www.tripper.nl

Bowling Schin op Geul

Bowling Schin op Geul

Op zoek naar een plek met diverse activiteiten voor het hele gezin? Dan ben je bij Bowling Schin op Geul bij het juiste adres. Dit Bowlingcentrum biedt niet alleen een gezellig potje bowlen aan, maar ook wandelarrangementen en veel meer! 

Ontdek de natuur

Het Zuid-Limburgse landschap nodigt uit tot het maken van mooie wandeltochten. Party & Bowlingcentrum Schin op Geul heeft 21 wandelingen samengesteld. Party & Bowling Centrum Schin op Geul is direct gelegen aan een prachtig natuurgebied in het prachtige Heuvelland. Deze mooie omgeving biedt dan ook de perfecte locatie voor ontspanning en een heerlijke wandeling door het Geuldal en Gerendal. Je loopt over onder andere veldwegen, graspaden, langs de Geul, bospaden en verharde wegen.

Klauteren en spelen

De unieke Indoor Speeltuin Max en de Rakkers is een paradijs voor kinderen t/m 12 jaar. De speeltuin is gevestigd in Party & Bowling Centrum Schin op Geul. Er is een groot klautertoestel met meerdere glijbanen en loopbruggen. De kinderen kunnen hier heerlijk klimmen, plezier maken en spelen! 

De Indoor Speeltuin Max en de rakkers is maar liefst 800m2 groot en ook ideaal voor verjaardagen, kinderfeestjes en schooluitjes. Voor de kleintjes is er ook een rustige aparte achterhoek waar ze lekker kunnen spelen, kruipen en op de zachte blokken/figuren kunnen klimmen. Ook aan de ouders is gedacht! Er zijn heerlijke zitplaatsen waar je kunt genieten van een kopje koffie of thee. 

Na een dag met bezigheden kan je heerlijk genieten van de all you can eat steengrill in het restaurant. 

Kijk voor meer informatie en de actuele openingstijden op de website van Bowling Schin op Geul. 

Adres en routebeschrijving

Locatie
Walem 7
6342 PA Walem
Routebeschrijving

Zoek op categorie

Download de Tripper-app!

Laat je inspireren en ontdek de leukste uitjes met de nieuwe Tripper-app.

Tripper-app