www.tripper.nl

Escaperoom naar keuze bij Fundustry

€ 199,95 € 79,95
prijs per kamer

Escaperoom naar keuze bij Fundustry

Laat jij graag je hersens kraken? Ben jij gek op puzzels en raadsels? Dan is een escaperoom wat voor jou! Lukt het jullie om te ontsnappen uit de uitdagende escaperoom?

Verkocht 110+
Korting 60%
Je bespaart € 120

Wat te verwachten

 • Escaperoom naar keuze bij Fundustry (t.w.v. €199,95)
 • Keuze uit 4 locaties: Rotterdam, Nijmegen, Harderwijk en Antwerpen
 • Ontsnap binnen één uur uit de escaperoom met uitdagende raadsels  
 • De kamers hebben verschillende moeilijkheidsgraden, dus voor ieder wat wils
 • Leuk met vrienden, familie of collega's!

Voorwaarden

 • De voucher is na aankoop 6 maanden geldig
 • Reserveren is verplicht. Reserveer minimaal 72 uur van te voren via de website van Fundustry. Meer informatie vind je op de voucher
 • De voucher is je entreebewijs. Laat de voucher scannen vanaf je smartphone of print de voucher uit en neem hem
 • Let op! Geldig voor minimaal 2 en maximaal 7 personen 
 • Er geldt een minimumleeftijd van 12 of 16 jaar
 • Niet geschikt voor mensen met hartklachten of epilepsie
 • De kamers zijn niet rolstoelvriendelijk
 • Je dient minimaal 24 uur van te voren te annuleren, anders vervalt de geldigheid van je voucher 
 • Bekijk de verschillende locaties met desbetreffende escaperoom(s) bij 'Meer informatie'
 • Bekijk hier de beschikbaarheid per locatie

Locatie

Locatie
Palmbosweg 8
3853 LB Ermelo
Routebeschrijving
Locatie
Groene Heuvels 1
6644 KX Ewijk
Routebeschrijving
Locatie
Bergse Linker Rottekade 20
3056 LA Rotterdam
Routebeschrijving
Locatie
Industrieweg 8
2330 Merksplas
Routebeschrijving

Meer informatie

Ontsnap uit één van de vele escaperooms van Fundustry, te vinden in 4 verschillende steden. Iedere kamer heeft een eigen thema en is daarbij voorzien van de mooiste 'special effects'. De kamers hebben verschillende moeilijkheidsgraden, dus voor ieder wat wils! Lukt het jou om met jouw team binnen 60 minuten te ontsnappen? Leuk met vrienden en familie of als teamuitje met je collega's! 

Antwerpen: Industrieweg 8, 2330 Merksplas, België

Kelly’s kamer – The Wanna Play Room

Kelly, een jong meisje, woont in haar kelderkamer samen met haar lievelingspop. Haar pop is de enige met wie Kelly kan praten want er komt zelden iemand op bezoek. Maar als er iemand op bezoek komt geniet Kelly daar vol van. Ze houdt ervan om spelletjes te spelen met haar bezoek. Zodra je in haar kelderkamer bent gaat de deur op slot en zit je opgesloten in de helse kamer van Kelly. Los de raadsels op en ga opzoek naar de verborgen hints. De klok tikt door, 60 minuten om uit de kamer van Kelly te ontsnappen. Lukt je dit niet? Helaas, je bent nu voor eeuwig kelly’s keldermaatje.

Mrs Hazel klas – The Classroom

Je zit in de klas van Mrs. Hazel. Een juf die jou en je teamgenoten 60 minuten vasthoudt en je aan het werk zet. Je wilt deze strenge juf niet boos maken, dus volg haar lessen in rekenen, geschiedenis en aardrijkskunde en probeer samen met je teamgenoten puzzels op te lossen en goed samen te werken. Alleen dan weten jullie uit het klaslokaal van juffrouw Hazel te komen.

Harderwijk: Palmbosweg 8, 3853 LB Ermelo

Boat Escape

Jullie spelen het spel in een engine room. Jullie hebben één uur de tijd om de motoren van de boot te starten en te ontsnappen voordat de kustwacht weer achter jullie aankomt om jullie te pakken. Door middel van puzzels en opdrachten te voltooien komen jullie hopelijk net op tijd weg en voorkomen jullie een jaren lange gevangenisstraf! De escaperoom is uitgerust met licht- en geluidseffecten. De moeilijkheidsgraad is moeilijk en de ontsnappingspercentage is 39%.

Nijmegen: Groene Heuvels 1, 6644 KX Ewijk

The Forgotten Viking Raid

Het avontuur kan beginnen, we gaan op reis! Er zijn restanten van een kaart gevonden en jullie zijn met je expeditie op pad, diep in de jungles van Zuid Amerika. Kunnen jullie hier de sporen van Jarl Brynjar terug vinden? De moeilijkheidsgraad is gemiddeld en de ontsnappingspercentage is 65%.

The Viking Longhouse

Hebben jullie de moed en zijn jullie slim genoeg om in te breken in het huis van de legandarische Jarl Brynjar? Lukt het jullie om Jarl te laten zien dat je zijn vloot kan leiden naar een tot nu toe onbekend land. Doorstaan jullie alle escaperoom proeven en weten jullie in te breken en de vloot te leiden? Bewijs het nu! 

Rotterdam: Bergse Linker Rottekade 20, 3056 LA Rotterdam

Lab Madness Room

Ga op onderzoek uit en ontdek de code om bij je vriendin te komen. Of is het misschien toch verstandiger om voor je eigen leven te kiezen…? Je weet het maar nooit in dit thriller laboratorium! De moeilijkheidsgraad is gemiddeld en de ontsnappingspercentage is 60%.

Mysterious Plague Room

In de kamer kun je diverse hobby’s van de meester zien; het lezen van wetenschappelijke boekwerken en zijn verzameling met menselijke ledematen op sterk water. Durf jij een kijkje te nemen…? De moeilijkheidsgraad is moeilijk en de ontsnappingspercentage is 65%.

Harrison's Squad

Het spel begint al voordat je in de kamer bent. Je gaat helpen een bankoverval te beëindigen. De directeur, medewerkers en enkele miljonairs zijn gegijzeld in de bank. In de kluis is een bom geplaatst die over enkele minuten zal ontploffen, je weet niet goed hoe lang je nog hebt, dus aan het werk. Voor je het weet gaat het mis… De moeilijkheidsgraad is gemiddeld en de ontsnappingspercentage is 70%.

Kijk voor meer informatie op de website van Fundustry. 

Deal opties

110+ verkocht

Escaperoom naar keuze

€ 199,95
€79,95
Koop de deal!
€ 79,95
€ 199,95
prijs per kamer
Verkocht 110+
Korting 60%
Je bespaart € 120

Video

Deel deze deal:

Vergelijkbare deals

Zoek op categorie

Download de Tripper-app!

Laat je inspireren en ontdek de leukste uitjes met de nieuwe Tripper-app.

Tripper-app