Bezoek de grootste Modelbouwshow van de Benelux, inclusief grote LEGO hal!

€ 11,00 € 7,15
Uitverkocht!

Bezoek de grootste Modelbouwshow van de Benelux, inclusief grote LEGO hal!

Bezoek op 23 of 24 februari 2019 de Zeelandhallen in Goes en geniet van twee geweldige evenementen: de 27e editie van Modelbouwshow.nl, inclusief grote LEGO hal.

35% Korting
Je bespaart
€ 3,85
Verkocht
Verkocht
40+
Tickets scanbaar vanaf je smartphone

Tickets scanbaar vanaf je smartphone

Wat te verwachten

 • Dealoptie 1: Volwassen entreeticket Modelbouwshow.nl, inclusief LEGO Hal in Zeelandhallen Goes (t.w.v. €11) 
 • Dealoptie 2: Familieticket (2x volwassenen + 2x kind t/m 12 jaar) Modelbouwshow.nl, inclusief LEGO Hal in Zeelandhallen Goes (t.w.v. €32)
 • Met één ticket heb je toegang tot twee geweldige evenementen! 
 • Groot aanbod van modelbouw: radiografische en bestuurbare trucks, Meccano, bassin met modelboten
 • Nieuwe, tweedehands en losse LEGO onderdelen te koop
 • Bioscoop met Lego films
 • Pendelbussen vanaf station Goes
 • Terrassen voor een hapje en een drankje

Voorwaarden

 • De voucher is geldig op 23 februari of 24 februari 2019
 • Reserveren: het is niet noodzakelijk om te reserveren 
 • De voucher is je entreebewijs, print deze uit of laat de voucher scannen vanaf je smartphone 
 • Openingstijden: 10:00 - 18:00 uur 
 • Kijk voor meer informatie op de website van Modelbouwshow.nl

Locatie

Locatie
Da Vinciplein 1,
4462 GK Goes
Routebeschrijving

Meer informatie

Modelbouwshow.nl

Kom jij ook genieten van de 27e editie van Modelbouwshow.nl in Zeelandhallen Goes? Hier vindt op 23 en 24 februari 2019 de grootste Modelbouwshow van de Benelux plaats. Alle drie de hallen worden geweid aan “Bouw je wereld”. Een festijn voor jong en oud om grote bouwwerken van stenen te bekijken, maar ook om deel te nemen aan een heuse wedstrijd met de bekende bouwsteentjes. Het thema voor dit jaar is “Vrachtwagens”. 

Thema "Vrachtwagens" 

Het bekende aanbod van alle vormen van modelbouw zijn aanwezig, zoals: radiografisch bestuurbare trucks, auto’s en racewagens, een bassin met modelboten, vliegtuigen, modelspoorbanen, meccano, modelstoom en militaire voertuigen. Gezien het thema zullen er honderden vrachtwagen modellen te zien zijn en zijn er modelspoorbanen met een afmeting van 2 m² tot maar liefst 200 m².

Van minitrein tot miniboot, van lijm tot precisiegereedschappen: alles is op Modelbouwshow.nl aanwezig. In 2019 is Modelbouwshow.nl verdeeld over maar liefst alle 3 hallen met een totaal oppervlakte van zeker 14.000 m².  

Festijn met Bouwstenen

De Nederlandse LEGO club Vereniging De Bouwsteen houdt voor de twaalfde keer in de Zeelandhallen te Goes een “Festijn met Bouwsteentjes”. Op dit evenement kunnen bouwers, verzamelaars en liefhebbers van LEGO hun hart ophalen. Het festijn is onderdeel van de bekende Modelbouwbeurs. Met één kaartje heb je dus toegang tot deze twee geweldige evenementen!

Er worden diverse activiteiten voor de kinderen georganiseerd. Er is een gigantische LEGO bouwhoek, zijn er bouwwedstrijden en een speurtocht met mooie prijzen Er komt een bioscoop waar LEGO-films te worden vertoond. Voor, tijdens en na uw bezoek kunt u terecht op de diverse horeca terrassen voor een hapje en een drankje. 

Veelgestelde vragen

Na betaling vind je de vouchers terug onder 'mijn vouchers' in je profiel.

Ja, nadat je de deal hebt betaald, ontvang je van ons een e-mail met daarin een bevestiging. Daarnaast is de deal zichtbaar onder 'mijn vouchers'. Hier heb je de mogelijkheid de tickets te downloaden en uit te printen.

We accepteren betalingen met iDeal, Bancontact, MasterCard, Visa, American Express en PayPal.

Het is niet mogelijk om meerdere deals van verschillende aanbieders in 1 keer te kopen. Hiervoor verzoeken wij je om meermaals een transactie te doen. Het doen van een transactie is gratis.

Let op: je kunt wel meerdere tickets kopen van 1 deal, dit is geen probleem.