www.tripper.nl

De Zwarte Zwaan

Bij restaurant De Zwarte Zwaan is het goed toeven voor iedereen met zeebenen. Dat is tafelen in stijl met spectaculair uitzicht op de Maas. Gastvrijheid staat bij het restaurant centraal. Hier kan worden gezongen, gelachen, gedanst en geproost. Voor de biefstuk en spareribs kom je terug en de geroosterde pompoen met geitenkaas maakt zelfs echte vleeseters aan het twijfelen! De gerechten verrassen en smaken naar meer!   

Vier jouw verjaardag

Restaurant De Zwarte Zwaan is de ultieme locatie voor groepen. Of je nu aanschuift voor een kopje koffie, lunch, borrel of diner. Door de bijzondere inrichting maar ook door de ongedwongen sfeer. Ook voor jouw familiefeest, verjaardag of vergadering maakt De Zwarte Zwaan graag een tafel vrij.

Ontwijk de lasers

Neem het tegen elkaar op tijdens het lasergamen. Vorm een team of neem het individueel tegen elkaar op. In de ruimte van 300 m2 baan je een weg door een onderzeeër. Van te voren wordt je klaargestoomd op je onderwater beleving met speciale effecten. Wie weet de lasers te ontduiken? En wie gaat er met het winnende team naar huis? 

Kijk voor meer informatie en de actuele openingstijden op de website van De Zwarte Zwaan.

Adres en routebeschrijving

Locatie
Parkhaven 9
3016 GM Rotterdam
Routebeschrijving

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
16:00 - 22:00
Donderdag
16:00 - 22:00
Vrijdag
16:00 - 22:00
Zaterdag
11:00 - 22:00
Zondag
11:00 - 22:00

Zoek op categorie

Download de Tripper-app!

Laat je inspireren en ontdek de leukste uitjes met de nieuwe Tripper-app.

Tripper-app