www.tripper.nl

Entreeticket Mini Mundi

€ 16,50 € 10,95

Entreeticket Mini Mundi

5.0 / 5 (1 Beoordeling)

Bezoek familiepretpark Mini Mundi in Middelburg. Naast het buitenpark, de binnenspeeltuin en 0-3 land voor de allerkleinste kan je ook een rondje maken door miniatuurpark 'Klein Walcheren'!

Verkocht 570+
Korting 34%
Je bespaart € 5,55
Tickets direct beschikbaar

Tickets direct beschikbaar

Tickets scanbaar vanaf je smartphone

Tickets scanbaar vanaf je smartphone

Wat te verwachten

 • Dealoptie 1: Kinderticket Mini Mundi, 3 t/m 12 jaar (t.w.v. €16,50)
 • Dealoptie 2: Volwassene ticket Mini Mundi, vanaf 13 jaar (t.w.v. €11,50)
 • Gratis t/m 2 jaar
 • Mini Mundi is een familiepretpark met verschillende speelmogelijkheden
 • In het attractiepark maak je een spannend rondje in de achtbaan of een rustiger ritje in het treintje
 • Aan de jongste kinderen is ook gedacht, zij kunnen heerlijk binnenspelen in de ballenbak of in de peuterhoek
 • Bekijk Walcheren in een miniatuurvorm, ook wel 'Klein Walcheren'
 • Perfecte locatie voor een dagje weg met het gezin!

Voorwaarden

 • De voucher is geldig op de door jou gekozen datum
 • De voucher is je entreebewijs. Toon deze vanaf je smartphone of neem hem geprint mee
 • Bekijk hier de actuele openingstijden

Locatie

Locatie
Mini Mundi
Podium 35
4337 WV Middelburg
Routebeschrijving

Meer informatie

Mini Mundi heeft een ruim aanbod als het gaat om speelmogelijkheden. Naast het buitenpark, binnenspeeltuin en 0-3 land voor de allerkleinste kan je ook een rondje maken door Mininatuur Walcheren waar je de wereld als een reus kunt beleven. Daarnaast is het speelpark rolstoelvriendelijk. Benieuwd geworden naar meer informatie over de speelmogelijkheden? Lees dan snel verder!

Pretpark

In het pretpark maak je met de hele familie een spannend rondje in de achtbaan of een wat rustiger ritje door het park in het treintje. Hier kun je zwieren en zwaaien in de schommelschuit. Daarnaast kun je ook nog genieten van de authentieke draaimolen.

Daarnaast is er volop speelplezier op de Boulderduinen, vier grote duinen met verschillende klimroutes. Het Obstakelstrand, een parcours vol hindernissen met een grote familieschommel en klimtoren met glijbaan. Voor de allerkleinsten is er een speelstrand met allerlei zandspeeltoestellen, een speelschip en een grote zandbak met klimtorens en glijbanen.

0-3 land

Klimmen, glijden en spelen in de klimstructuur met duo glijbaan en grote ballenbak. Met de zachte blokken een klimparcours bouwen of op wip.
Ook is er een speelkeukentje, winkeltje, treintafel en poppenkast om mee te spelen. Rondom en in 0-3 land zijn verschillende tafels met volop zitgelegenheid zodat je goed zicht hebt op de spelende kleintjes.  

Miniatuur Walcheren

Het miniatuurpark 'Miniatuur Walcheren', ook wel 'Klein Walcheren' genoemd, is na de verhuizing vanuit de binnenstad van Middelburg in samenwerking met Madurodam aangelegd en vernieuwd. Het miniatuurpark heeft de exacte contouren van Walcheren en verdiepte wandelpaden. Deze paden geven de exacte ligging aan ten opzichte van het zeeniveau en vergemakkelijken het kijkplezier bij de maquettes.

Hier torenen het indrukwekkende stadhuis van Middelburg, de Vlissingse boulevard en het abdijcomplex van Middelburg overal bovenuit. Je hoort er de klokken van Arnemuiden en ziet hoe een schip in brand vliegt. Door middel van verschillende drukknoppen kunnen taferelen in werking worden gesteld.

Binnen spelen

In de overdekte speeltuin in het paviljoen kunnen kleine en grote kinderen eindeloos klimmen en klauteren. Er is een klim- en klauterstrand met hoge strandhuisjes zijn verbonden met allerlei bruggen en touwconstructies! Daarnaast vind je er een uitdagende powertower, waar tussen de elastieken door moet klimmen, verschillende klimstructuren, een hoge glijbaan, wokkelglijbaan, botsauto's, reuze bouwblokken en een klimvulkaan. Even bijkomen van alle klimmen en klauteren? Dat kan in de Mini Mundi bios. Hier worden continue kinderfilms afgespeeld.

Bereikbaarheid

Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden.

Kijk voor meer informatie op de website van Mini Mundi. 

Deal opties

20+ verkocht

Kinderticket - 3 t/m 12 jaar

€ 16,50
€10,95
Koop de deal!
30+ verkocht

Volwassene ticket - Vanaf 13 jaar

€ 11,50
€7,95
Koop de deal!

Beoordelingen

5.0
Gebaseerd op 1 Beoordeling
5
4
3
2
1
1
0
0
0
0
R. Ramel-Elnewishi
20 mei 2024

Ein toller kleiner Park mit doch so vielen Attraktionen und Spielplätzchen so liebe voll gestaltet. Wir waren zum 2. Mal dort und kommen immer wieder. Die Mitarbeiter sind sehr nett und der Service sehr gut. Sehr sauber im Innen- und Aussenbereich.

€ 10,95
€ 16,50
Verkocht 570+
Korting 34%
Je bespaart € 5,55

Deel deze deal:

Deals in de buurt van Mini Mundi

Vergelijkbare deals

Zoek op categorie

Download de Tripper-app!

Laat je inspireren en ontdek de leukste uitjes met de nieuwe Tripper-app.

Tripper-app