www.tripper.nl

Entreeticket Italië Evenement Smaak & Stijl bij Kasteel de Haar

€ 20 € 12,50
Uitverkocht!

Entreeticket Italië Evenement Smaak & Stijl bij Kasteel de Haar

Ben jij een echte Italië liefhebber? Kom dan naar het Italië evenement op 2, 3 of 4 juni 2023. De tuinen van Kasteel de Haar in Utrecht staan dat weekend geheel in het teken van Italië!

Koop de deal!
Je bespaart € 7,50
Verkocht 220+
Korting 38%
Tickets direct beschikbaar

Tickets direct beschikbaar

Tickets scanbaar vanaf je smartphone

Tickets scanbaar vanaf je smartphone

Wat te verwachten

 • Entreeticket Italië Evenement Smaak & Stijl (t.w.v. €20)
 • Gratis toegang voor kinderen t/m 12 jaar
 • Het grootste Italiaanse feest van Nederland wordt dit jaar nóg feestelijker dankzij hun 20e jubileum! 
 • Er valt dit jaar nog meer te beleven, proeven en ontdekken
 • Geniet van het prachtige uitzicht én proeverij in het reuzenrad Panoramica Gustosa
 • Behalve lekkers biedt het driedaags festijn ook veel moois in de stands; auto’s, mode, lifestyle, curiosa, kunst, cultuur en reisinspiratie
 • In de prachtige tuinen van Kasteel de Haar, uitgeroepen tot meest luxueuze kasteel van Nederland

Voorwaarden

 • De voucher is geldig op de door jou gekozen dag 
 • De voucher is je entreebewijs. Toon deze vanaf je smartphone of neem hem geprint mee
 • Let op! Je dient, op de door jou gekozen dag, vóór 12:00 uur op het evenement aanwezig te zijn
 • Honden zijn toegestaan, indien aangelijnd 
 • Geopend van 10:00 tot 18:00 uur 

Locatie

Locatie
Kasteel de Haar
Kasteellaan 1
3455 RR Haarzuilens
Routebeschrijving

Meer informatie

Het Italië Evenement viert deze zomer het 20-jarig bestaan. Het wordt gevierd op 2, 3 en 4 juni 2023 in de tuinen van Kasteel de Haar met de heerlijkste streetfood-parade, een Italian Wine Night en een onvergetelijk hoogtepunt: Panoramica Gustosa. Dit magnifieke reuzenrad kriebelt alle zintuigen. En uiteraard is er volop keuken- en vakantie-inspiratie plus een gevarieerd artiestenprogramma. 

Italian streetfood

De keukens van Italië hebben nagenoeg de hele wereld veroverd. Je mag je dan ook verheugen op een breed smakenpalet tijdens het Italië Evenement. Kom proeven bij de stands, schuif aan op de terrassen of laat je verleiden door de koks in de diverse foodtrucks. Zij vormen de lekkerste strada bij het grote kasteel met hun Italian streetfood. Dat wordt met recht een trektocht van jewelste.

Ik vertrek

Er is geen land ter wereld dat zo tot de verbeelding spreekt als Italië. Geen vakantie is dan ook lang genoeg. Het is voor enkele duizenden Nederlanders reden geweest om de stap te wagen: zij vertrokken naar het beloofde land en bleven. In de kapel van Kasteel de Haar delen zij deze dagen hun avonturen en ervaringen; in Umbrië, Rome en Apulië. En wie weet, zeg jij ook: Ik vertrek!

Wine Esperienza

Met Segafredo en Birra Moretti hebben ze twee ultieme dorstlessers in huis. Zij weten van koffie en bier! Maar Italië zet ook frisdranken, likeuren en cocktails op de kaart. Wijn krijgt een hoofdletter, want dit is de toverdrank van Bella Italia. Dat vieren ze met een luxueuze experience tijdens het evenement en een feestelijke Italian Wine Night op zaterdagavond. Salute! 

Panoramica Gustosa

20 jaar Italië Evenement moet gevierd worden met een hoogtepunt. Panoramica Gustosa laat je deze dagen daarom zweven boven het park. Dit prachtige reuzenrad biedt niet alleen een magnifiek uitzicht op het kasteel en de tuinen, het leent zich ook voor een proeverij. Stap aan boord, ga mee naar boven en geniet van jouw prosecco of heerlijke delicatessen.

Beleef

Het mooiste en grootste kasteel van Nederland is altijd het decor geweest voor het Italiaanste feest van Nederland. Zij móeten beleefd worden. Ervaar De Haar en geniet van het beste van Italië. Behalve lekkers biedt het driedaags festijn ook nu veel moois in de stands; auto’s, mode, lifestyle, curiosa, kunst, cultuur en reisinspiratie. Bovendien is er volop entertainment voor jong en oud.

Bereikbaarheid

Er is mogelijkheid om betaald te parkeren op het terrein (€11), je volgt dan de speciale routeborden naar 'De Haar'. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden.

Kijk voor meer informatie op de website van het Italië evenement.

€ 12,50
€ 20
Verkocht 220+
Korting 38%
Je bespaart € 7,50

Video

Veelgestelde vragen

Na betaling vind je de vouchers terug onder 'mijn vouchers' in jouw profiel.

Ja, nadat je de deal hebt betaald, ontvang je van ons een e-mail met daarin een bevestiging. Daarnaast is de deal zichtbaar onder 'mijn vouchers'. Hier heb je de mogelijkheid de tickets te downloaden en uit te printen.

We accepteren betalingen met iDeal, Bancontact, MasterCard, Visa, American Express en PayPal.

Het is niet mogelijk om meedere deals van verschillende aanbieders in 1 keer te kopen. Hiervoor verzoeken wij je om meermaals een transactie te doen. Het doen van een transactie is gratis.

Let op: je kunt wel meerdere tickets kopen van 1 deal, dit is geen probleem.

Deals in de buurt van Dalmonte Events B.V..

Vergelijkbare deals