Zandsculpturen en andere kunstuitingen bij 't Veluws Zandsculpturenfestijn

€ 9,50 € 8,25
Uitverkocht!

Zandsculpturen en andere kunstuitingen bij 't Veluws Zandsculpturenfestijn

Bewonder tal van zandbeelden en andere indrukwekkende zandcreaties die allemaal in het teken staan van het thema ‘REIS OM DE WERELD’. Dé trekpleister voor het hele gezin.

13% Korting
Je bespaart
€ 1,25
Verkocht
Verkocht
500+
Tickets direct beschikbaar

Tickets direct beschikbaar

Tickets scanbaar vanaf je smartphone

Tickets scanbaar vanaf je smartphone

Wat te verwachten

 • Dealoptie 1: Entreeticket voor 't Veluws Zandsculpturenfestijn voor personen van 13 jaar en ouder (t.w.v. € 9,50)
 • Dealoptie 2: Entreeticket voor 't Veluws Zandsculpturenfestijn voor kinderen van 6 t/m 12 jaar (t.w.v. € 4,50)
 • Gratis toegang voor kinderen t/m 5 jaar
 • Een uniek zandsculpturenevenement, de grootste van Nederland!
 • Bekijk het gehele buitenterrein van bovenaf vanuit de monorail
 • Het festijn is gedeeltelijk overdekt en deels buiten
 • Combineer je bezoek aan het Zandsculpturenfestijn met een gratis bezoekje aan De Beeldentuin

Voorwaarden

 • De voucher is geldig tot en met 2 november 2019
 • Reserveren is niet nodig
 • De voucher is het officiële toegangsbewijs, laat deze scannen vanaf je smartphone of neem de voucher uitgeprint mee naar het Zandsculpturenfestijn
 • Gratis parkeren
 • Niet geopend op zondagen
 • Kijk voor de openingstijden op de website van het Zandsculpturenfestijn

Locatie

Locatie
Oude Barnevelderweg 5,
3886 PT Garderen
Routebeschrijving

Meer informatie

't Veluws Zandsculpturenfestijn

't Veluws Zandsculpturenfestijn is dé trekpleister voor het hele gezin. Buiten vind je tal van zandbeelden, maar ook binnen kun je terecht voor indrukwekkende zandcreaties die allemaal in het teken staan van het thema ‘REIS OM DE WERELD’.

Enorme skyline

Tijdens deze editie van ’t Veluws Zandsculpturenfestijn ga je echt even op reis. Je boardingkaart lever je in bij één van de stewardessen en even later sta je al oog in oog met een enorme skyline waarin de meest bekende gebouwen ter wereld zijn verwerkt. En… dat is nog maar het begin van je ontdekkingsreis. De imposante skyline is maar liefst 18 meter lang en op sommige plekken wel drie meter hoog. De kunstenaars hebben voor dit bouwwerk dan ook ruim 70.000 kilo zand gebruikt!

Er gaat een wereld voor je open

Bij ’t Veluws Zandsculpturenfestijn wordt ook het leven onder water uitgebeeld in zand. Hier in de onderwaterwereld hoor je de zee rustgevend ruisen en zorgen lichtprojecties voor een verrassend watereffect. Tijdens je reis door een wereld van zand, loop je van de ene naar de andere ruimte waarbij je steeds weer blij wordt verrast. In het dierenrijk bijvoorbeeld zie je de meest prachtige dieren die onze aarde (nog) rijk is, levensecht uitgebeeld. Hier staan tussen de zandsculpturen ook houten beelden van dieren die in Indonesië, speciaal voor het evenement, met de hand zijn gemaakt.

Weet u nog?

Ieder jaar is er bij ’t Veluws Zandsculpturenterrein een ruimte ingericht waar bezoekers kunnen raden wat de zandsculpturen hier laten zien. Dit jaar gaat het om ‘Weet u nog?’, waarbij belangrijke gebeurtenissen vanaf de Tweede Wereldoorlog worden uitgebeeld. Denk bijvoorbeeld aan de eerste maanlanding, de komst van de Euro, de val van de Berlijnse Muur en de afleveringen van de Fabeltjeskrant. Dus… test je kennis en pak bij binnenkomst een lijstje en noteer welke gebeurtenis bij welk zandsculptuur hoort, waarbij je op de achtergrond oude journaal fragmenten hoort. Eén ding is zeker, als je in deze ruimte loopt, ga je vanzelf meedoen! Een bijkomend voordeel is dat er leuke prijzen te winnen zijn.

Bekijk de zandsculpturen ook van bovenaf…

Tijdens je bezoek aan ’t Veluws Zandsculpturenfestijn (er is zowel een binnen- als buitenterrein) zie je de zandsculpturen niet alleen vanaf de grond. Ook van bovenaf kun je een blik werpen op de bijzondere werken. Neem plaats in een van de karretjes die over de monorail rijden en ontdek het gehele buitenterrein (leuk voor jong en oud!). Zo zie je nog meer details en ervaar je hoe bijzonder alle werken samen zijn. 

Alle zandbeelden gezien? 

Heb je alle zandbeelden gezien (en dat zijn er nogal wat!), dan kun je buiten op het terrein van de Beeldentuin op je gemak tuinideeën opdoen. Of geniet van een heerlijke lunch of high tea bij Brasserie-Lunchroom de Rozentuin in het nostalgische showroomdorp van ruim 1300 vierkante meter. Bijkomend voordeel! Vanaf het terrein loop je zo de Veluwse bossen in voor heerlijke wandeling.

Bereikbaarheid 

Het Veluws Zandsculpturenfestijn is zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed te bereiken. Reis je met de auto? Navigeer dan naar 'Oude Barnevelderweg 5 in Garderen'. Wanneer je reist met het openbaar vervoer verwijzen wij je voor de exacte route vanaf jouw woonplaats en de actuele vertrektijden naar 9292.nl

Kijk voor meer informatie op de website van het Zandsculpturenfestijn

Reviews

Els - februari 2019

Eén van de bijzonderste uitjes van Nederland. Elk jaar gaan we hierheen. Prachtige meesterlijk gemaakte zandsculpturen met een sfeervol binnengedeelte.

Grace - januari 2019

Prachtige sculpturen van zand, maar ook een beeldentuin met mooie houten sculpturen. Erg veel om te zien. Mooi ingedeeld zowel buiten als binnen.

Gina - november 2018

Dit is leuk voor jong en oud,Sculpturen binnen en buiten,gezellige terrasjes,en gezellige winkeltje met snuisterijtjes.

Eddy - oktober 2018

Dit is een leuke attractie en een mooie aanvulling op een wandelling in de prachtige omliggende natuur !

Veelgestelde vragen

Na betaling vind je de vouchers terug onder 'mijn vouchers' in je profiel.

Ja, nadat je de deal hebt betaald, ontvang je van ons een e-mail met daarin een bevestiging. Daarnaast is de deal zichtbaar onder 'mijn vouchers'. Hier heb je de mogelijkheid de tickets te downloaden en uit te printen.

We accepteren betalingen met iDeal, Bancontact, MasterCard, Visa, American Express en PayPal.

Het is niet mogelijk om meerdere deals van verschillende aanbieders in 1 keer te kopen. Hiervoor verzoeken wij je om meermaals een transactie te doen. Het doen van een transactie is gratis.

Let op: je kunt wel meerdere tickets kopen van 1 deal, dit is geen probleem.