www.tripper.nl

Eerste rang ticket voor Het Bowie Concert

€ 72 € 19,99
Uitverkocht!

Eerste rang ticket voor Het Bowie Concert

Het BOWIE Concert is het grootste eerbetoon aan David Bowie ooit en daarmee een ‘must see’ show. Te zien op 4 of 5 november 2022 in RTM Stage (Ahoy) in Rotterdam.

Koop de deal!
Je bespaart € 52,01
Verkocht 120+
Korting 72%

Wat te verwachten

 • Rotterdam - Eerste rang ticket Het Bowie Concert (t.w.v. €72)
 • Tijdens het ruim twee uur durende concert worden alle iconische hits in de oorspronkelijke versies gespeeld
 • Cabaretier en muziekkenner Vincent Bijlo rijgt alle nummers vakkundig en als een ware ‘rode draad’ aaneen
 • Een live band zorgt samen met een ongeëvenaard decor voor een spectaculaire ode aan de legendarische artiest David Bowie
 • Grootste eerbetoon aan David Bowie aller tijden en daarmee een absoluut ‘must see’ show voor elke liefhebber
 • Informatief, verrassend en met veel humor! 

Voorwaarden

 • De voucher is geldig op de door jou gekozen dag 
 • Bekijk hier de beschikbare concerten
 • Reserveren is verplicht. Je dient online de voucher te verzilveren, hierna ontvang je het officiële entreeticket. Meer informatie vind je op de voucher
 • Let op! Exclusief €1 reserveringskosten per ticket, deze dien je te betalen tijdens het maken van de reservering bij Eventim
 • De show duurt inclusief pauze circa 150 minuten
 • De adviesleeftijd die gehanteerd wordt voor Het Bowie Concert is 10 jaar en ouder

Locatie

Locatie
Ahoyweg 10
3084 BA Rotterdam
Routebeschrijving

Meer informatie

Heroes, China Girl, Under Pressure en This Is Not America. David Bowie is een iconische wereldster die bepalend is geweest voor de recente popgeschiedenis. Op 10 januari 2016 overleed hij. Het Bowie Concert is een waardig eerbetoon waarbij topmusici zijn allergrootste hits vertolken. Een live band zorgt samen met een ongeëvenaard decor voor een spectaculaire ode aan één van de meest legendarische artiesten aller tijden. Onder de naam ‘Het BOWIE Concert’ is deze unieke show te zien in Rotterdam (Ahoy – RTM stage).

Er is bijna twee jaar gewerkt aan de creatie van Het BOWIE Concert’. Dit unieke eerbetoon wordt uitgevoerd door een cast van ruim vijftien artiesten. Ze zijn na een langdurig en zorgvuldig uitgevoerd auditie proces gecast voor deze bijzondere concertreeks. Ook het decor en de effecten zijn uniek. Het repertoire van David Bowie verdient dat en is niet zonder reden onderdeel geworden van het collectieve geheugen. De van oorsprong Britse zanger heeft de muziekgeschiedenis blijvend veranderd. Met zijn nummers, zijn verhaal en zeker ook door zijn bij vlagen excentrieke verschijning. Al deze elementen komen tijdens ‘Het BOWIE Concert’ voorbij. De absolute hoofdrol is echter weggelegd voor de muziek. Tijdens het ruim twee uur durende concert worden alle iconische hits in de oorspronkelijke versies gespeeld. Van ‘Space Oddity’ tot ‘Let’s Dance’ en ‘Life on Mars’. De show is daarmee een onvergetelijke reis terug in de tijd en een feest der herkenning voor elke Bowie fan. Drie verschillende zangers – twee mannen en een vrouw – vertolken elk een andere periode uit het leven van Bowie. Cabaretier en muziekkenner Vincent Bijlo rijgt alle nummers vakkundig en als een ware ‘rode draad’ aaneen. Informatief, verrassend en met veel humor. ‘Het BOWIE Concert’ is het grootste eerbetoon aan David Bowie aller tijden en daarmee een absoluut ‘must see’ show voor elke liefhebber.

Data

 • Vrij 4 november 2022, RTM Stage (Ahoy) Rotterdam om 20:00 uur
 • Za 5 november 2022, RTM Stage (Ahoy) Rotterdam om 15:00 uur 20:00 uur

Credits voor afbeeldingen: Carla Gorter Fotografie

Kijk voor meer informatie op de website van Het Bowie Concert. 

€ 19,99
€ 72
Verkocht 120+
Korting 72%
Je bespaart € 52,01

Veelgestelde vragen

Na betaling vind je de vouchers terug onder 'mijn vouchers' in je profiel.

Ja, nadat je de deal hebt betaald, ontvang je van ons een e-mail met daarin een bevestiging. Daarnaast is de deal zichtbaar onder 'mijn vouchers'. Hier heb je de mogelijkheid de tickets te downloaden en uit te printen.

We accepteren betalingen met iDeal, Bancontact, MasterCard, Visa, American Express en PayPal.

Het is niet mogelijk om meedere deals van verschillende aanbieders in 1 keer te kopen. Hiervoor verzoeken wij je om meermaals een transactie te doen. Het doen van een transactie is gratis.

Let op: je kunt wel meerdere tickets kopen van 1 deal, dit is geen probleem.

Deals in de buurt van Het Bowie Concert