www.tripper.nl

Restaurant Torino

Restaurant Torino

Bij Restaurant Torino staan kwaliteit en gastvrijheid centraal. In een gemoedelijke en ongedwongen sfeer kun je genieten van al het moois dat Italië te bieden heeft. Er wordt gefocust op verse producten en kruiden, pure smaken en kleurrijke creaties. 
 

Menu

Restaurant Torino heeft een mooie kaart samengesteld om iedereen de fijne smaken van Italië te laten proeven. Je kunt natuurlijk kiezen van de kaart je wilt. Er is ook een mogelijkheid om te kiezen voor 'De Italiaanse Tafel'. Dit bestaat uit een 3 of 4-gangen diner. De Italiaanse Tafel bestaat uit authentieke, mediterrane en eigentijdse hoogstandjes met een moderne afwerking. Het is een beleving die nooit verveelt en het is een manier om met vrienden en familie te genieten van al het goede wat Restaurant Torino te bieden heeft. 

Je hebt de keuze uit heerlijke vis, mooie stukken vlees, risotto en natuurlijk echte Italiaanse pasta. Met een ruime keus aan nagerechten maak je de avond helemaal compleet. 

Voor de echte fijnproever is er natuurlijk de mogelijkheid om de Italiaanse Tafel te combineren met een bijpassend wijn arrangement. 

Op maandag en dinsdag is Restaurant Torino gesloten. Je bent welkom van woensdag t/m zondag van 17:00 tot 00:00. De keuken is geopend tot 21:30. Kijk voor meer informatie en het volledige menu op de website van Restaurant Torino.

Adres en routebeschrijving

Locatie
Restaurant Torino
Frans van Beststraat 11
5554 EA Valkenswaard
Routebeschrijving

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
17:00 - 00:00
Donderdag
17:00 - 00:00
Vrijdag
17:00 - 00:00
Zaterdag
17:00 - 00:00
Zondag
17:00 - 00:00

Zoek op categorie

Download de Tripper-app!

Laat je inspireren en ontdek de leukste uitjes met de nieuwe Tripper-app.

Tripper-app