Entreeticket The Harry Potter Symphony in World Forum Theater

€ 69 € 28,50

Entreeticket The Harry Potter Symphony in World Forum Theater

4.0 / 5 (1 Beoordeling)

Grote Harry Potter fan of gek op klassieke muziek? Geniet van het muzikale spektakel The Harry Potter Symphony in World Forum Theater in Den Haag op 17, 18, 19, 21, 22 of 23 december 2021.

Je bespaart € 40,50
Verkocht 170+
Korting 59%

Wat te verwachten

 • Dealoptie 1: 2e Rang entreeticket voor The Harry Potter Symphony in World Forum Theater (t.w.v. €69)
 • Dealoptie 2: Balkon entreeticket voor The Harry Potter Symphony in World Forum Theater (t.w.v. €64)
 • Geniet van magische filmmuziek, groot spektakel en speciale effecten! 
 • 130 musici vertolken onder leiding van dirigent Raymond Janssen de magische muziek uit de Potter films
 • Een ‘must see’ concert voor zowel Potter-fans als muziekliefhebbers
 • De internationaal bekroonde illusionist Christian Farla voorziet de voorstelling van maar liefst vijftig magische effecten
 • The Harry Potter Symphony is echter exclusief te zien in het World Forum Theater in Den Haag 

Voorwaarden

 • De voucher is geldig op de door jou gekozen dag 
 • Voor 2e Rang entreetickets heb je keuze uit: vrijdag 17 december 2021 om 20:00 uur, zaterdag 18 december 2021 om 15:00 of 20:00 uur en zondag 19 december 2021 om 15:00 uur
 • Voor Balkon entreetickets heb je keuze uit: dinsdag 21 december 2021 om 20:00 uur, woensdag 22 december 2021 om 20:00, donderdag 23 december 2021 om 20:00 uur of zondag 26 december 2021 om 12:00 uur.
 • Het officiële entreeticket ontvang je vanuit Eventim. Meer informatie vind je op de voucher
 • Je geeft toestemming om je gegevens eenmalig ter beschikking te stellen aan Eventim t.b.v. het verzenden van de e-tickets 
 • Let op! Bij optie 2 dien je na aankoop te reserveren via Eventim. Neem de e-tickets samen met je Tripper voucher mee naar het concert 
 • Het concert duurt inclusief pauze 150 minuten
 • Gesproken taal: Engels 

Locatie

Locatie
Churchillplein 10,
2517 JW Den Haag
Routebeschrijving

Meer informatie

De filmreeks is iconisch. Dat geldt ook voor de muziek. Na het immense succes van onder meer ‘Lord of the Rings’ en‘The Star Wars Suite’ komt nu ‘The Harry Potter Symphony’ exclusief naar Nederland. In het World Forum Theater in Den Haag vertolken 130 musici onder leiding van dirigent Raymond Janssen de magische muziek uit de Potter films. Het concert is een ware sensatie voor liefhebbers van dit genre. De internationaal bekroonde illusionist Christian Farla voorziet de voorstelling bovendien van maar liefst vijftig magische effecten. Daarmee is ‘The Harry Potter Symphony’ een wereldwijd unieke belevenis voor het hele gezin.

Concerten met een filmthema zijn mateloos populair. ‘The Harry Potter Symphony’ is echter – met maar liefst 130 musici op het podium – uniek in dit genre. De omvang van de productie is immens en garandeert een meeslepende en intense beleving voor het publiek die ruim twee uur duurt. Het thema leent zich daar bij uitstek voor. Harry Potter is een filmreeks die geschiedenis schreef. Het verhaal is gebaseerd op de boeken van de Engelse schrijfster J.K. Rowling. Ze schreef zeven boeken die in acht delen zijn verfilmd. Het succes was (en is) nog altijd ongeëvenaard. De films over een tovenaarsleerling hebben de cultstatus bereikt en trekken een miljoenenpubliek. Muziek speelt een bepalende rol bij de films en is gecomponeerd door bekroonde componisten als John Williams, Patrick Doyle, Nicholas Hooper en Alexandre Desplat. Speciaal voor alle fans presenteert World Concerts daarom nu – exclusief in Den Haag – ‘The Harry Potter Symphony’. Een ‘must see’ concert voor zowel Potter-fans als muziekliefhebbers. De nummers zijn zeer geschikt voor uitvoering in een grote orkestrale bezetting. Dirigent Raymond Janssen tekent samen met het International Symphony Orchestra uit Lviv voor een weergaloze vertolking van de muziek. Een taak die hem kan worden toevertrouwd. Janssen maakte eerdere furore met onder meer de ‘Carmina Burana’ en ‘The Star Wars Suite’. Met ‘The Harry Potter Symphony’voegt hij een nieuw hoofdstuk toe aan zijn succesverhaal.

Bereikbaarheid 

World Forum is centraal gelegen in de Randstad en goed bereikbaar met de auto. World Forum beschikt over een ruime, eigen parkeergarage, waar je betaald kunt parkeren. De garage bevindt zich direct onder en aangrenzend aan het gebouw. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden. 

Deal opties

140+ verkocht

2e Rang entreeticket voor The Harry Potter Symphony

€ 69
€ 28,50
Koop de deal!
20+ verkocht

Balkon entreeticket voor The Harry Potter Symphony

€ 64
€ 25
Koop de deal!

Beoordelingen

4.0
Gebaseerd op 1 beoordeling
5
4
3
2
1
0
1
0
0
0
Y. LIAO
26 augustus 2021

Video

Veelgestelde vragen

Na betaling vind je de vouchers terug onder 'mijn vouchers' in je profiel.

Ja, nadat je de deal hebt betaald, ontvang je van ons een e-mail met daarin een bevestiging. Daarnaast is de deal zichtbaar onder 'mijn vouchers'. Hier heb je de mogelijkheid de tickets te downloaden en uit te printen.

We accepteren betalingen met iDeal, Bancontact, MasterCard, Visa, American Express en PayPal.

Het is niet mogelijk om meerdere deals van verschillende aanbieders in 1 keer te kopen. Hiervoor verzoeken wij je om meermaals een transactie te doen. Het doen van een transactie is gratis.

Let op: je kunt wel meerdere tickets kopen van 1 deal, dit is geen probleem.

Deals in de buurt van TEC Entertainment