www.tripper.nl

Uit met Jonker

Helaas, er zijn geen deals gevonden.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

Uit met Jonker

Uit met Jonker wilt iedereen een onvergetelijke dag uit met de bus bezorgen. Ze hebben een ruim aanbod aan dagtochten en busreizen in Nederland én in het buitenland! Ga je voor 1 of meerdere dagen? Uit met Jonker biedt het allemaal aan. Je word vervoert in een luxe touringcar gereden door ervaren chauffeurs die in het bezit zijn van alle benodigde certificaten. Zo ga je met een veilig en vertrouwd gevoel op pad. Vroeg in de ochtend kun je opstappen op 1 van de vele opstaplocaties. Geniet de hele middag van de mooie stad naar keuze en aan het eind van de middag staat de luxe touringcar weer voor je klaar om je veilig naar huis te brengen. Er is genoeg ruimte om eventuele aankopen mee te nemen. 

Locaties

Uit met Jonker heeft een breed aanbod aan uitjes. Je kunt allerlei prachtige steden bezoeken. Ga naar Parijs, Antwerpen, Brugge, Maastricht, Brussel, Winterberg, Aken, Düsseldorf, Oberhausen, Munster of Deventer. Je kunt ook kiezen voor leuke uitjes naar het Keukenhof of het Amsterdam Light Festival. 

Aan het eind van het jaar zijn de kerstmarkten heel populair. Vooral in Duitsland! Neem 's ochtends vroeg de bus en wordt zorgeloos naar je plek van bestemming gereden. Hoe leuk is het om uit te stappen midden in een grote stad in Duitsland omringt door prachtige lichtjes en heel veel kerstkraampjes? Dit is het ideale dagje uit voor iedereen! Met opstaplocaties door heel Nederland is het voor iedereen makkelijk om een dagje uit te boeken via Uit met Jonker.
 

Kijk voor meer informatie over alle actuele uitjes op de website van Uit met Jonker.

Openingstijden

Maandag
-
Dinsdag
-
Woensdag
-
Donderdag
-
Vrijdag
-
Zaterdag
-
Zondag
-