www.tripper.nl

Aqua Mundo Center Parcs

Aqua Mundo Center Parcs

Aqua Mundo is uitgevonden door Center Parcs en nog steeds onovertroffen. Het is hét ideale zwemparadijs. Plons lekker tussen de palmbomen in een tropische temperatuur. Ga door de wildwaterbanen en ga vol gas van de glijbaan. Laat jezelf heen en weer gaan in het golfslagbad of ga met de kleintjes spetteren in het kinderbad. In sommige parken kun je zelfs echte vissen bewonderen tijdens het snorkelen. Dit alles doe je in water waar 90% minder chloor in zit vergeleken met andere zwembaden.

Nederland heeft meerdere locaties van Center Parcs en dus meerdere locaties van Aqua Mundo. De parken waar het subtropische zwembad te vinden is zijn: Het Heijderbos, De Eemhof, Port Zélande, Park Zandvoort, Het Meerdal, De Huttenheugte, De Kempervennen, Limburgse Peel en Parc Sandur.
Ieder park heeft een verschillend aanbod aan grootte en activiteiten in het zwembad. Bekijk de website van Center Parcs om te bekijken welk park wat aanbiedt. 

Je hoeft niet te verblijven in Center Parcs om gebruik te maken van Aqua Mundo. Via de website kun je losse dagtickets kopen waarmee je entree krijgt toch het zwembad. Je dient hierbij wel een parkeerticket aan te schaffen. Bij aankomst in het park parkeer je de auto, en ga je lopend richting Aqua Mundo. 

Ieder park heeft op verschillende dagen verschillende openingstijden.
Bekijk voor meer informatie en actuele openingstijden de website van Center Parcs Aqua Mundo.

Adres en routebeschrijving

Locatie
Center Parcs Het Meerdal
Laagheideweg 11
5966 PL America
Routebeschrijving
Locatie
Center Parcs Limburgse Peel
Peelheideweg 25
5966 PJ America
Routebeschrijving
Locatie
Centerparcs De Huttenheugte
Reindersdijk 55
7751SH Dalen
Routebeschrijving

Openingstijden

Maandag
11:00 - 20:00
Dinsdag
11:00 - 20:00
Woensdag
11:00 - 20:00
Donderdag
11:00 - 20:00
Vrijdag
11:00 - 20:00
Zaterdag
11:00 - 20:00
Zondag
11:00 - 20:00

Zoek op categorie

Download de Tripper-app!

Laat je inspireren en ontdek de leukste uitjes met de nieuwe Tripper-app.

Tripper-app