www.tripper.nl

Schateiland Zeumeren

Schateiland Zeumeren is het grootste overdekte avonturenparadijs van Nederland! Het avontuurlijk ingerichte binnengedeelte is maar liefst 5500 m2 groot. Het ruime buitenterrein met zonneterras en ligweide heeft diverse buitenattracties zoals waterfietsen en sups. Kinderen kunnen urenlang klimmen en klauteren, springen en glijden, schatgraven met de kapitein, meedoen aan interactieve piratenshow en nog veel meer! Door de ruime opzet, prettige akoestiek, de vele planten en warme lichtinval in het gebouw waan je je voortdurend op een zonovergoten eiland. Schateiland Zeumeren biedt gezinnen met kinderen t/m 12 jaar een compleet dagje uit, het hele jaar door! 

In het restaurant of op de terrassen in de buurt van de speeltoestellen en attracties genieten volwassenen van een verse kop koffie met iets lekkers terwijl je een oogje in het zijl kunt houden.

Schateiland Zeumeren heeft onder andere het volgende: Zack's s speelkasteel, De Grote Schat Eiland Quiz, Kanonnen Zeeslag, Onderwaterwereld, Doolhof, Trampolines, Glijbanen, Zandtafel, Waterspel, Peuterspeelhoek, Buiten speelschip, Interactieve Spelboog en een Skelterbaan

Tijdens de schoolvakanties zijn er afwijkende openingstijden. Voor meer informatie en actuele openingstijden kijk op de website van Schateiland Zeumeren.

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
12:00 - 19:00
Donderdag
12:00 - 17:30
Vrijdag
12:00 - 17:30
Zaterdag
10:00 - 17:00
Zondag
10:00 - 17:00

Adres en routebeschijving

Locatie
Stroetweg 7
3781 PR Voorthuizen
Routebeschrijving