Touren met een e-scooter, inclusief boottocht en foto in klederdracht

€ 55,00 € 38,50

Touren met een e-scooter, inclusief boottocht en foto in klederdracht

Ontdek tijdens een 3-uur durende tour op een e-scooter de prachtige omgeving van Volendam, maak een boottocht en ga op de foto in speciale klederdracht!

30% Korting
Je bespaart
€ 16,50
Korting
Korting
30%

Wat te verwachten

  • Ticket voor een 3-uur durende e-scooter tour inclusief boottocht en een foto in klederdracht, t.w.v. €55,-
  • Ontdek de omgeving op een elektrische retro scooter met snelheden tot vijfentwintig kilometer per uur, zonder te trappen
  • Maak een mooie herinnering in Volendamse klederdracht!
  • Geniet van een heerlijke boottocht in de omgeving van Volendam

Voorwaarden

  • De voucher is geldig tot 3 maanden na aankoop
  • Reserveren: voorafgaand aan je bezoek telefonisch of per e-mail reserveren, op de voucher hierover meer informatie
  • De voucher is je entreebewijs. Toon deze vanaf je smartphone of neem de voucher uitgeprint mee

Locatie

Locatie
Haven 45,
1131 EP Volendam
Routebeschrijving

Meer informatie

e-scooter 

Huur een stoere retro e-scooter en cruise als een koning(in) door de omgeving. Rijden langs de haven, door de stad en tussen de weilanden? Alles is mogelijk! Maak je dagje weg onvergetelijk met deze eyecatcher van een scooter.

Boottocht

Een dagje Volendam is niet compleet zonder een gezellige boottocht met de Volendam-Marken Express. Ga te water, geniet van de authentieke havenstadjes en vaar in dertig minuten van Volendam naar Marken. Met een indrukwekkend uitzicht over de Gouwzee en het IJsselmeer hoor je, nippend aan je drankje, meer over de bezienswaardigheden in de omgeving.

Foto

De beste herinnering aan dit bijzondere vissersdorp is natuurlijk een foto van jezelf in Volendamse klederdracht! Of je nou alleen, met z’n tweeën, vijven of met bijvoorbeeld meer dan twintig personen op de foto wilt; het is mogelijk. Bij Fotograaf Volendam doen ze meer dan hun uiterste best om je dagje uit zo mooi mogelijk te vereeuwigen op een prachtige foto. Succes gegarandeerd! 

Bij de balie kun je aan het personeel doorgeven met hoeveel personen je op de foto wilt gaan. Hier vraagt men welke achtergrond je wenst te gebruiken. De oude Volendamse havenkom? Of toch liever de gezellige en ouderwets ingerichte woonkamer? Beide decors zijn schitterend, dus dat wordt lastig kiezen… 

Hul, bloedkoralen en zeemansbroeken 

Nadat jullie alles hebben besproken, is het de hoogste tijd dat je wordt omgetoverd tot een echte Volendammer man of Volendamse vrouw. Van baby’s tot aan senioren; er is voor iedereen passende kleding en klompen. 

De dames krijgen onder andere de bekende hul op hun hoofd en mooie rode bloedkoralen om hun hals. En weet je dat de broeken die de heren aankrijgen, afstammen van de broeken die de zeelieden in de 17e eeuw droegen? Binnen een paar minuten zijn jullie getransformeerd tot ware inheemse dorpelingen en er klaar voor om op de foto te gaan. Neem de juiste pose aan en say cheese! 

Van alleen tot aan een grote groep 

Het maakt niet uit met hoeveel personen je op de foto wilt. De woonkamer is geschikt voor de kleinere samenstellingen en het decor met de oude havenkom biedt, indien gewenst, ruimte aan grotere groepen. Blijkt deze locatie te klein te zijn? Dan gaat de fotograaf met jullie naar buiten om jullie op de échte Volendamse kade op de foto te zetten. 

Het plezier 

Wij garanderen je veel lol! Je zult versteld staan als je je vriend, zusje, vader, tante of zelfs baby aangekleed ziet in Volendams kostuum. Heb je een viervoeter die ook op de kiek moet? Ook dat is bij Fotograaf Volendam geen enkel probleem. Daarnaast is het goed om te weten dat de studio rolstoelvriendelijk is. 

Reserveer snel 

Voor reserveringen kun je ons het beste een mail sturen met daarin je wensen (het aantal personen, de datum en het tijdstip). Natuurlijk kun je ook eerst om meer informatie vragen. Je kunt ons bereiken via het volgende mailadres: info@rent-event.nl. Wij zullen zo snel mogelijk reageren.

Deal opties

Ticket voor een 3-uur durende e-scooter tour inclusief boottocht en foto in klederdracht.

€ 55,00
€ 38,50
Koop de deal!

Veelgestelde vragen

Na betaling vind je de vouchers terug onder 'mijn vouchers' in je profiel.

Ja, nadat je de deal hebt betaald, ontvang je van ons een e-mail met daarin een bevestiging. Daarnaast is de deal zichtbaar onder 'mijn vouchers'. Hier heb je de mogelijkheid de tickets te downloaden en uit te printen.

We accepteren betalingen met iDeal, Bancontact, MasterCard, Visa, American Express en PayPal.

Het is niet mogelijk om meerdere deals van verschillende aanbieders in 1 keer te kopen. Hiervoor verzoeken wij je om meermaals een transactie te doen. Het doen van een transactie is gratis.

Let op: je kunt wel meerdere tickets kopen van 1 deal, dit is geen probleem.