www.tripper.nl

Entreeticket Museon-Omniversum, inclusief 1 grootbeeldfilm

€ 16,50 € 11,95
Uitverkocht!

Entreeticket Museon-Omniversum, inclusief 1 grootbeeldfilm

4.6 / 5 (15 Beoordelingen)

Laat je verrassen, ga aan de slag en ontdek hoe je zelf het verschil maakt bij Museon-Omniversum in Den Haag. Bezoek interactieve tentoonstellingen én bewonder een spectaculaire grootbeeldfilm.

Koop de deal!
Je bespaart € 4,55
Verkocht 3.020+
Korting 28%
Tickets scanbaar vanaf je smartphone

Tickets scanbaar vanaf je smartphone

Wat te verwachten

 • Dealoptie 1: Entreeticket Museon-Omniversum, inclusief 1 grootbeeldfilm - vanaf 12 jaar (t.w.v. €16,50)
 • Dealoptie 2: Entreeticket Museon-Omniversum, inclusief 1 grootbeeldfilm - 4 t/m 11 jaar (t.w.v. €14)
 • Gratis toegang voor kinderen t/m 3 jaar (op schoot in de Dome, geen eigen zitplaats)
 • Beleef een unieke filmbeleving (tot 17:00) over onze planeet op het grootbeeldscherm, het enige koepeltheater in de Benelux! 
 • Bezoek One Planet NOW! en One Planet Expo en ontdek slimme oplossingen voor een duurzame toekomst aan de hand van games, beeld en tekst 
 • Heb je wel eens een algenshake geproefd of een sportschoen met een zool van kauwgom gezien? Ervaar het tijdens je bezoek! 
 • Bij Museon-Omniversum is van alles te doen; een leuk en leerzaam dagje uit voor jong én oud

Voorwaarden

 • De voucher is na aankoop 3 maanden geldig
 • Reserveren is verplicht. Je dient online te reserveren via de website van Museon-Omniversum. Meer informatie vind je op de voucher
 • De voucher is je entreebewijs. Toon deze vanaf je smartphone of neem hem geprint mee
 • Let op! De voucher geldt alleen voor de dag voorstellingen tot 17:00 uur. Bekijk hier het filmaanbod
 • Bekijk hier de actuele openingstijden

Locatie

Locatie
Museon-Omniversum
Stadhouderslaan 37
2517 HV Den Haag
Routebeschrijving

Meer informatie

Tijdens je bezoek aan Museon-Omniversum bekijk je interactieve tentoonstellingen én een spectaculaire grootbeeldfilm! Kom leren, doen en laat je verrassen. Na een bezoek ga je naar huis met concrete ideeën en handvatten. Help jij mee onze prachtige planeet te beschermen? 

Museon-Omniversum

Heb je wel eens een algenshake geproefd? Of een insect? Een sportschoen met een zool van kauwgom gezien? En wist je dat je van plas een heerlijk kopje muntthee kan maken? Dit alles en nog veel meer ervaar je tijdens een bezoek aan Museon-Omniversum. Hier draait alles om de aarde, de mens en duurzame ontwikkeling. Tijdens je bezoek bekijk je een overweldigende grootbeeldfilm, kom je meer te weken over de 17 werelddoelen en maak je kennis met slimme oplossingen voor een duurzame toekomst.

Dome

Ontdek hoe prachtig de aarde is! In het enige koepeltheater in de Benelux bekijk je adembenemende grootbeeldfilms over natuur, cultuur en wetenschap. Op een scherm in de vorm van een halve bol, zo groot als een half voetbalveld. Met filmbeelden overal om je heen, lijkt het alsof je er zelf bij bent. Een subliem geluidssysteem maakt deze beleving nog intenser. Bekijk hier het filmaanbod. 

One Planet Expo

In One Planet Expo leer je alles over de 17 Duurzame Ontwikkelingsdoelen van de Verenigde Naties. De VN willen deze doelen vóór 2030 bereiken om van de aarde een betere plek te maken. Met games, museale objecten, beeld en tekst doe je veel kennis op over de verschillende doelen. Beantwoord prikkelende vragen en ontdek welk type wereldburger jij bent.

One Planet NOW

In het dynamische One Planet NOW! maak je kennis met slimme oplossingen voor een duurzame toekomst. Hoopgevende innovaties waardoor de wereld eerlijker wordt en leefbaar blijft. One Planet NOW! bestaat uit verschillende zones zoals Het Beweegplein, de Bouwplaats en het Future Food Lab. Ontwerpers, onderzoekers en ondernemers tonen hun creatieve initiatieven op thema’s die ons dagelijks bezighouden. Denk aan verantwoord shoppen, planet-proof koken en bio-based bouwen.

Bereikbaarheid

Raadpleeg Google Maps voor de exacte route en de actuele vertrek- en reistijden.

Kijk voor meer informatie op de website van Museon-Omniversum. 

Beoordelingen

4.6
Gebaseerd op 15 Beoordelingen
5
4
3
2
1
9
6
0
0
0
A. Langerak
16 augustus 2023

De service is prima

J. Thode
9 augustus 2023
C. Knibbe
3 augustus 2023

Waarom meer betalen als het ook via Tripper kan!

K. Heppener
3 augustus 2023

Wij kunnen het museon een ieder aanbevelen, een gezellige dag gehad.

V. Beuker
30 juli 2023

Leuk museum en film, de kids hadden het naar hun zin. Service kan beter. Ik heb zelf moeten vragen of we al moesten reserveren voor de film. Als service naar de gasten toe, had de baliemedewerker dat zelf moeten vragen/zeggen.

€ 11,95
€ 16,50
Verkocht 3.020+
Korting 28%
Je bespaart € 4,55

Video

Veelgestelde vragen

Na betaling vind je de vouchers terug onder 'mijn vouchers' in jouw profiel.

Ja, nadat je de deal hebt betaald, ontvang je van ons een e-mail met daarin een bevestiging. Daarnaast is de deal zichtbaar onder 'mijn vouchers'. Hier heb je de mogelijkheid de tickets te downloaden en uit te printen.

We accepteren betalingen met iDeal, Bancontact, MasterCard, Visa, American Express en PayPal.

Het is niet mogelijk om meedere deals van verschillende aanbieders in 1 keer te kopen. Hiervoor verzoeken wij je om meermaals een transactie te doen. Het doen van een transactie is gratis.

Let op: je kunt wel meerdere tickets kopen van 1 deal, dit is geen probleem.

Deals in de buurt van Museon-Omniversum .

Vergelijkbare deals