Vier Sinterklaas op Avonturenboerderij Molenwaard!

€ 14,75 € 11
Uitverkocht!

Vier Sinterklaas op Avonturenboerderij Molenwaard!

Hij komt, hij komt, de lieve goede Sint… Beleef 'Het Grote Sinterklaasfeest' op Avonturenboerderij Molenwaard op 26 november en 3 december 2020.

25% Korting
Je bespaart
€ 3,75
Verkocht
Verkocht
240+
Tickets direct beschikbaar

Tickets direct beschikbaar

Tickets scanbaar vanaf je smartphone

Tickets scanbaar vanaf je smartphone

Wat te verwachten

 • Entreeticket voor 'Het Grote Sinterklaasfeest' bij Avonturenboerderij Molenwaard (t.w.v. €14,75)
 • Gratis toegang voor kinderen t/m 1 jaar
 • Ontmoet Sinterklaas, doe mee aan de speciale Pietenspeurtocht en schaats een rondje op de Kinderschaatsbaan
 • Ontdek samen met de pieten het Hollandse landleven en behaal jouw eigen échte Boerenpietendiploma 
 • Zing mee met de leukste Sinterklaasliedjes in de vrolijke minishow: Fien & Teun’s Sinterklaasfeest
 • Help Koeienpiet met koe melken, maak een ponyritje bij Paardenpiet of tel de schaapjes met Schapenpiet
 • Ervaar jouw veilig dagje uit met de hele familie tijdens de vrolijkste tijd van het jaar! 

Voorwaarden

 • De voucher is geldig op 26 november en 3 december 2020 
 • Let op! Reserveren is verplicht. Reserveer TIJDIG jouw datum van bezoek via de website van Avonturenboerderij Molenwaard. Meer informatie vind je op de voucher
 • De voucher is samen met de reserveringsmail je entreebewijs. Toon deze vanaf je smartphone of neem ze geprint mee  
 • Tijdens een bezoek aan Avonturenboerderij Molenwaard gelden regels i.v.m. het coronavirus. Kijk hier voor meer informatie 
 • Kijk hier voor de actuele openingstijden

Locatie

Locatie
Wilgenweg 3,
2964 AM Groot-Ammers
Routebeschrijving

Meer informatie

Het Grote Sinterklaasfeest

Hij komt, hij komt, de lieve goede Sint… samen met de leukste Boerderijpieten naar Avonturenboerderij Molenwaard! Beleef het grootste, gezelligste Sinterklaasfeest van het land met Fien en Teun. Het Grote Sinterklaasfeest vindt plaats op 26 november en 3 december 2020. Ervaar jouw veilig dagje uit met de hele familie tijdens de vrolijkste tijd van het jaar bij de Avonturenboerderij! Ontmoet Sinterklaas, doe mee aan de speciale Pietenspeurtocht en schaats een rondje op de Kinderschaatsbaan. Ontdek het Hollandse landleven en behaal, samen met de Pieten, jouw eigen échte Boerenpietendiploma op de Pietenboerderijschool. Help Koeienpiet met koe melken, maak een ponyritje bij Paardenpiet of tel de schaapjes met Schapenpiet; voer jij alle Pietenopdrachten goed uit? Welke Pieten er nog meer zijn… dat blijft nog even een grote verrassing! Zing natuurlijk ook mee met de leukste Sinterklaasliedjes in de vrolijke minishow: Fien & Teun’s Sinterklaasfeest. Het allerliefste boertje en boerinnetje vertellen jou de leukste Sinterklaasverhaaltjes. Fien en Teun kunnen niet wachten! Zien zij jou bij Het Grote Sinterklaasfeest op de Avonturenboerderij?

De Werkkamer van Sinterklaas

Het restaurant op het Voorplein wordt tijdens Het Grote Sinterklaasfeest omgetoverd tot de échte Werkkamer van Sinterklaas.
In de Werkkamer van Sinterklaas vind je zijn bureau, jeugdfoto's van de Sint, zijn eettafel en véle andere geheimen die je anders nooit zal horen of zien. Loop per huishouden door de ruimte, maak kennis met Postpiet en Regelpiet én ga op gepaste afstand op de foto met de Sint.

Fien & Teun hebben Sinterklaas en de Boerderijpieten gevraagd of zij vanaf 20 november naar de Avonturenboerderij willen komen... Natuurlijk hebben zij gelijk ingestemd. Zien we jou dan?

Kijk voor meer informatie op de website van Avonturenboerderij Molenwaard. 

Bereikbaarheid

Avonturenboerderij Molenwaard is gelegen in Groot-Ammers. Reis je met de auto? Toets als adres 'Wilgenweg 3, 2964 AM Groot-Ammers' in op je navigatiesysteem. Het is mogelijk op betaald te parkeren naast de boerderij. Je kunt een uitrijmunt kopen bij de kassa van het park voor €5. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden. 

Veelgestelde vragen

Na betaling vind je de vouchers terug onder 'mijn vouchers' in je profiel.

Ja, nadat je de deal hebt betaald, ontvang je van ons een e-mail met daarin een bevestiging. Daarnaast is de deal zichtbaar onder 'mijn vouchers'. Hier heb je de mogelijkheid de tickets te downloaden en uit te printen.

We accepteren betalingen met iDeal, Bancontact, MasterCard, Visa, American Express en PayPal.

Het is niet mogelijk om meerdere deals van verschillende aanbieders in 1 keer te kopen. Hiervoor verzoeken wij je om meermaals een transactie te doen. Het doen van een transactie is gratis.

Let op: je kunt wel meerdere tickets kopen van 1 deal, dit is geen probleem.