Entreeticket Kasteeltuinen Arcen

€ 18,50 € 13,50

Entreeticket Kasteeltuinen Arcen

In het dorpje Arcen, gelegen in de Maasduinen van Noord-Limburg ligt Kasteeltuinen Arcen. Het park is 32 hectare groot en heeft meer dan 15 unieke tuinen. Leuk uitje voor het hele gezin!

Je bespaart € 5
Verkocht 670+
Korting 27%
Tickets direct beschikbaar

Tickets direct beschikbaar

Tickets scanbaar vanaf je smartphone

Tickets scanbaar vanaf je smartphone

Wat te verwachten

 • Entreeticket Kasteeltuinen Arcen (t.w.v. €18,50) 
 • Gratis toegang voor kinderen t/m 3 jaar
 • Meer dan 15 verschillende tuinen, vele vijverpartijen en watervallen
 • Speel gratis minigolf op de avontuurlijke 21-holes minigolfbaan en ga op ontdekkingstocht met de speurtocht
 • Een speeltuin, speelstrand met trekvlot en een aaiweide
 • Kasteeltuinen Arcen is al zes keer verkozen tot Leukste uitje Limburg door de ANWB Eropuit

Voorwaarden

 • De voucher is geldig op de door jou gekozen dag, een tijdslot reserveren is verplicht 
 • Tijdslot betreft de tijd dat je bij de kassa wordt verwacht om toegang tot het park te krijgen. Vanaf je tijdslot heb je een uur om binnen te komen. Dus als je voor een tijdslot van 11.00 uur gekozen hebt, mag je je tussen 11:00 en 12:00 uur bij de entree melden
 • Er zit geen tijdslimiet aan je bezoek 
 • De voucher is je entreebewijs, deze kan gescand worden vanaf je smartphone
 • Kasteeltuinen Arcen heeft diverse maatregelen getroffen i.v.m. het coronavirus. Kijk hier voor meer informatie
 • Kijk hier voor de actuele openingstijden

Locatie

Locatie
Lingsforterweg 26,
5944 BE Arcen
Routebeschrijving

Meer informatie

Geniet van de prachtige tuinen in een van de meest veelzijdige bloemen- en plantenparken van Europa: Kasteeltuinen Arcen. Dit prachtige park in Noord-Limburg is 32 hectare groot en heeft meer dan 15 unieke tuinen met vijverpartijen en watervallen. In de historische buitenplaats bevindt zich een 17e eeuws kasteel. 

Voor de kids is er ook van alles te beleven! Ze kunnen op speur- en ontdekkingstocht door middel van een spannende speurtocht. Deze is gratis verkrijgbaar bij de entree. Ook kunnen ze lekker spelen op een groot speelstrand met een vlot. Daarnaast is er een 21-holes midgetgolf baan en kunnen ze in de Aaiweide knuffelen met Vlaamse reuzen en geitjes. 

Bovendien organiseert het park leuke activiteiten zoals ontdektochten voor kinderen en extra evenementen. Het historische Kasteel Arcen met wisselende exposities is ook zeker een bezoekje waard. 

Toegankelijkheid

Kasteeltuinen Arcen is toegankelijk voor iedereen, ook voor bezoekers die minder goed ter been zijn of het park beleven vanuit een rolstoel. In het park zijn verschillende maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat de bezoekers op een zo comfortabel mogelijke manier de tuinen kunnen ontdekken. Zo is bijvoorbeeld de Kasteelhof die bestraat is met kinderkopjes ook voorzien van een baan rolstoelvriendelijke bestrating. Alle horecalocaties hebben ruime invalidetoiletten. Door het park loopt een hoofdroute welke geheel te volgen is met een rolstoel. Er zijn in het park enkele paden die door niveauverschil niet begaanbaar zijn en hier staan waarschuwingsbordjes bij. De paden in het park hebben verschillende bestratingen. In het Rosarium en de Vallei zijn dit grindpaden, hier wordt bewust de grindlaag zo minimaal mogelijk gehouden. 

Bereikbaarheid 

Kasteeltuinen Arcen ligt in het Noord-Limburgse Arcen tussen Venlo en Nijmegen. Het pittoreske dorpje ligt vlakbij de Duitse grens en op slechts 10 minuten rijden van Venlo. Indien je met de auto reist, kun je voor € 5 je auto parkeren. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden. 

Kijk voor meer informatie op de website van Kasteeltuinen Arcen. 

Deal opties

250+ verkocht

Entreeticket Kasteeltuinen Arcen

€ 18,50
€ 13,50
Koop de deal!

Video

Veelgestelde vragen

Na betaling vind je de vouchers terug onder 'mijn vouchers' in je profiel.

Ja, nadat je de deal hebt betaald, ontvang je van ons een e-mail met daarin een bevestiging. Daarnaast is de deal zichtbaar onder 'mijn vouchers'. Hier heb je de mogelijkheid de tickets te downloaden en uit te printen.

We accepteren betalingen met iDeal, Bancontact, MasterCard, Visa, American Express en PayPal.

Het is niet mogelijk om meerdere deals van verschillende aanbieders in 1 keer te kopen. Hiervoor verzoeken wij je om meermaals een transactie te doen. Het doen van een transactie is gratis.

Let op: je kunt wel meerdere tickets kopen van 1 deal, dit is geen probleem.

Vergelijkbare deals