Eén en al avontuur voor jong en oud in Klimpark SnowWorld Landgraaf

€ 24,95 € 16,95
Uitverkocht!

Eén en al avontuur voor jong en oud in Klimpark SnowWorld Landgraaf

Klimmen, tokkelen, rodelen en genieten van de prachtige natuur van Limburg in één van Europa's grootste klimparken!

32% Korting
Je bespaart
€ 8
Verkocht
Verkocht
40+

Wat te verwachten

 • Entreeticket voor Klimpark SnowWorld in Landgraaf inclusief 5 ritten in de Alpine Coaster Rodelbaan, t.w.v. € 24,95
 • Eén van Europa's grootste klimparken met 25.000m² klimplezier, 1000m ziplines, een échte Alpine Coaster en 6 klimroutes
 • Klimmen via touwen, ladders en obstakels op 8 en 12 meter hoogte
 • Suis met snelheden tot 50 km/u naar beneden via de bijna 1000 meter aan tokkelbanen
 • Waag je aan de enige échte Alpine Coaster van Nederland en race met snelheden tot 45 km/u door het klimpark naar beneden
 • NIEUW! De Adventure Trail! Kom meer te weten over het mijnverleden van de Wilheminaberg terwijl je wandelt over het geheel nieuwe aangelegde pad langs het Klimpark
 • Het toegangsticket geeft toegang tot heel het klimpark. Vanaf het startplateau duurt het ruim 2-3 uur voordat je alle hindernissen hebt afgelegd


Voorwaarden

 • De voucher is geldig t/m 30 september 2019
 • De voucher is geen entreebewijs, maar een bewijs van betaling
 • Voorafgaand aan je bezoek reserveren, instructies hiervoor vind je terug op de voucher. Neem de voucher vervolgens uitgeprint mee naar het klimpark
 • Kinderen vanaf 1.20 meter mogen klimmen onder begeleiding van een klimmende volwassene. Kinderen vanaf 1.40 meter mogen vrij klimmen
 • Voor de ziplines wordt een minimum lengte gehanteerd van 1.60 meter en een minimaal gewicht van 50kg
 • Voor zowel het klimpark als de ziplines geldt een maximaal gewicht van 120 kg
 • De rodelbaan is toegankelijk vanaf 3 jaar onder begeleiding van een volwassene, vanaf 8 jaar mag dit zelfstandig
 • Kijk voor de actuele openingstijden op de website van SnowWorld Landgraaf

Locatie

Locatie
Witte Wereld 1,
6372 VG Landgraaf
Routebeschrijving

Meer informatie

Klimpark SnowWorld Landgraaf is het grootste klimpark van Europa en beslaat een oppervlakte van ongeveer 25.000 m2. Naast het klimpark maken ook een spectaculaire Alpine Coaster, een Adventure Trail en zes spannende Ziplines onderdeel uit van het totale park. Je begint de dag op het startplateau van het klimpark waar je een helm opzet en een gordel om krijgt. Vervolgens krijg je een korte uitleg over de regels in het klimpark en wordt de leeflijn aan de kabel bevestigd. Daarna begint de pret! Je hebt de keuze uit verschillende makkelijke en moeilijke routes op 8 en 12 meter hoogte. Wie wil kan onderweg nog van moeilijkheidsgraad wisselen. De 34 Noorse boomstammen zijn op twee niveaus met elkaar verbonden met touwen, ladders en obstakels.

Adventure Trail

Dit geheel nieuwe aangelegde pad langs het Klimpark neemt je mee op avontuur en vertelt je een stukje geschiedenis over het mijnverleden van de Wilhelminaberg. Er zijn 2 verschillende wandelroutes, de trail is dagelijks geopend en gratis toegankelijk.

Zipline 

Nadat je de Adventure Trail hebt afgelegd wil je natuurlijk ook weer beneden komen. Dat gaat heel gemakkelijk met de Ziplines. Volledig gezekerd beklim je de eerste houten tipi, waarna het avontuur van start gaat. De 6 tipi’s zijn met elkaar verbonden door tokkelbanen. Met snelheden tot 50 kilometer per uur zijn de afdalingen vooral erg spannend! 

Alpine Coaster 

Neem plaats in de Alpine Coaster voor een spectaculaire, zinderende afdaling. De Coaster Carts brengen je in een mum van tijd naar de top van de Wilhelminaberg waar je in duizelingwekkende vaart weer afdaalt. Spannend is ook de 360° bocht waar je maar liefst tien meter boven de grond hangt. 

Belangrijke informatie 

Voor het klimpark gelden enkele kledingvoorschriften. Zo wordt sportieve kleding aangeraden en zijn sportieve schoenen verplicht. Slippers, sandalen, rokjes, jurkjes, sieraden en los gedragen lange haren zijn niet toegestaan. 

Bezoekers met relevante medische aandoeningen wordt afgeraden deel te nemen aan de activiteiten. Deelname is op eigen risico, SnowWorld is niet aansprakelijk voor het ontstaan en/of de verergering van klachten en/of aandoeningen. 

Het Klimpark blijft bij de meeste weersomstandigheden gewoon open. Zelfs in de regen is het klimmen een geweldige belevenis! Weet je niet zeker of het weer het wel toelaat om te klimmen, neem dan gerust contact met ons op. 

Bereikbaarheid

SnowWorld Klimpark Landgraaf is goed te bereiken met zowel de auto als met het openbaar vervoer. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en de actuele vertrek- en reistijden. Parkeren nabij het park kan voor €3 per auto. 

Kijk voor meer informatie op de website van SnowWorld Kimpark Landgraaf.

Reviews

Jaenet - augustus 2019

Leuk uitdagend parcours. Begeleiders zijn vriendelijk en behulpzaam. Je mag zo lang blijven als je wilt, dat is niet overal het geval.

Neal - september 2018

Leuk hoogteparcours. Personeel is rustig en vriendelijk. De tokkelbaan is ook leuk en lang!

Maurice - september 2018

Mooie activiteit voor kinderen en ouders samen. Zeg maar soort van gezinsteambuildinguitje.

Hilde

Super leuk klimparcours, goede begeleiding, leuke rodelbaan.

Veelgestelde vragen

Na betaling vind je de vouchers terug onder 'mijn vouchers' in je profiel.

Ja, nadat je de deal hebt betaald, ontvang je van ons een e-mail met daarin een bevestiging. Daarnaast is de deal zichtbaar onder 'mijn vouchers'. Hier heb je de mogelijkheid de tickets te downloaden en uit te printen.

We accepteren betalingen met iDeal, Bancontact, MasterCard, Visa, American Express en PayPal.

Het is niet mogelijk om meerdere deals van verschillende aanbieders in 1 keer te kopen. Hiervoor verzoeken wij je om meermaals een transactie te doen. Het doen van een transactie is gratis.

Let op: je kunt wel meerdere tickets kopen van 1 deal, dit is geen probleem.