Bezoek in de kerstvakantie de familievoorstelling Thomas en het Circus

€ 20,00 € 12,50
Uitverkocht!

Bezoek in de kerstvakantie de familievoorstelling Thomas en het Circus

Bezoek op 19 of 26 december 2020 de gezellige familievoorstelling Thomas en het Circus in Theater Gooiland in Hilversum of RAI Amsterdam. Beleef een onvergetelijke middag samen met het gezin!

38% Korting
Je bespaart
€ 7,50
Verkocht
Verkocht
100+

Wat te verwachten

 • Dealoptie 1: Entreeticket voor theatervoorstelling Thomas en het Circus in RAI Amsterdam op 19 december 2020 om 16:30 uur (t.w.v. €20)
 • Dealoptie 2: Entreeticket voor theatervoorstelling Thomas en het Circus in Theater Gooiland in Hilversum op 26 december 2020 (t.w.v. €22,50)
 • Een heel bijzonder jubileumjaar, want Thomas viert zijn 75e verjaardag! 
 • De levensgrote rijdende treinen, indrukwekkende decors en vrolijke muziek zorgen voor een onvergetelijke middag 
 • Kom verkleed als controleur of conducteur naar het theater 
 • Na de voorstelling is er een uitgebreide meet & greet in de foyer met de acteurs
 • De voorstelling duurt 60 minuten en heeft geen pauze

Voorwaarden

 • De voucher is geldig op de door jou gekozen datum
 • De voorstelling op 19 december 2020 begint om 16:30 uur. Bij de voorstelling op 26 december 2020 heb je de keuze uit 11:00 en 16:00 uur
 • Reserveren is niet nodig
 • De voucher is het betalingsbewijs. Print de voucher uit en neem hem mee naar het theater
 • Wissel de vouchers vanaf een uur voor de voorstelling bij de kassa in voor de definitieve entreetickets
 • Zitplaatsen worden door het theater toegewezen. Wanneer tickets in één bestelling worden geplaatst, worden de zitplaatsen naast elkaar gereserveerd
 • Geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar 

Locatie

Locatie
Emmastraat 2,
1211 NG Hilversum
Routebeschrijving
Locatie
Europaplein 24,
1078 GZ Amsterdam
Routebeschrijving

Meer informatie

Thomas de Stoomlocomotief™, bekend van RTL Telekids, komt dit seizoen terug naar het theater met een gezellige familievoorstelling voor de allerkleinste bezoekers en hun (groot)ouders. Een heel bijzonder jubileumjaar, want Thomas viert zijn 75e verjaardag met al zijn grote fans.

Volg snel het spoor naar het theater en ga op reis met Thomas, Percy, James, Gordon en natuurlijk de Dikke Controleur. De levensgrote rijdende treinen, indrukwekkende decors en vrolijke muziek zorgen voor een onvergetelijke middag voor jong en oud.   

Het verhaal 

Het Station van Sodor is in rep en roer… het Circus komt naar de stad! De Dikke Controleur heeft zijn beste pak aangetrokken, het perron is geveegd en de treinen zijn gepoetst. Maar, als de circuswagon niet op tijd kan zijn, dreigt het hele feest in het water te vallen. Zal het Thomas en zijn vrienden lukken om het Circus toch op tijd naar de stad te krijgen?

Kom verkleed

Thomas de Stoomlocomotief nodigt alle bezoekertjes uit om verkleed als controleur of conducteur naar het theater te komen. Na de voorstelling is er een uitgebreide meet & greet in de foyer met de acteurs.

Bereikbaarheid

Je kunt betaald parkeren in Parkeergarage Gooiland of Parkeergarage Hilvertshof. Reis je met het openbaar vervoer? Station Hilversum Centraal ligt op loopafstand van het theater. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden.

Amsterdam RAI beschikt over ruim 4.000 parkeerplaatsen. Het reguliere parkeertarief is €4,50 per uur. Reis je met het openbaar vervoer? Station Amsterdam RAI ligt op steenworp afstand van het complex. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden.

Veelgestelde vragen

Na betaling vind je de vouchers terug onder 'mijn vouchers' in je profiel.

Ja, nadat je de deal hebt betaald, ontvang je van ons een e-mail met daarin een bevestiging. Daarnaast is de deal zichtbaar onder 'mijn vouchers'. Hier heb je de mogelijkheid de tickets te downloaden en uit te printen.

We accepteren betalingen met iDeal, Bancontact, MasterCard, Visa, American Express en PayPal.

Het is niet mogelijk om meerdere deals van verschillende aanbieders in 1 keer te kopen. Hiervoor verzoeken wij je om meermaals een transactie te doen. Het doen van een transactie is gratis.

Let op: je kunt wel meerdere tickets kopen van 1 deal, dit is geen probleem.