www.tripper.nl

Warredal

Helaas, er zijn geen deals gevonden.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

Warredal

Recreatiedomein Warredal ligt in Belgisch Limburg, nabij het Nationaal Park Hoge Kempen en het natuurgebied Bergerven. Warredal biedt een totaalbeleving aan zijn bezoekers. Hier kan je een dag ontspannen in het Adventure Park of overnachten in het Forest Camp. Heb je iets te vieren, of wil je even de pauzeknop indrukken? Elke natuurliefhebber, jong of oud, komt hier op adem. Warredal is dicht bij huis, maar hier ben je even ver weg van de wereld.

Klimpark Warredal

Hou je van avontuur en durf je het aan om op grote hoogtes hindernissen te doorstaan? Bezoek dan zeker eens het Klimpark in Adventure Park Warredal. Hier kan je je grenzen verleggen samen met familie, vrienden of collega’s. Wie daag jij uit voor deze boeiende activiteit op het bosrijk domein?

Het klimpark van Warredal telt vijf parcours met verschillende hoogtes en moeilijkheidsgraden. Zo kan iedereen zijn eigen uitdaging kiezen. Je wordt bij de start goed beveiligd zodat je zonder zorgen aan het parcours kan beginnen. Klim en klauter door de netten, over touwbruggen en trotseer je tal van balanceer elementen. Als afsluiter kan je genieten van een adembenemend uitzicht vanaf de 200 meter lange Zipline. Hier beleef je het bos vanaf grote hoogte. Het Klimpark in Adventure Park Warredal is geschikt voor jong en oud.

Adventure Minigolf

Heb je een flinke dosis beginnersgeluk? Of zoek je een ideaal ontspanningsmoment midden in de ongerepte natuur? Onze Adventure Minigolf is een fantastische activiteit voor jong én oud! Het gloednieuwe golfterrein van maar liefst 10.000m² ligt verspreid over ons bosrijk domein. Sla een balletje in één van de 18 holes en maak kennis met de Limburgse Big Five. Kan je iedereen verslaan? Urenlang plezier gegarandeerd!

De minigolf is heel het jaar geopend tijdens de kantooruren. Bij stormweer of winterse neerslag is het terrein gesloten.

Kijk voor meer informatie en de actuele openingstijden op de website van Warredal