www.tripper.nl

Fit & Fun Plaza

Fit & Fun Plaza

Fit & Fun Plaza in Friesland is dé perfecte bestemming om samen te genieten van diverse activiteiten. In Wolvega biedt dit centrum een scala aan mogelijkheden voor jong en oud. Waag je aan een opwindend spel lasergamen in een indrukwekkende arena geïnspireerd door Star Wars. In de racesimulator race je in een stoere Formule 1-auto. Hiernaast kun je ook deelnemen aan andere activiteiten, zoals een indoor speeltuin en een sportschool.

Horeca

Bij Fit & Fun Plaza kun je tijdens je dagje uit terecht voor heerlijke versnaperingen. Kies uit het uitgebreide menu bijvoorbeeld een verrukkelijke tosti of een portie lekkere friet. Als je met een grotere groep komt, zijn er verschillende buffetten beschikbaar. Daarmee eet je salades, aardappeltjes, rijstgerechten of andere smakelijke gerechten.

Groepsactiviteiten

Met het uitgebreide aanbod aan activiteiten bij Fit & Fun Plaza is er voor iedereen van de groep iets leuks te beleven. Zo geniet je tijdens een kinderfeestje niet alleen van plezierige activiteiten. Kinderen kunnen dan ook smullen van limonade, chips en andere lekkernijen. Ook voor een vrijgezellenfeestje of bedrijfsuitje kun je bij Fit & Fun Plaza terecht!

Kijk voor meer informatie en de actuele openingstijden op de website van Fit & Fun Plaza.

Adres en routebeschrijving

Locatie
Fit & Fun Plaza
Grindweg 124
8471 EM Wolvega
Routebeschrijving
Locatie
Monkey Town Wolvega
Grindweg 124
8471 EM Wolvega
Routebeschrijving

Zoek op categorie

Download de Tripper-app!

Laat je inspireren en ontdek de leukste uitjes met de nieuwe Tripper-app.

Tripper-app