Laat je inspireren voor je huis & tuin bij de Beurs Eigen Huis in Utrecht!

€ 17,50 € 10
Uitverkocht!

Laat je inspireren voor je huis & tuin bij de Beurs Eigen Huis in Utrecht!

Plannen om te verhuizen of te verbouwen? Dan ben je bij Beurs Eigen Huis in de Jaarbeurs Utrecht op het juiste adres! Te bezoeken van 6 t/m 8 maart 2020. Verrassend, inspirerend en gewoon erg leuk!

43% Korting
Je bespaart
€ 7,50
Verkocht
Verkocht
40+
Tickets direct beschikbaar

Tickets direct beschikbaar

Tickets scanbaar vanaf je smartphone

Tickets scanbaar vanaf je smartphone

Wat te verwachten

 • Entreeticket voor Beurs Eigen Huis in de Jaarbeurs Utrecht (t.w.v. €17,50)
 • Gratis toegang voor kinderen t/m 16 jaar, mits i.c.m. een betaald ticket
 • Dé beurs voor mensen die (ver)bouwplannen hebben, gaan verhuizen of willen verduurzamen
 • Laat je inspireren, adviseren en verzamel tips voor al je (ver)bouw- en woonplannen
 • Ruim 250 exposanten en meerdere sprekers die je gegarandeerd zullen inspireren!
 • Realiseer je droomhuis 
 • Kinderen kunnen twee uur lang onder begeleiding droomhuizen knutselen op het gratis Kinder Knutselplein, zaterdag en zondag
 • Leuk te combineren met een bezoekje aan het centrum van Utrecht       

Voorwaarden

 • De voucher kan eenmalig gebruikt worden op vrijdag 6, zaterdag 7 en zondag 8 maart 2020
 • Reserveren is niet nodig 
 • De voucher is het entreebewijs, laat deze scannen vanaf je smartphone of neem de voucher uitgeprint mee
 • De beurs vindt plaats op 6, 7 en 8 maart 2020 en is dagelijks geopend van 10:00 tot 17:00 uur

Locatie

Locatie
Jaarbeursplein .,
3521 AL Utrecht
Routebeschrijving

Meer informatie

Beurs Eigen Huis is het vertrekpunt voor iedereen met (ver)bouw- of woonplannen. Welke woondromen je ook hebt: op Beurs Eigen Huis is er altijd wel een expert aanwezig die het voor je kan realiseren. Een steengoed ontwerp van je nieuwe huis, een helder lichtplan voor je slaapkamer, duurzame ontdekkingen om je woning toekomstbestendig te maken. Beurs Eigen Huis verbindt je met meer dan 250 bijzondere makers, leveranciers en adviseurs. Het is dé plek om je te laten inspireren en (ver)bouw- of woonplannen concreet te maken.

Voor dromers met bouwplannen & gelukkigen met een kavel

Niets is zo fijn als het hebben van een goede fundering voordat je daadwerkelijk gaat bouwen. Voor iedereen met bouwplannen is deze woonbeurs dan ook echt een must! Kom kennis maken met: architecten, huizenbouwers, bouwadviseur, makelaars, financieel adviseurs, etc.

Voor de woningzoekers

Heb je jouw ideale woning nog niet gevonden? Dan is dit het beste moment om de beurs te bezoeken. Laat je droomwensen op stoom komen en weet waar je op moet letten als je je keuze maakt voor een huis.

Voor energiezuinige koppels & echtparen

Als je op dit moment gaat bouwen of verbouwen dan kun je er niet omheen: de duurzame ontwikkelingen en maatregelen. Beurs Eigen Huis helpt bij het maken van de juiste keuzes. Naast duurzaam advies en inspiratie vind je op de beurs ook de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van zonnepanelen, klimaatsystemen, warmtepompen en isolatieproducten.

Voor iedereen die zin heeft in een nieuwe tuin of interieur

Op Beurs Eigen Huis wandel je van het ene droomhuis vol woontrends naar het andere, er zijn stylisten, lichtexperts en kleuradviseurs. Bij Tuinen ontmoet je de beste tuinarchitecten en kom zeker ook inspiratie opdoen bij het Keuken & Badkamer Plein.

Bereikbaarheid 

Beurs Eigen Huis vindt plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. Het is mogelijk om betaald te parkeren bij de Jaarbeurs, maar gezien de ligging van de Jaarbeurs naast Centraal Station Utrecht is de locatie top te bereiken met de trein. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vetrekpunt en voor de actuele reis- en vertrektijden. 

Kijk voor meer informatie op de website van Beurs Eigen Huis.

Reviews

Carla - november 2018

Ik heb de najaarseditie bezocht, dit was mijn eerste woonbeurs. Ik vond het heel interessant en heb mij samen met mijn man goed weten te vermaken.

Petra - maart 2018

Normaal ben ik niet zo een fan van het bezoeken van beurzen, maar toch hier even gaan kijken met vriendinnen. Echt een aanrader!

Marion - maart 2017

Ik bezoek deze beurs jaarlijk om inspiratie op te doen voor mijn huis. Het is heel fijn om ieder jaar weer nieuwe dingen te zien! Op de beurs hangt een fijne sfeer

Jason - maart 2017

De beurs is centraal gelegen en je kan er ook leuk in de buurt een hapje eten. Het is een dagje weg met veel leuke inspiratie en er is veel te zien.

Veelgestelde vragen

Na betaling vind je de vouchers terug onder 'mijn vouchers' in je profiel.

Ja, nadat je de deal hebt betaald, ontvang je van ons een e-mail met daarin een bevestiging. Daarnaast is de deal zichtbaar onder 'mijn vouchers'. Hier heb je de mogelijkheid de tickets te downloaden en uit te printen.

We accepteren betalingen met iDeal, Bancontact, MasterCard, Visa, American Express en PayPal.

Het is niet mogelijk om meerdere deals van verschillende aanbieders in 1 keer te kopen. Hiervoor verzoeken wij je om meermaals een transactie te doen. Het doen van een transactie is gratis.

Let op: je kunt wel meerdere tickets kopen van 1 deal, dit is geen probleem.