www.tripper.nl

Entreeticket Museon-Omniversum, inclusief 1 grootbeeldfilm

€ 17 € 11,95

Entreeticket Museon-Omniversum, inclusief 1 grootbeeldfilm

4.4 / 5 (22 Beoordelingen)

Laat je verrassen, ga aan de slag en ontdek hoe je zelf het verschil maakt bij Museon-Omniversum in Den Haag. Bezoek interactieve tentoonstellingen én bewonder een spectaculaire grootbeeldfilm.

Verkocht 5.770+
Korting 30%
Je bespaart € 5,05
Tickets scanbaar vanaf je smartphone

Tickets scanbaar vanaf je smartphone

Wat te verwachten

 • Dealoptie 1: Entreeticket Museon-Omniversum, inclusief 1 grootbeeldfilm - vanaf 12 jaar (t.w.v. €17)
 • Dealoptie 2: Entreeticket Museon-Omniversum, inclusief 1 grootbeeldfilm - 4 t/m 11 jaar (t.w.v. €14)
 • Gratis toegang voor kinderen t/m 3 jaar (op schoot in de Dome, geen eigen zitplaats)
 • Beleef een unieke filmbeleving (tot 17:00) over onze planeet op het grootbeeldscherm, het enige koepeltheater in de Benelux! 
 • Bezoek One Planet NOW! en One Planet Expo en ontdek slimme oplossingen voor een duurzame toekomst aan de hand van games, beeld en tekst
 • Ontdek alles over onze relatie met planten en dieren bij ons nieuwe thema "Eén met de natuur"
 • Heb je wel eens een algenshake geproefd of een sportschoen met een zool van kauwgom gezien? Ervaar het tijdens je bezoek!
 • Ontdek in de meivakantie vanaf 27 april alles over de relatie tussen mensen, planten en dieren. Spot vogels van dichtbij, plant je eigen zaadjes, bezoek de nieuwe ''Superdierenarena'' en nog veel meer tijdens ''Eén met de natuur''

Voorwaarden

 • De voucher is na aankoop 3 maanden geldig
 • Reserveren is verplicht. Je dient online te reserveren via de website van Museon-Omniversum. Meer informatie vind je op de voucher
 • De voucher is je entreebewijs. Toon deze vanaf je smartphone of neem hem geprint mee
 • Let op! De voucher geldt alleen voor de dag voorstellingen tot 17:00 uur. Bekijk hier het filmaanbod
 • Bekijk hier de actuele openingstijden

Locatie

Locatie
Museon-Omniversum
Stadhouderslaan 37
2517 HV Den Haag
Routebeschrijving

Meer informatie

Tijdens je bezoek aan Museon-Omniversum bekijk je interactieve tentoonstellingen én een spectaculaire grootbeeldfilm! Kom leren, doen en laat je verrassen. Na een bezoek ga je naar huis met concrete ideeën en handvatten. Help jij mee onze prachtige planeet te beschermen? 

Museon-Omniversum

Heb je wel eens een algenshake geproefd? Of een insect? Een sportschoen met een zool van kauwgom gezien? En wist je dat je van plas een heerlijk kopje muntthee kan maken? Dit alles en nog veel meer ervaar je tijdens een bezoek aan Museon-Omniversum. Hier draait alles om de aarde, de mens en duurzame ontwikkeling. Tijdens je bezoek bekijk je een overweldigende grootbeeldfilm, kom je meer te weken over de 17 werelddoelen en maak je kennis met slimme oplossingen voor een duurzame toekomst.

Dome

Ontdek hoe prachtig de aarde is! In het enige koepeltheater in de Benelux bekijk je adembenemende grootbeeldfilms over natuur, cultuur en wetenschap. Op een scherm in de vorm van een halve bol, zo groot als een half voetbalveld. Met filmbeelden overal om je heen, lijkt het alsof je er zelf bij bent. Een subliem geluidssysteem maakt deze beleving nog intenser. Bekijk hier het filmaanbod. 

Eén met de natuur

Ontdek alles over de relatie met planten en dieren bij het nieuwe thema "Eén met de natuur". Ga op wereldreis met de wereldberoemde biologe Jane Goodall en luister naar haar verhalen van hoop. Speur in het museum naar chimpansees, vogels en de natuurcollectie. En ga zelf aan de slag met zaadjes en andere activiteiten! Deze voorjaarsvakantie voel jij je helemaal één met de natuur!

Inspirerende verhalen

Jane Goodall neemt je in de bekroonde grootbeeldfilm "Jane Goodall: Reasons for Hope" mee op reis rond de wereld en vertelt drie hoopvolle, inspirerende verhalen. Een must-see voor iedereen die op zoek is naar hoop en de Jane in zichzelf wil ontdekken! De fototentoonstelling met prachtige foto’s van het Jane Goodall Instituut Nederland geeft een inkijk in het boeiende leven van Jane. Jane zet zich al haar hele leven (bijna 90 jaar!) in voor natuurbescherming over de hele wereld.

Wat is er te doen? 

Er zijn veel activiteiten voor jong en oud. Onderzoek in "Onderzoekers gezocht" en "Vogelspotters gezocht" hoe bijzonder dieren zijn. Maak een zaaipotje en vergroen je thuis met plantjes. Voor de jongste bezoekers is er een spannende dierenspeurtocht en in het clubhuis wordt voorgelezen uit een van de boeken van Jane Goodall. Op de tentoonstelling liggen chimpansee-ansichtkaarten die je met een boodschap naar Jane Goodall kunt sturen. Tenslotte roepen we je op om bij een kaart met bijzondere natuurprojecten je eigen project of ideeën voor natuurherstel in te dienen. 

One Planet Expo

In One Planet Expo leer je alles over de 17 Duurzame Ontwikkelingsdoelen van de Verenigde Naties. De VN willen deze doelen vóór 2030 bereiken om van de aarde een betere plek te maken. Met games, museale objecten, beeld en tekst doe je veel kennis op over de verschillende doelen. Beantwoord prikkelende vragen en ontdek welk type wereldburger jij bent.

One Planet NOW

In het dynamische One Planet NOW! maak je kennis met slimme oplossingen voor een duurzame toekomst. Hoopgevende innovaties waardoor de wereld eerlijker wordt en leefbaar blijft. One Planet NOW! bestaat uit verschillende zones zoals Het Beweegplein, de Bouwplaats en het Future Food Lab. Ontwerpers, onderzoekers en ondernemers tonen hun creatieve initiatieven op thema’s die ons dagelijks bezighouden. Denk aan verantwoord shoppen, planet-proof koken en bio-based bouwen.

Bereikbaarheid

Raadpleeg Google Maps voor de exacte route en de actuele vertrek- en reistijden.

Kijk voor meer informatie op de website van Museon-Omniversum. 

Deal opties

3.780+ verkocht

Entreeticket Museon-Omniversum, inclusief 1 grootbeeldfilm - vanaf 12 jaar

€ 17
€11,95
Koop de deal!
1.990+ verkocht

Entreeticket Museon-Omniversum, inclusief 1 grootbeeldfilm - 4 t/m 11 jaar

€ 14
€9,50
Koop de deal!

Beoordelingen

4.4
Gebaseerd op 22 Beoordelingen
5
4
3
2
1
11
8
3
0
0
S. Torn
22 maart 2024

Mooi museum en leuk nu de film erbij

R. Santen
1 maart 2024

Top

A. Velzen
17 februari 2024
S. Buchholz
3 november 2023
Y. de Bos
24 oktober 2023
€ 11,95
€ 17
Verkocht 5.770+
Korting 30%
Je bespaart € 5,05

Video

Deel deze deal:

Deals in de buurt van Museon-Omniversum

Vergelijkbare deals

Zoek op categorie

Download de Tripper-app!

Laat je inspireren en ontdek de leukste uitjes met de nieuwe Tripper-app.

Tripper-app