Ontdek de kracht van water in het Waterliniemuseum

€ 9,50 € 7
Uitverkocht!

Ontdek de kracht van water in het Waterliniemuseum

Ontdek hoe water een wapen werd! Na een bezoek aan het Waterliniemuseum en een ontdekkingstocht over het fort hebben de waterlinies geen geheimen meer voor je.

26% Korting
Je bespaart
€ 2,50
Verkocht
Verkocht
120+
Tickets direct beschikbaar

Tickets direct beschikbaar

Tickets scanbaar vanaf je smartphone

Tickets scanbaar vanaf je smartphone

Wat te verwachten

 • Dealoptie 1: Entreeticket voor het Waterliniemuseum - volwassene, 13 jaar en ouder (t.w.v. €9,50)
 • Dealoptie 2: Entreeticket voor het Waterliniemuseum - kind, 5 t/m 12 jaar (t.w.v. €6)
 • Gratis toegang voor kinderen t/m 4 jaar
 • Een interactief museum waar alles draait om forten, waterlinies, Romeinen en natuur
 • Maak een virtuele parachutesprong 
 • Versla zelf de vijand door inzet van de waterlinie bij de speltafel
 • Het meest kindvriendelijke museum van Utrecht!

Voorwaarden

 • Deze aanbieder is wegens de nieuwe corona restricties gesloten tot en met 9 februari 2021
 • De voucher is geldig t/m 31 december 2020 
 • Reserveren is verplicht. Je dient een datum en tijd te reserveren op de website van het Waterliniemuseum. Meer informatie vind je op de voucher 
 • De voucher is een entreebewijs. Laat de voucher scannen vanaf je smartphone of neem deze uitgeprint mee naar het museum
 • Geopend van dinsdag t/m zondag van 10:00 tot 17:00 uur
 • Exclusief parkeerkosten (€4)
 • Honden zijn toegestaan op het buitenterrein van het fort, mits aangelijnd. In het museum en de andere gebouwen op het fort zijn honden niet toegestaan, m.u.v. hulphonden

Locatie

Locatie
Achterdijk 12,
3981 HB Bunnik
Routebeschrijving

Meer informatie

Het Waterliniemuseum is gevestigd op Fort bij Vechten, één van de grootste forten van de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Op deze unieke plek, op de grens van de Romeinse Limes en in de Nieuwe Hollandse Waterlinie, komen cultuur en natuur samen.

Kom tijdens een interactieve ontdekkingstocht alles te weten over de waterlinie en het gebruik van deze historische plek, vanaf de Romeinse tijd tot en met de Tweede Wereldoorlog. Maak een spannende Virtual Reality-parachutesprong over Nederland, kruip in de huid van verschillende personages en probeer zelf de vijand te verslaan met behulp van water. Met een rondleiding over Fort bij Vechten is je bezoek compleet en heeft de waterlinie geen geheimen meer voor jou!

Waterliniemuseum verkozen tot meest kindvriendelijke museum van Utrecht!

Tijdens de MuseumKidsAwards op vrijdag 8 november 2019 is het Waterliniemuseum verkozen tot meest kindvriendelijke museum van de provincie Utrecht. Bij ruim 4000 museuminspecteurs (leeftijd t/m 12 jaar) was het museum favoriet. Gemiddeld kregen we maar liefst een 8,8! De enthousiaste inspecteurs zijn vooral onder de indruk van de VR-parachutevlucht: “Het lijkt net of je vliegt!”

Toegankelijkheid

Waterliniemuseum Fort bij Vechten is toegankelijk voor mensen die slecht ter been of afhankelijk van een rolstoel zijn. Vanaf de parkeerplaats is het ongeveer 400 meter lopen tot aan het museumpaviljoen. De tentoonstellingen zijn geheel rolstoeltoegankelijk. Verspreid over het terrein zijn toiletten voor minder validen.

Bereikbaarheid

Het Waterliniemuseum is gevestigd op Fort bij Vechten, één van de grootste forten van de Nieuwe Hollandse Waterlinie in de buurt van Utrecht. Raadpleeg Google maps of 9292.nl voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertek- en reistijden. Op het parkeerterrein van Fort bij Vechten kan voor €4 per auto geparkeerd worden. 

Kijk voor meer informatie op de webite van het Waterliniemuseum.

Veelgestelde vragen

Na betaling vind je de vouchers terug onder 'mijn vouchers' in je profiel.

Ja, nadat je de deal hebt betaald, ontvang je van ons een e-mail met daarin een bevestiging. Daarnaast is de deal zichtbaar onder 'mijn vouchers'. Hier heb je de mogelijkheid de tickets te downloaden en uit te printen.

We accepteren betalingen met iDeal, Bancontact, MasterCard, Visa, American Express en PayPal.

Het is niet mogelijk om meerdere deals van verschillende aanbieders in 1 keer te kopen. Hiervoor verzoeken wij je om meermaals een transactie te doen. Het doen van een transactie is gratis.

Let op: je kunt wel meerdere tickets kopen van 1 deal, dit is geen probleem.