5-rittenkaart voor Festival Circolo

€ 85 € 49
Uitverkocht!

5-rittenkaart voor Festival Circolo

Bezoek tijdens de herfstvakantie, 22 t/m 31 oktober, Festival Circolo in het Tilburgse Leijpark. Geniet van circus van nú met internationale voorstellingen vol spektakel, acrobatiek en humor.

Je bespaart € 36
Korting 42%
Tickets direct beschikbaar

Tickets direct beschikbaar

Tickets scanbaar vanaf je smartphone

Tickets scanbaar vanaf je smartphone

Wat te verwachten

 • 5-rittenkaart voor Festival Circolo (t.w.v. €85)
 • Bezoek met de 5-rittenkaart 5 voorstellingen naar keuze. Je mag zelf bepalen welke voorstellingen op welke dag je bezoekt
 • Het grootste circusfestival van Nederland!
 • Een unieke mengelmoes van (inter)nationale topvoorstellingen en prikkelende experimenten op het gebied van acrobatiek, theater, dans, muziek en performance art
 • Een fantastisch avontuur in de groene oase van het Leijpark
 • Perfect uitje tijdens de herfstvakantie

Voorwaarden

 • De voucher is geldig t/m 31 oktober 
 • Je dient na aankoop de voucher te verzilveren. Meer informatie vind je op de voucher
 • De voucher is je entreebewijs. Toon deze vanaf je smartphone of neem hem geprint mee
 • De 5-rittenkaart is persoonsgebonden en niet overdraagbaar 
 • Het terrein gaat om 13:00 uur open en sluit om 00:00 uur

Locatie

Locatie
Professor van Buchemlaan 4,
5022 KB Tilburg
Routebeschrijving

Meer informatie

Behoefte aan wat spektakel in je leven? Bezoek Festival Circolo, het grootste circusfestival van Nederland! Tijdens de herfstvakantie, vrijdag 22 oktober t/m 31 oktober, strijkt het festival jaarlijks neer in het Tilburgse Leijpark voor een tiendaags spektakel. Tijdens deze dagen vind je hier een unieke mengelmoes van (inter)nationale topvoorstellingen en prikkelende experimenten op het gebied van acrobatiek, theater, dans, muziek en performance art. Festival Circolo verrast, verbaast en verwondert.

Bekijk hier het gehele programma. 

5-rittenkaart

Met de 5-rittenkaart bezoek je vijf voorstellingen naar keuze. Je mag zelf bepalen welke voorstellingen op welke dag je bezoekt. Dit combiticket is persoonsgebonden en niet overdraagbaar. Per e-mailadres kun je één 5-rittenkaart bestellen.  

Leeftijdsadvies 

Anders dan het klassieke circus is niet elke voorstelling op Circolo geschikt voor iedereen. Bij elke voorstelling staat een leeftijdsaanduiding. Let daar dus goed op. De meeste voorstellingen duren een (klein) uur. Er wordt geadviseerd geen kinderen van jonger dan 4 jaar mee te nemen naar de voorstellingen op Festival Circolo.

Bereikbaarheid

Parkeren voor bezoekers kost €4,00 voor een hele dag op hun eigen Festival Circolo parkeerplek. Dit bedrag kun je ter plekke afrekenen bij een van de medewerkers op de parkeerplek. Het adres waarop je kunt navigeren is Professor van Buchemlaan 4. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route en de actuele vertrek- en reistijden.

Kijk voor meer informatie op de website van Festival Circolo. 

Video

Veelgestelde vragen

Na betaling vind je de vouchers terug onder 'mijn vouchers' in je profiel.

Ja, nadat je de deal hebt betaald, ontvang je van ons een e-mail met daarin een bevestiging. Daarnaast is de deal zichtbaar onder 'mijn vouchers'. Hier heb je de mogelijkheid de tickets te downloaden en uit te printen.

We accepteren betalingen met iDeal, Bancontact, MasterCard, Visa, American Express en PayPal.

Het is niet mogelijk om meerdere deals van verschillende aanbieders in 1 keer te kopen. Hiervoor verzoeken wij je om meermaals een transactie te doen. Het doen van een transactie is gratis.

Let op: je kunt wel meerdere tickets kopen van 1 deal, dit is geen probleem.