www.tripper.nl

Entreeticket Belgian Beer World

€ 17 € 13,60

Entreeticket Belgian Beer World

Bierliefhebbers opgelet! Bezoek het grootste interactief bierbeleveningscentrum: Belgian Beer World in Brussel. Een plek gewijd aan bier, waar elke ervaring een verhaal, verrassing en plezier is.

Verkocht 10+
Korting 20%
Je bespaart € 3,40
Tickets direct beschikbaar

Tickets direct beschikbaar

Tickets scanbaar vanaf je smartphone

Tickets scanbaar vanaf je smartphone

Wat te verwachten

  • Entreeticket Belgian Beer World, vanaf 15 jaar (t.w.v. €17)
  • Gratis toegang voor kinderen t/m 3 jaar
  • Het grootste interactief bierbeleveningscentrum 
  • Ontdek inspirerende verhalen, geheimen van de brouwer, interactieve elementen en unieke smaakervaringen 
  • Gevestigd in het Brusselse beursgebouw, centraal gelegen in het historische hart van Brussel

Voorwaarden

  • De voucher is na aankoop 3 maanden geldig
  • Reserveren is verplicht. Je dient online te reserveren via de website van Belgian Beer World. Meer informatie vind je op de voucher
  • De voucher is je entreebewijs. Toon deze vanaf je smartphone of neem hem geprint mee
  • Bekijk hier de actuele openingstijden 

Locatie

Locatie
Belgian Beer World
Anspachlaan 80
1000 Brussel
Routebeschrijving

Meer informatie

Inspirerende verhalen, geheimen van de brouwer, interactieve elementen, unieke smaakervaringen... Belgian Beer World brengt niet alleen ons cultureel erfgoed tot leven, maar vormt ook een plek waar ontdekken, verrast worden en zich amuseren centraal staan. Deze internationale vitrine voor Belgisch bier is gevestigd in het prestigieuze Brusselse beursgebouw, dat ooit een financiële tempel was. 

Belgian Beer World biedt je een een onvoorspelbare ontdekkingsreis in een leerrijke, hedendaagse interactieve omgeving die al jouw zintuigen prikkelt. Wat kan je verwachten? Het grote verhaal van Belgisch bier, aangevuld met heel wat vermakelijke anekdotes. Je maakt kennis met de magie van het brouwen en je kan natuurlijk ook je favoriete bier ontdekken. Die favoriet kan je vervolgens ook degusteren in de Skybar op het indrukwekkende dakterras. In de Belgian Beer World Shop vind je verder ook een mooie selectie aan bieren en leuke souvenirs. Cheers! 

Zone 1: Proef de Belgitude 

België, bierland bij uitstek? Zonder twijfel. België herbergt meer biermerken dan eender welk land ter wereld. Evenzeer uniek: de Belgische biercultuur staat op de Unesco-lijst van cultureel immaterieel erfgoed. 

Belgisch bier vertegenwoordigt een buitengewone mengelmoes van invloeden, creativiteit en ... Belgitude. Ontdek wat het bier zo speciaal maakt tijdens een bezoek aan Belgian Beer World. Je krijgt alvast een voorsmaakje!

Zone 2: Ontdek verhalen die nooit eerder verteld werden

Al honderden jaren zijn Belgische brouwers gepassioneerd door hun vak. Zo spelen ze in op innovatie en zijn van nature nieuwsgierig. Ze zijn erin geslaagd om zich nieuwe technieken eigen te maken, nieuwe formules uit te vinden en nieuwe technologieën te benutten. Steeds met respect voor hun erfgoed, hun roots en hun Belgitude. En dat doen ze tot op vandaag. 

De geschiedenis van het Belgisch bier heeft enkele spectaculaire wendingen gekend. Kom genieten van bruisende verhalen die hun oorsprong kennen in ongewone, grappige of soms ook ontroerende feiten en anekdotes.

Zone 3: Een kijkje in het hoofd van een brouwer

Bier brouwen lijkt eenvoudig en overal ter wereld worden bieren gebrouwen van granen, hop, water en gist. Maar voor een Belgische brouwer is dat slechts het begin... Als we in het hoofd van een brouwer konden kijken, zouden we alle creativiteit, nieuwsgierigheid en passie zien die nodig is om een perfecte balans en een unieke mix van smaken te creëren. Alleen zo krijg je een Belgisch bier dat die naam waardig is. Klaar om ingewijd te worden in de geheimen van de Belgische brouwers?

Zone 4: Beleef de magie 

Wat verklaart de uitzonderlijke kwaliteit van de Belgische bieren? Het antwoord vind je hier, in de verschillende stappen in het brouwproces. Het is in de gistkuipen dat de magie zich helemaal voltrekt: België is hét land van de vier verschillende gistingswijzen. Het resultaat? Een veelheid aan exclusieve variëteiten, smaken en aroma’s voor een maximale smaakervaring!

Zone 5: Ontdek jouw smaak

Honderden aroma's, smaken, kleuren, vormen van glazen, biersoorten en merken... De wereld van het Belgisch bier is oneindig divers. Laat je onderdompelen en verrassen. Duik in de magie van het brouwen en kom je favoriete bier ontdekken. Een niet te missen interactieve ervaring die alle zintuigen prikkelt!

Zone 6: Reis naar alle uithoeken van de wereld

België is het bierland bij uitstek en bier zit ingebakken in ons dagelijkse leven, ons erfgoed en onze cultuur. Wereldwijd kijkt men vol bewondering naar die unieke cultuur en probeert men eigen bieren te brouwen naar Belgisch model. Benieuwd om te ontdekken hoe de Belgische bieren de wereld hebben geïnspireerd?

Bereikbaarheid

Kijk meer informatie op de website van Belgian Beer World

Deal opties

10+ verkocht

Entreeticket Belgian Beer World

€ 17
€13,60
Koop de deal!
€ 13,60
€ 17
Verkocht 10+
Korting 20%
Je bespaart € 3,4

Deel deze deal:

Deals in de buurt van Belgian Beer World

Vergelijkbare deals

Zoek op categorie

Download de Tripper-app!

Laat je inspireren en ontdek de leukste uitjes met de nieuwe Tripper-app.

Tripper-app