www.tripper.nl

De Pretfabriek

De Pretfabriek is dé indoorspeeltuin van Woerden. De Pretfabriek is een overzichtelijke en gezellige indoorspeeltuin. Kinderen kunnen hier spelen, rennen, klimmen, glijden, met verf gooien en nog heel veel andere leuke dingen. De Pretfabriek is het hele jaar geopend. Kom langs of het nou zonnig of slecht weer is. Een dagje uit met de kinderen wordt zeker een succes bij De Pretfabriek in Woerden.

Golf in the dark

Golf in the Dark bij De Pretfabriek. Het is een glow in the dark  minigolfbaan met 18 overdekte holes geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf ongeveer 8 jaar. Voor jongere kinderen is het ook geschikt, maar het kan wat spannend zijn doordat het donker is en het decor beweegt. 

Peuters

Iedere dinsdag ochtend (buiten de vakanties om) is De Pretfabriek ideaal voor peuters. Over het algemeen is het dan rustiger. De Pretfabriek heeft een speciale peuterhoek met onder andere een ballenbak en glijbaan.

Kinderfeestjes

De Pretfabriek organiseert met alle liefde kinderfeestjes. Je kunt kiezen uit verschillende opties zoals voor ieder kind een zakje chips of snoep, lekkere limonade, frietjes met een snack of pannenkoek en natuurlijk entree tot  het speelgedeelte of de glow golf. 

Horeca

Het nuttigen van eigen gebrachte consumptie is niet toegestaan. Er is een uitgebreide kaart waar je heerlijke dingen kunt bestellen. Denk hierbij aan allerlei hapjes om te borrelen, gebakjes voor bij de koffie, vers belegde broodjes en pannenkoeken. 

Voor meer informatie en actuele openingstijden kijk op de website van De Pretfabriek.

 

 

Openingstijden

Maandag
09:30 - 18:30
Dinsdag
09:30 - 18:30
Woensdag
09:30 - 18:30
Donderdag
09:30 - 18:30
Vrijdag
09:30 - 18:30 (Golf geopend tot 22.00 uur)
Zaterdag
09:30 - 18:30
Zondag
09:30 - 18:30

Zoek op categorie

Download de Tripper-app!

Laat je inspireren en ontdek de leukste uitjes met de nieuwe Tripper-app.

Tripper-app