www.tripper.nl

Hotel Merici Sittard

Helaas, er zijn geen deals gevonden.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

Hotel Merici Sittard

Merici, de naam van dit prachtige viersterren kloosterhotel met internationaal karakter blijkt net zo exclusief als haar omgeving. En wat is er nu specialer dan verblijven in wat eens het Ursulinenpensionaat was? Stel je het eens voor.

Koninklijk slapen

Ervaar de serene sfeerelementen van zoveel jaren geleden opnieuw. Koninklijk slapen in een chique, monumentaal gebouw en genieten van een flamboyante omgeving. Breid je verblijf uit met een heerlijke 3-gangen bij Merici Hotel Sittard. Breid je verblijf uit met een 3-gangen menu. Dit menu verschilt per dag. 

Bistrot Volte

Bij Bistrot Volte geniet je van een ontspannen lunch of ’s avonds dineren in een intieme sfeer. Deze intimiteit heeft het restaurant te danken aan de gewelven en de locatie midden in de Ursulinentuin. Deze prachtige tuin is één van de geheime tuinen van Sittard en de rust die zich hier waant, ligt als een deken over het aangrenzende terras van Bistrot Volte. Een verborgen parel bij uitstek en een plek waar jong en oud culinair mogen genieten in eigentijdse en authentieke sfeer. 

Kijk voor meer informatie en de actuele openingstijden op de website van Hotel Merici Sittard.