Wildlife en een onderaardse wereld bij het Domein van de Grot van han

€ 31,90 € 20,90
Uitverkocht!

Wildlife en een onderaardse wereld bij het Domein van de Grot van han

In het hart van een ongerept natuurgebied vind je pure wildlife en een mysterieuze onderaardse wereld op het Domein van de Grotten van Han, één van de grootste grottencomplexen van Europa!

34% Korting
Je bespaart
€ 11
Verkocht
Verkocht
490+
Tickets direct beschikbaar

Tickets direct beschikbaar

Tickets scanbaar vanaf je smartphone

Tickets scanbaar vanaf je smartphone

Wat te verwachten

 • PassHan ticket voor de Grot van Han en het Wildpark (t.w.v. €31,90)
 • Gratis toegang voor kinderen t/m 3 jaar
 • Na een reis van bijna 4 km in een honderdjarige tram betreed je een magische ondergrondse wereld met druipsteenformaties, een onderaardse rivier en een licht- en geluidsshow in de Grot van Han, één van de grootste grottencomplexen van Europa!
 • Bewonder het klank- en lichtspektakel "Origin" in de grote Wapenzaal
 • Te voet of met de Safari-car door het Wildpark waar vele diersoorten leven zoals Europese bizons, bruine beren, wolven, lynxen, en de bijzondere veelvraat uit Scandinavië. Het park werd uitgeroepen tot "het Beste Wildlife Dierenpark in België"
 • Laat je van 18 september t/m 18 oktober 2020 tijdens de ochtendstond of het vallen van de avond verrassen door het indrukwekkende Burlen van de herten in het Wildpark
 • Inclusief toegang tot PrehistoHan, een archeologische expositie en Han 1900, waar je de vergeten ambachten van de vorige eeuw kunt ontdekken

Voorwaarden

 • De voucher is geldig t/m 15 november 2020 
 • Reserveren is niet nodig. Het park voorziet voldoende capaciteit
 • Neem de Tripper voucher mee naar de infobalie van het Domein om ter plaatse het uur van je bezoek van de Grot en het Wildpark te reserveren
 • Tijdens een bezoek gelden regels i.v.m. het coronavirus. Kijk hier voor meer informatie
 • Let op! Het dragen van een mondmasker is verplicht op het hele Domein (vanaf 12 jaar)
 • De grotten zijn niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn. Het pad door de grotten is ongeveer 2 km lang met meer dan 500 traptreden op en af
 • Kijk voor de actuele openingstijden op de website van De Grot van Han

Locatie

Locatie
Rue J. Lamotte 2,
5580 Han-sur-Lesse
Routebeschrijving

Meer informatie

Laat je betoveren door de magische Grot van Han en ga op avontuur in het Wildpark. Een onvergetelijke beleving!

“Origin”, een nieuw 360° spektakel in het hart van de Grot

Neem een duik onder de grond en ontdek de geologische wonderen van de Grot van Han met haar onderaardse rivier en talrijke druipsteenformaties. Laat je verrassen door de sprookjesachtige lichteffecten van de gloednieuwe verlichting. Beleef magische werelden met de nieuwe klank- en lichtshow “Origin”, die je meevoert naar de oorsprong van de wereld en de Grot...

Een betoverend bezoek bekroond met 3 sterren in de Michelin Gids!

Oog in oog met de grootste Europese roofdieren

Safari in je achtertuin! Te voet (op een Wandelpad van 2,5 of 5,5 km) of met de Safari-car ontmoet je de Europese Big 5: de lynx, de beer, de wolf, de bizon en de veelvraat, en vele andere Europese diersoorten. Geniet van de adembenemende uitzichtpunten en wandel in de toppen van de bomen op de Bladerdakbrug. Ontdek het nieuwe Berenbos: zo’n 2 ha gewijd aan jonge bruine beren. Het Wildpark viert zijn 50ste verjaardag in 2020!

Bezoek ook de twee musea van het Domein: het PrehistoHan, een boeiende archeologische tentoonstelling, en Han 1900, waar je de vergeten ambachten van de vorige eeuw kunt ontdekken.

Wist je dat?

Het Domein van de Grotten van Han bevindt zich in het hart van het eerste Geopark van België, het UNESCO Global Geopark Famenne-Ardenne, en krijgt terecht 3 sterren in de Michelin gids. 

Mondmasker 

Het dragen van een mondmasker is verplicht op het hele Domein (vanaf 12 jaar), behalve op het Wandelpad, waar het enkel verplicht is op de meest drukke plaatsen. Het wordt aangeraden om een mondmasker mee te brengen of ter plaatse te kopen.

Bereikbaarheid
De Grotten van Han zijn te vinden in Han-sur-Lesse, een klein dorpje in de Belgische Ardennen. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vetrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden. 

Kijk voor meer informatie op de website van Het Domein van de Grotten van Han.

Veelgestelde vragen

Na betaling vind je de vouchers terug onder 'mijn vouchers' in je profiel.

Ja, nadat je de deal hebt betaald, ontvang je van ons een e-mail met daarin een bevestiging. Daarnaast is de deal zichtbaar onder 'mijn vouchers'. Hier heb je de mogelijkheid de tickets te downloaden en uit te printen.

We accepteren betalingen met iDeal, Bancontact, MasterCard, Visa, American Express en PayPal.

Het is niet mogelijk om meerdere deals van verschillende aanbieders in 1 keer te kopen. Hiervoor verzoeken wij je om meermaals een transactie te doen. Het doen van een transactie is gratis.

Let op: je kunt wel meerdere tickets kopen van 1 deal, dit is geen probleem.