Geniet van 2 uur springen bij Jump XL Zandvoort!

€ 20,00 € 10
Uitverkocht!

Geniet van 2 uur springen bij Jump XL Zandvoort!

Oefen en toon je skills bij Jump XL Zandvoort tijdens 2 uur vrij jumpen en beleef dikke pret! Leuk voor jong en oud en voor elk niveau!

50% Korting
Je bespaart
€ 10
Verkocht
Verkocht
50+
Tickets scanbaar vanaf je smartphone

Tickets scanbaar vanaf je smartphone

Wat te verwachten

 • Entreeticket voor 2 uur vrij jumpen bij Jump XL Zandvoort (t.w.v. €20)
 • Inclusief jumpsokken 
 • Beleef 2 uur dikke pret tijdens vrij jumpen 
 • Oefen en show je jumping skills! 
 • Daag je vrienden uit voor een Dodgeball match!
 • Voor jong en oud en voor elk niveau! 
 • Elk Jump XL Park is uniek en heeft een eigen mix aan area's en activiteiten  

Voorwaarden

 • De voucher is geldig t/m 31 december 2020
 • Reserveren: reserveren is verplicht. De voucher is je betalingsbewijs en kun je omwisselen bij de kassa van Jump XL Zandvoort, maar je dient eerst online te reserveren. Meer informatie vind je op de voucher 
 • Vrij jumpen is toegestaan vanaf 7 jaar 
 • Er dient altijd een volwassen persoon (18 jaar of ouder) aanwezig te zijn 
 • Sieraden en riemen zijn verboden in de Jump Arena 
 • Het is niet toegestaan om eigen consumptie mee te nemen, er is een Jumpstreet Café aanwezig
 • Kijk voor de actuele openingstijden op de website van Jump XL Zandvoort 

Locatie

Locatie
Trompstraat 2,
2041 JB Zandvoort
Routebeschrijving

Meer informatie

Geniet van 2 uur vrij jumpen bij Jump XL Zandvoort en beleef dikke pret! Lekker plezier maken op de trampolines en doen wat je wilt: springen op de trampolinevelden of salto's oefenen op de lange trampolinebaan. Iedereen kan het! Wie van bewegen houdt en graag plezier maakt zal het geweldig vinden. Leuk voor jong en oud en van elk niveau, je moet het echt eens proberen! Vrij jumpen is toegestaan vanaf 7 jaar. Er dient altijd een volwassen persoon (18 jaar of ouder) aanwezig te zijn.

Oefen en show je jumping skills. Een salto vooruit. Of achteruit. Een flikflak op de tumbling lane. En dan uitkomen bij de basket voor die perfecte dunk. Dat kan als je komt freejumpen in de Jump Arena! Of je nou voor het eerst jumpt of super ervaren bent: 2 uur freejumpen betekent gegarandeerd fun.

Ben jij de last man standing? Daag je vrienden uit voor een Dodgeball match! In twee teams van elk 3 tot 8 spelers ga je de strijd aan. Dodgeball is net als trefbal, maar dan cooler. En meer fun. Want je speelt niet in de gymzaal, maar op een heel veld aan trampolines! Ervaring is niet nodig, het spelletje is super simpel. Speel je tegenstander weg door elke tegenspeler te raken met de bal. Ben jij het target? Ontduik dan de bal door snel weg te jumpen! Verzamel je vrienden en kijk wie het meest trefzeker is.

Veiligheid en Regels

Jumpen bij  Jump XL Zandvoort doe je vrijwillig en volledig op eigen risico. Er wordt verwacht dat je daarbij de instructies en veiligheidsregels opvolgt. Deze worden je duidelijk gemaakt bij binnenkomst bij Jump XL Zandvoort. De regels zijn er voor jouw eigen veiligheid en die van anderen. Dit zijn de belangrijkste voorschriften:

 • Spring en land op twee benen. Voor een veilige landing, land op beide voeten, met de benen iets uit elkaar, de knieën gebogen en de armen gestrekt naar voren.
 • Jumpen onder invloed van alcohol, drugs of medicijnen is verboden
 • Springen is alleen toegestaan voor mensen met een goede gezondheid
 • Spring op de springvelden en niet op de hardere paddings (zijkanten)
 • Één persoon tegelijk per trampolineveld
 • Als je valt, houd je armen dicht tegen het lichaam en probeer de kin tegen de borst te houden. Dit voorkomt blessures aan armen, ellebogen en schouders.
 • Houd op de trampoline goed rekening met anderen. Alleen trucs doen als daarvoor ruimte is in de jump arena
 • En neem geen harde, scherpe voorwerpen mee op de trampolines, maar berg deze veilig op.

Lees en begrijp de spelregels, bekijk de instructievideo zorgvuldig en volg de instructies op van het Jump XL team. Zij wijzen ook op risico’s op blessures, waarna je een verklaring (waiver) tekent* waarmee je aangeeft dat je de spelregels kent en weet dat er risico’s verbonden zijn aan het springen. Je vind hier de waiver die je kunt invullen. *Ingeval van een minderjarige bezoeker, gegevens wettelijke vertegenwoordiger of toezichthouder minderjarige. 

Bereikbaarheid 

Jump XL Zandvoort is gelegen naast het Center Parcs Strandhotel. Je kunt de auto parkeren op het Center Parcs terrein voor €2,50 per uur. Plan je reis via Google Maps

Kijk voor meer informatie op de website van Jump XL Zandvoort. 

Reviews

Annet - juli 2018

Dit is echt zo leuk! Een echte aanrader! Zo leuk met kids, gewoon even gezellig springen. We gaan hier absoluut terug komen.

Mees - december 2018

Mooie hal, niet te duur en super voor kinderen. Heel vriendelijk personeel. Dikke aanrader voor wie in de buurt is!

Veelgestelde vragen

Na betaling vind je de vouchers terug onder 'mijn vouchers' in je profiel.

Ja, nadat je de deal hebt betaald, ontvang je van ons een e-mail met daarin een bevestiging. Daarnaast is de deal zichtbaar onder 'mijn vouchers'. Hier heb je de mogelijkheid de tickets te downloaden en uit te printen.

We accepteren betalingen met iDeal, Bancontact, MasterCard, Visa, American Express en PayPal.

Het is niet mogelijk om meerdere deals van verschillende aanbieders in 1 keer te kopen. Hiervoor verzoeken wij je om meermaals een transactie te doen. Het doen van een transactie is gratis.

Let op: je kunt wel meerdere tickets kopen van 1 deal, dit is geen probleem.