www.tripper.nl

Berkenhof Tropical Zoo

Berkenhof Tropical Zoo

Bezoek Berkenhof Tropical Zoo: de leukste attractie van Zeeland. In de Kwadendamse mini jungle van Berkenhof Tropical Zoo valt er een hoop te beleven! Een groene leguaan ritselt door de groene boomkruinen, dwergkaaimannen beloeren je vanachter de struiken en een vogelspin kan hier zo maar op je hand belanden… Of wat dacht je van een slang om je nek? Is dit allemaal een beetje te griezelig? Uiteraard zijn de dieren ook gewoon van een afstandje te bewonderen. Van kleurige kameleons tot wandelende takken. Van blauwgele ara's tot gifkikkers in de meest spectaculaire kleuren. De dierenvrienden van Berkenhof Tropical Zoo zijn met recht een bont gezelschap te noemen.

De Natuurklas

In Berkenhof Natuurklas kun je je ontpoppen tot een echte natuurkenner. Een aantal keer per dag geven de dierenverzorgers hier uitleg over een dier, zoals een slang, spin of hagedis. Met een beetje geluk mag je hem zelfs vasthouden. Of ga ondergronds in de Fossielenmijn en ontdek mammoeten, sabeltandtijgers en dino's. 

Dino Expo

Na de spannende tocht door de Fossielenmijn kom je ineens tussen reusachtige dino's terecht. Van Stegosaurus tot de gigantische Tyrannosaurus rex. Voor de kinderen is er een spannende Oertijd speurtocht uitgezet.

Kids jungle, Buitenspeelbos en de Spettertuin 

De kids kunnen heerlijk ravotten in de indoor Kids jungle en het Buitenspeelbos. Twee prachtige natuurspeelomgevingen waar kinderen kunnen klimmen, klauteren, spetteren, kliederen met zand en nog veel meer jungleplezier. Met mooi weer kunnen ze heerlijk met water spelen in de splinternieuwe Spettertuin. Lekker verkoelend op warme dagen. Rondom de Spettertuin is een fijn grasveld om op te liggen, picknickbankjes en een schaduwrijke safaritent. 

Berkenhof Tropical Zoo is al jaren op rij gekroond tot de allerleukste ANWB dagattractie van Zeeland.

Kijk voor meer informatie en de actuele openingstijden op de website van Berkenhof Tropical Zoo. 

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:00 - 17:00 uur
Woensdag
10:00 - 17:00 uur
Donderdag
10:00 - 17:00 uur
Vrijdag
10:00 - 17:00 uur
Zaterdag
10:00 - 17:00 uur
Zondag
10:00 - 17:00 uur