 
 • Het concert is een ware sensatie voor zowel filmfans als liefhebbers van symfonische muziek
 • The Movie Symphony is echter exclusief te zien in het World Forum Theater in Den Haag 
   

Voorwaarden

 • De voucher is geldig op de door jou gekozen dag 
 • Keuze uit 21 of 22 december 2021
 • Let op! Je ontvangt het officiële entreeticket uiterlijk 1 dag voor het concert per e-mail via noreply@eventim.nl 
 • Je geeft toestemming om je gegevens eenmalig ter beschikking te stellen aan Eventim t.b.v. het verzenden van de e-tickets
 • Aanvang: 20:00 uur 
 • Het concert duurt inclusief pauze 150 minuten
 • Gesproken taal: Engels 

Locatie

Locatie
Churchillplein 10,
2517 JW Den Haag
Routebeschrijving

Meer informatie

The Lion King, James Bond, Batman, Gladiator, Star Wars en vele anderen. Ode aan iconische films tijdens The Movie Symphony. De films zijn stuk voor stuk legendarisch. Dat geldt ook voor de muziek. Na het immense succes van onder meer ‘Lord of the Rings’ en ‘The Star Wars Suite’ komt nu ‘The Movie Symphony’ exclusief naar Nederland. In het World Forum Theater in Den Haag vertolken 130 musici onder leiding van dirigent Raymond Janssen magische muziek uit onder meer The Lion King, James Bond, Batman, Gladiator, Star Wars en vele andere beroemde titels. Daarnaast wordt een eerbetoon gebracht aan de Italiaanse componist Ennio Morricone. Het concert is een dan ook een ware sensatie voor zowel filmfans als liefhebbers van symfonische muziek.

Concerten met een filmthema zijn mateloos populair. ‘The Movie Symphony’ is echter – met maar liefst 130 musici op het podium – uniek in dit genre. De omvang van de productie is immens en garandeert een meeslepende en intense beleving voor het publiek die ruim twee uur duurt. Het thema leent zich daar bij uitstek voor. Tijdens het concert is een hoofdrol weggelegd voor legendarische films die stuk voor stuk een iconische status hebben bereikt en onderdeel zijn geworden van het collectieve geheugen. Dat is onder meer te danken aan de muziek die gecreëerd is door begenadigde en meermaals bekroond componisten als Hans Zimmer en John Williams. Zij tekenden voor bekende stukken als The Dark Knight Suite uit Batman, Pirates of the Caribbean, Schindlers List, The Raider’s March uit Indiana Jones en de titelsong van Jaws. ‘The Movie Symphony’ is daarmee een feest der herkenning. Ook creaties van Ennio Morricone komen voorbij. Hij componeerde muziek voor meer dan vijfhonderd film. Alle stukken zijn spectaculair en maken – zeker door de immense orkestrale bezetting – een onvergetelijke indruk op het publiek. Zeker in combinatie met de vele speciale effecten die worden toegepast, waaronder lasers. Er is onverminderd veel vraag naar klassieke concerten met een populair thema. The Movie Symphony’ is een concept van World Concerts – een bedrijf dat zijn sporen verdiend heeft waar het gaat om hoogwaardig entertainment -  en een ‘must see’ concert voor zowel film fans als muziekliefhebbers. Dirigent Raymond Janssen tekent samen met het International Symphony Orchestra uit Lviv voor een weergaloze vertolking van de muziek. Een taak die hem kan worden toevertrouwd. Janssen maakte eerdere furore met onder meer de ‘Carmina Burana’ en het fameuze‘Opera Gala’. Met ‘The Movie Symphony’ voegt hij een nieuw hoofdstuk toe aan zijn succesverhaal.

Bereikbaarheid 

World Forum is centraal gelegen in de Randstad en goed bereikbaar met de auto. World Forum beschikt over een ruime, eigen parkeergarage, waar je betaald kunt parkeren. De garage bevindt zich direct onder en aangrenzend aan het gebouw. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden. 

Veelgestelde vragen

Na betaling vind je de vouchers terug onder 'mijn vouchers' in je profiel.

Ja, nadat je de deal hebt betaald, ontvang je van ons een e-mail met daarin een bevestiging. Daarnaast is de deal zichtbaar onder 'mijn vouchers'. Hier heb je de mogelijkheid de tickets te downloaden en uit te printen.

We accepteren betalingen met iDeal, Bancontact, MasterCard, Visa, American Express en PayPal.

Het is niet mogelijk om meerdere deals van verschillende aanbieders in 1 keer te kopen. Hiervoor verzoeken wij je om meermaals een transactie te doen. Het doen van een transactie is gratis.

Let op: je kunt wel meerdere tickets kopen van 1 deal, dit is geen probleem.

Deals in de buurt van TEC Entertainment