www.tripper.nl

Arkmuseum en Bataviastad

Arkmuseum en Bataviastad

Arkmuseum

Ontdek het allereerste drijvende Bijbelse themapark van Europa! De indrukwekkende Ark van Noach strekt zich uit over 70 meter in lengte, rijst 13 meter hoog op, beslaat een breedte van 10 meter en telt maar liefst 4 verdiepingen. Deze ark voert je mee op een boeiende reis door de verhalen van Adam & Eva, Kaïn & Abel, Noach, Abraham, Mozes en Samson, helemaal tot aan het Nieuwe Testament. 

Het Ark Museum is niet alleen een aanrader voor bezoekers met interesse in de Bijbel of geschiedenis, maar ook voor hen die op zoek zijn naar een buitengewone ervaring.

Bataviastad

Combineer deze ervaring met een dagje shoppen in Bataviastad. In 2001 opende het eerste fashion outlet center van Nederland zijn deuren, gelegen in de Flevopolder aan het Markermeer in Lelystad, dichtbij de Oostvaardersplassen en Marker Wadden.

Batavia Stad vormt een perfecte bestemming voor een gezellig dagje uit met het hele gezin, met een mix van fashion, food en nog veel meer. Gunstig gelegen in Lelystad, midden in Nederland, is Batavia Stad Fashion Outlet gemakkelijk bereikbaar per openbaar vervoer, fiets of auto. Parkeergelegenheid is betaalbaar en er zijn laadpunten voor elektrische auto's beschikbaar. Batavia Stad is zeven dagen per week geopend. De straten in het centrum stralen sfeer uit, zijn ruim en goed onderhouden, en de pleinen zijn groen. Met 150 winkels biedt het een breed scala aan stijlvolle collecties met kortingen variërend van 30% tot 70%. Hier vind je meer dan 250 nationale en internationale merken met de nieuwste trends op het gebied van mode, maar ook bijvoorbeeld sieraden.

Adres en routebeschrijving

Locatie
Batavia Stad
Bataviaplein 60
8242 PN Lelystad
Routebeschrijving
Locatie
Arkmuseum
Bataviahaven
8242 PR Lelystad
Routebeschrijving

Zoek op categorie

Download de Tripper-app!

Laat je inspireren en ontdek de leukste uitjes met de nieuwe Tripper-app.

Tripper-app