Duik terug in de tijd bij Oorlogsmuseum Overloon

€ 16,00 € 10
Extra lang geldig

Duik terug in de tijd bij Oorlogsmuseum Overloon

Kom alles te weten over de geschiedenis van de Tweede Wereldoorlog. Het verzet, de vervolging en de bevrijding. Alles komt voorbij bij het Oorlogsmuseum Overloon!

38% Korting
Je bespaart
€ 6
Verkocht
Verkocht
110+
Tickets direct beschikbaar

Tickets direct beschikbaar

Tickets scanbaar vanaf je smartphone

Tickets scanbaar vanaf je smartphone

Wat te verwachten

 • Entreeticket voor Oorlogsmuseum Overloon (t.w.v. €16)
 • Gratis toegang voor kinderen t/m 3 jaar 
 • Neem een kijkje bij de verschillende exposities
 • Leer alles over het verzet, de vervolging en de bevrijding van de Tweede Wereldoorlog
 • Nieuw: fiets over de fietsbrug langs tanks en kanonnen in het museum
 • Een leerzaam dagje uit voor jong en oud!
 • Gratis parkeren! 

Voorwaarden

 • De voucher is geldig t/m 17 februari 2021
 • Let op! Het museum is i.v.m. het coronavirus tot nader order gesloten
 • Reserveren is niet nodig
 • De voucher is je entreebewijs. Laat de voucher scannen vanaf je smartphone of print de voucher uit en neem hem mee naar het Oorlogsmuseum Overloon 
 • Het Oorlogsmuseum Overloon is dagelijks geopend 
 • Kijk voor de actuele openingstijden en meer informatie op de website van het Oorlogsmuseum Overloon 

Locatie

Locatie
Museumpark 1,
5825 AM Overloon
Routebeschrijving

Meer informatie

Sta stil bij de Tweede Wereldoorlog: het verzet, de vervolging en de bevrijding bij het Oorlogsmuseum Overloon. Je ziet hoe het zo ver heeft kunnen komen dat meer dan 50 miljoen mensen hun leven verloren. Neem een kijkje bij de verschillende exposities, waaronder 'Nederland in de Tweede Wereldoorlog', ' Collectie militair materieel' en ' De aanloop naar D-day'. En kom natuurlijk meer te weten over de slag bij Overloon: de zwaarste tankslag ooit op Nederlands grondgebied heeft plaatsgevonden. De oude tanks en kanonnen zijn te bewonderen in het Oorlogsmuseum Overloon. Er is nog veel meer te zien en te doen voor jong en oud. Ontdek het zelf!

Fietsbrug 

Kom met de fiets naar Oorlogsmuseum Overloon en fiets over de fietsbrug door het museum! In het museum ligt de eerste fietsbrug, wereldwijd, die letterlijk door het museum gaat. Via het fietspad vanaf de doorgaande weg kun je een blik werpen op de tentoonstelling. Vanaf de brug heb je een mooi uitzicht op de grote Tweede Wereldoorlog collectie. 

Bezoekersinformatie

Je kunt de auto gratis parkeren bij de ingang van het museum. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden.

Deal opties

110+ verkocht

Entreeticket voor Oorlogsmuseum Overloon

€ 16,00
€ 10
Koop de deal!

Reviews

Dick - november 2019

Verrast door de indrukwekkend grote verzameling van oorlogsmaterieel. Ruim opgezet en zeer informatief museum. Absolute aanrader.

Arno - januari 2020

Wij komen veel in dit soort museums maar dit is om voertuigen te bekijken erg mooi en veel om te bekijken. Erg een aanrader voor een leuk dagje uit dit museum.

Isele - januari 2020

Erg mooi museum. Verschillende manieren om kennis over te dragen, beeld, geluid en allerlei materialen. Mij zoon vond de motorvoertuigen heel indrukwekkend.

Peter - januari 2020

Een bezoek aan het oorlogsmuseum is zeer indrukwekkend. Een bezoek aan dit museum zou bij iedereen op de bucketlist moeten staan. Scholen zouden hier heen moeten.

Veelgestelde vragen

Na betaling vind je de vouchers terug onder 'mijn vouchers' in je profiel.

Ja, nadat je de deal hebt betaald, ontvang je van ons een e-mail met daarin een bevestiging. Daarnaast is de deal zichtbaar onder 'mijn vouchers'. Hier heb je de mogelijkheid de tickets te downloaden en uit te printen.

We accepteren betalingen met iDeal, Bancontact, MasterCard, Visa, American Express en PayPal.

Het is niet mogelijk om meerdere deals van verschillende aanbieders in 1 keer te kopen. Hiervoor verzoeken wij je om meermaals een transactie te doen. Het doen van een transactie is gratis.

Let op: je kunt wel meerdere tickets kopen van 1 deal, dit is geen probleem.