Beleef een sfeervolle avond tijdens de Amsterdam Light Festival Cruise!

€ 40,00 € 19,99
Uitverkocht!

Beleef een sfeervolle avond tijdens de Amsterdam Light Festival Cruise!

Beleef het Amsterdam Light Festival vanaf het water! Geniet van een sfeervolle avond inclusief onbeperkt drankjes: Glühwein, bier, wijn, fris en een plakje overheerlijke kerststol!

50% Korting
Je bespaart
€ 20,01
Verkocht
Verkocht
180+

Wat te verwachten

 • Entreeticket voor de Amsterdam Light Festival Cruise inclusief een hapje en een drankje (t.w.v. €40)
 • Inclusief onbeperkt drankjes: Glühwein, bier, wijn, fris en een plakje overheerlijke kerststol 
 • Geniet van het schitterende Amsterdam vanaf een overdekte en verwarmde luxe boot
 • Bewonder 20 lichtkunstwerken van (internationale) kunstenaars
 • De schipper en hostess vertellen je alles over de kunstwerken!  
 • Amsterdam Boat Experience is officieel partner van Amsterdam Light Festival 
 • De rondvaart duurt ongeveer 75 minuten  

Voorwaarden

 • De voucher is geldig in de periode van 28 november 2019 t/m 19 januari 2020
 • Reserveren is verplicht en moet minimaal 24 uur van te voren. Reserveren doe je online, verdere instructies vind je terug op de voucher
 • Na reservering ontvang je een bevestigingsmail. Toon deze bevestigingsmail op de dag van de vaart digitaal of uitgeprint
 • Opstaplocatie: Oosterdokskade 8, Amsterdam 
 • Baby's en kinderen varen niet gratis mee
 • Plaatsen worden toegewezen op basis van volgorde van het aanmelden 
 • Door drukte op het water kan het vaarschema iets afwijken, dit wordt gecommuniceerd bij het aanmelden op de kade  
 • Dagelijks zullen de lichtkunstwerken van 17:00 tot 23:00 verlicht zijn, met als enige uitzondering Oudejaarsavond, dan van 17:00 -tot 20:00

Locatie

Locatie
Oosterdokskade 8,
1011 AE Amsterdam
Routebeschrijving

Meer informatie

Donkere wintermaanden zijn in Amsterdam verleden tijd dankzij het Amsterdam Light Festival. Tijdens dit jaarlijkse festival toveren hedendaagse (internationale) lichtkunstenaars de stad om tot een ware lichtstad. Ontstaan vanuit het idee om inwoners en bezoekers van Amsterdam te trakteren op meer positiviteit tijdens de donkere winterdagen. Het festival biedt ook een podium aan getalenteerde lichtkunstenaars. Ideaal uitje voor jong en oud! 

Beleef de achtste openlucht tentoonstelling

Beleef de openlucht tentoonstelling ‘Disrupt!’ vanaf de Amsterdamse wateren en bezoek één van de vele activiteiten tijdens de achtste editie van Amsterdam Light Festival! Van 28 november 2019 tot en met 19 januari 2020 is Amsterdam weer 53 dagen lang hét toneel voor internationale lichtkunst.

De tentoonstelling: Disrupt!

Ontregeling staat centraal in de nieuwe tentoonstelling, waarin 20 lichtsculpturen en installaties de binnenstad van Amsterdam verlichten. De kunstenaars, ontwerpers en architecten werden dit jaar uitgedaagd de stad te ondervragen, te beproeven en wakker te schudden.

Een ‘disruptie’ of een plotselinge ontregeling komt meestal ongelegen. Denk aan een aardbeving of een economische crisis. Maar ontregeling kan ook een positieve en soms essentiële aanzet geven tot verandering. Het ontregelende effect dat wij als mens hebben op de natuur en het klimaat is misschien wel het belangrijkste aspect van het thema dat kunstenaars inspireerde. Kunnen we ooit in harmonie met elkaar leven, of is de natuur ons uiteindelijk de baas?

Ondervragen, beproeven en wakker schudden

Ontregeling staat centraal in de tentoonstelling van de achtste editie van Amsterdam Light Festival. 650 Kunstenaars, ontwerpers en architecten werden in het kader van het thema Disrupt! uitgedaagd om met lichtkunstwerken de omgeving van de stad Amsterdam te ondervragen, te beproeven en wakker te schudden.

Vaarroute 

Met de vaarroute maak je op een unieke manier kennis met Amsterdam. Je vaart door de befaamde 17de eeuwse grachten langs de speciale tentoonstellingen. De nieuwste lichtinnovaties verlichten het historisch erfgoed van de stad op een geheel nieuwe wijze. Vaar mee over het Oosterdok, Oudeschans, de Amstel, de Plantage Muidergracht, de Nieuwe Keizersgracht en Entrepodok.

Vaartijden van maandag t/m zondag: 

 • van 16:45 tot 18:00 uur
 • van 18:25 tot 19:40 uur
 • van 20:05 tot 21:20 uur
 • van 21:45 tot 23:00 uur

Activiteiten tijden Amsterdam Light Festival

Naast het bezoeken van de tentoonstelling is er nog veel meer te doen tijdens het festival. Ieder jaar organiseren we samen met onze partners tal van activiteiten rondom lichtkunst zoals wandelevenementen, exposities, concerten en filmvertoningen.

Bereikbaarheid

De opstapplaats voor de rondvaart is aan de Oosterdokskade 8 in Amsterdam. Deze locatie is goed te bereiken met zowel de auto als met het openbaar vervoer. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden. 

Kijk voor meer informatie op de website van Amsterdam Boat Experience.

Reviews

Monique - februari 2018

Zeker de moeite waard! Ik heb het als zeer gezellig ervaren, gemoedelijke en gezellige sfeer op de boot.

Laura - februari 2018

Rondvaart was erg leuk en goed georganiseerd. Er werd leuk verteld over de kunstwerken en ze hadden aan boord gedacht aan dekens, een hapje en een drankje!

Anneloes - februari 2018

Het was in een woord TOP! Aan boord was het lekker warm door de verwarmde banken. De schipper wist ook verrassend veel over de kunstwerken. Geslaagde avond!

Floortje - februari 2018

Het Amsterdam Light Festival is voor mij altijd een must. Een mooie warme boot, lekkere hapjes en drankjes en gezellige schipper.

Veelgestelde vragen

Na betaling vind je de vouchers terug onder 'mijn vouchers' in je profiel.

Ja, nadat je de deal hebt betaald, ontvang je van ons een e-mail met daarin een bevestiging. Daarnaast is de deal zichtbaar onder 'mijn vouchers'. Hier heb je de mogelijkheid de tickets te downloaden en uit te printen.

We accepteren betalingen met iDeal, Bancontact, MasterCard, Visa, American Express en PayPal.

Het is niet mogelijk om meerdere deals van verschillende aanbieders in 1 keer te kopen. Hiervoor verzoeken wij je om meermaals een transactie te doen. Het doen van een transactie is gratis.

Let op: je kunt wel meerdere tickets kopen van 1 deal, dit is geen probleem.