www.tripper.nl

FloatSpa

Floaten is het gewichtloos en zonder prikkels drijven op zout water in een speciaal daarvoor ontwikkelde floatroom. Floaten is een bewezen ontspanningsmethode die zeer efficiënt en doeltreffend is: één uur floaten staat gelijk aan vijf uur slapen!

Wie ooit in de Dode Zee heeft gezwommen, heeft floaten eigenlijk al ervaren. Het komt er in het kort op neer dat je drijft op ruim 30 cm zout water in een speciaal daarvoor ontwikkelde floatroom. Tijdens het floaten worden de prikkels zwaartekracht, geluid en licht uitgesloten. Officieel wordt dit Floatation REST (Restricted Environmental Stimulation Technique) genoemd. Het water in de floatroom en de omgeving worden verwarmd op 35,5°C zodat je lichaam geen temperatuurverschil voelt tussen het water en de lucht er buiten. Hierdoor ‘denken’ je hersenen dat je lichaam ‘zweeft’. Elke spier in je lichaam kan zich zo totaal ontspannen. 

Bij FloatSpa float je in een floatroom. De FloatSpa floatroom is een ruime (2,43m lang, 1,44m breed en 2,10m hoog) zeer goed geventileerde eigen floatbad welke is geplaatst in je eigen prive float kamer met daarin je douche. Dit type floatroom vind je heel weinig in Nederland.

Een ontspannende hydromassage
Een hydromassage is een massage met waterstralen waarbij je zelf droog blijft in de SpaCapsule. Deze massage ontspant je spieren, kalmeert je zenuwstelsel en stimuleert je bloedsomloop. Een goede doorbloeding is nodig om ervoor te zorgen dat schadelijke stoffen die gedurende de dag in je lichaam worden opgebouwd beter kunnen worden afgevoerd. Naast dat je lichaam hierdoor beter zal functioneren, zul je ook meer energie hebben en minder vermoeid zijn. 

Kijk voor meer informatie en de actuele openingstijden op de website van FloatSpa.

Adres en routebeschrijving

Locatie
Hatostraat 26
1043 DD Amsterdam
Routebeschrijving
Locatie
Volendamlaan 1162
2547 CZ Den Haag
Routebeschrijving

Openingstijden

Maandag
09:30 - 23:00
Dinsdag
09:30 - 23:00
Woensdag
09:30 - 23:00
Donderdag
09:30 - 23:00
Vrijdag
09:30 - 23:00
Zaterdag
09:30 - 20:00
Zondag
09:30 - 20:00

Zoek op categorie

Download de Tripper-app!

Laat je inspireren en ontdek de leukste uitjes met de nieuwe Tripper-app.

Tripper-app