Entreeticket voor Zuiderzeelicht voor 2 personen

€ 17,00 € 12
Uitverkocht!

Entreeticket voor Zuiderzeelicht voor 2 personen

Tijdens de kerstvakantie vindt in Enkhuizen de tweede editie van Zuiderzeelicht plaats. Beleef tijdens een wandeling met licht, beeld en geluid het spannende volksverhaal 'De Motketel van Schokland'!

29% Korting
Je bespaart
€ 5
Verkocht
Verkocht
90+

Wat te verwachten

 • Entreeticket voor Zuiderzeelicht voor 2 personen (t.w.v. €17,-)
 • Het spannende volksverhaal 'De Motketel van Schokland' wordt tot leven gebracht door licht, beeld en geluid 
 • Sfeervolle donkere straten
 • Kinderen t/m 3 jaar hebben gratis toegang 
 • Zuiderzeelicht is te bezoeken van 21 december 2018 t/m 5 januari 2019
 • Een leuk uitje voor jong en oud 

Voorwaarden

 • De voucher is eenmalig voor 2 personen te gebruiken van 21 december 2018 t/m 5 januari 2019 m.u.v. 24, 25 en 31 december
 • Reserveren: Het is verplicht om voor je bezoek aan Zuiderzeelicht een tijdsslot te reserveren via de website. Kijk voor meer informatie op de voucher
 • Één voucher is voor 2 personen
 • Je officiële ticket ontvang je van het Zuiderzeemuseum 
 • Kijk voor meer informatie over o.a openingstijden op de website van het Zuiderzeemuseum
 • Vragen over de deal? Stuur een Whatsapp-bericht naar 06 15344103

Locatie

Locatie
Wierdijk 12 - 22,
1601 LA Enkhuizen
Routebeschrijving

Meer informatie

Tijdens de kerstvakantie vindt de tweede editie van het Zuiderzeelicht plaats. Tijdens deze dagen wordt het spannende volksverhaal 'De Motketel van Schokland' tot leven gebracht door licht, beeld en geluid. Wandel door de sfeervolle donkere straten en beleef het verhaal tijdens Zuiderzeelicht. De Motketel van Schokland speelt zich af op het voormalige eiland in de Zuiderzee. Het is een spannende sage over liefde, moed, mysterie en verdriet en leert ons over het goede en kwade. De route duurt ongeveer 45 minuten. Voor of na het verhaal kan je met zijn allen heerlijk genieten een heerlijke erwtensoep of een winterse stamppot. 

Bezoekersinformatie

Het Zuiderzeelicht evenement wordt gehouden bij het Zuiderzeemuseum. Het is gelegen in Enkhuizen. Het Zuiderzeemuseum is met zowel de auto als met het openbaar vervoer goed te bereiken. Als je met de auto gaat, kan je de borden naar het Zuiderzeemuseum volgen, ze leiden je naar een gratis parkeerplaats. Reis je met het openbaar vervoer? Er stopt een trein bij station Enkhuizen. Het museum is op 15 minuten loopafstand van dit station. 

Het is verplicht om vooraf het evenement via de website van het Zuiderzeemuseum een tijdsslot te reserveren voor het Zuiderzeelicht. Kijk voor meer informatie over het reserveren op je voucher. De show is van 21 december 2018 t/m 5 januari 2019 elke dag te bezoeken tussen 17:00 en 22:00 uur, m.u.v. 24, 25 en 31 december. De voucher is geschikt voor 2 personen.

Voor meer informatie over het evenement en de openingstijden verwijzen wij je graag naar de website van het Zuiderzeemuseum. 

Foto's

Reviews

Peter - januari 2018

Het was heel bijzonder. Na het evenement heerlijk gegeten.

Gerda - december 2017

Dit evenement past goed bij Enkhuizen en ik zou er graag nog een keer heen gaan als het weer plaatsvindt

Veelgestelde vragen

Na betaling vind je de vouchers terug onder 'mijn vouchers' in je profiel.

Ja, nadat je de deal hebt betaald, ontvang je van ons een e-mail met daarin een bevestiging. Daarnaast is de deal zichtbaar onder 'mijn vouchers'. Hier heb je de mogelijkheid de tickets te downloaden en uit te printen.

We accepteren betalingen met iDeal, Bancontact, MasterCard, Visa, American Express en PayPal.

Het is niet mogelijk om meerdere deals van verschillende aanbieders in 1 keer te kopen. Hiervoor verzoeken wij je om meermaals een transactie te doen. Het doen van een transactie is gratis.

Let op: je kunt wel meerdere tickets kopen van 1 deal, dit is geen probleem.