www.tripper.nl

Mitra De Nieuwe Bourgondiër

De naam 'De Nieuwe Bourgondiër', wat houdt dat in? Het gaat om mensen die houden van gezelligheid, lekker eten en natuurlijk lekker drinken. Dit alles wel op een bewuste manier.

Het pand van Mitra de Nieuwe Bourgondiër is omgetoverd tot een modern drankparadijs. Het gaat om de beleving. Er zijn beleefplekken gecreëerd in het pand om de drankwereld echt te kunnen beleven.
 

Proeflokaal

In het sfeervolle proeflokaal kun je met minimaal 2 tot een groep van maximaal 20 personen genieten van een heerlijke proeverij. Denk hierbij aan bier, wijn en andere dranken zoals whisky en rum. Een proeverij duurt 1,5 tot 2 uur. Er zitten kleine versnaperingen bij inbegrepen. Er is ook een mogelijkheid om een lekkere borrelplank erbij te bestellen.

Workshops

Leer van een echte mixologist alles over coctails. Alles is aanwezig om een super leuke workshop te hebben. Door de aanwezigheid van alle dranken, spullen en tools kun je oneindig veel dingen realiseren.
De workshop is gezellig maar ook enorm leerzaam. Ook bij de workshops is het mogelijk om een borrelplank te bestellen. Naast de coctail workshops kun je ook een GIN-TONIC workshop volgen.

Mitra de nieuwe Bourgondiër verzorg ook proeverijen op locatie vanaf 4 personen. Zij verzorgen alle spullen zodat je een leuke en interactieve proeverij hebt op een eigen gekozen locatie.

Adres en routebeschrijving

Locatie
Veerpromenade 21
3351 HM Papendrecht
Routebeschrijving

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 21:00
Zaterdag
09:00 - 18:00
Zondag
13:00 - 17:00 (1e en 3e)

Zoek op categorie

Download de Tripper-app!

Laat je inspireren en ontdek de leukste uitjes met de nieuwe Tripper-app.

Tripper-app